Begkertas murah dan cantik!

Salam..

Hola..bagi yang tengah mencari idea dan doorgift murah-murah untuk majlis..tak kisah la wedding ke, aqiqah ke, birthday ke..kina nak share 1 vendor yang best ni..


Paper bag goreng pisang (kina saje panggil ni kikiki) kini tak lagi dull, looks cheap & ala kadar dengan cardbymyan..tak caye tengok la contoh-contoh hasil cardbymyan..ade yang color putih dan color brown..putih macam naik sket color2 kan, tapi kalau brown nampak vintage & rustic gitu kan..
White vs Brown paperbag

Korang boleh pilih paper bag tu ada base atau tak..kalau yang ada base boleh dirikan masa susun..Kalau yang takde base plak harga murah sket dan jimat space utk susun..
With base vs without base
Design ready made ada custom made pun boleh. Tapi ready made pun dah rambang mata nak pilih design kan. Lawo-lawo semuanya. Yang dekat sini tak sampai separuh pun designnya..Kina suka tengok dekat instagram boleh nampak terus semua kan. Cari & follow instagram begkertas. 
Antara design-design paperbag yang menarik!
Sticker perlbagai bentuk pun boleh order. Boleh tepek dekat paperbag dan doorgift.

Ehem..dan tidak ketinggalan untuk puteri-puteriku..teaser kononnya..shahadah kan suka sangat upin ipin..

celebrating Shahadah & Shafiyah!

Thank you cardbymyan!

akan buat majlis aqiqah dan birthday 16 ogos ni, sekalikan sahaja kan jimat cormat tu..nak isi apa dalam tu belum confirm lagi sebab dalam pantang ni. 11hb ni baru cari..Dalam pikiran nak letak air & makanan2 murah2 sahaja..hihi..nak mintak wan mi sponsor macam susah je..hahaha..nanti kina akan review sekali lagi dekat blog personal..hihi..

Harga untuk paperbag ni adalah mengikut bilangan. Makin banyak makin murah kan? So calculate now and order cepat2!

Bukan itu sahaja..sekarang ni cardbymyan dah buat card invitation jugak..boleh matchingkan card dengan paper bag lagi..harga serendah 36sen sekeping kalau order 1000 keping untuk full colour+matt laminate+260gsm..murah kan? untuk lebih details mintak quotation dgn dorg by email ye..kina suka design lace yang ni..

Menarik kan? Boleh la jenguk page mereka untuk tahu lebih lanjut lagi di:

Blog : http://cardbymyan.blogspot.com
Email untuk order : cardbymyan@gmail.com
Instagram : begkertas

3 lovely comments:

nana kimie on August 6, 2014 at 12:35 AM said...

Cantik2! Tq share sis :)

Shakina Farhan on August 6, 2014 at 10:34 AM said...

Ur most welcome :)

nini on November 2, 2014 at 11:59 PM said...

dulu tak dipandang pon kan...cantik kinaaaa....

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork