Advertise with us

This is a sticky post! Scroll ke bawah untuk update terkini!
Greetings

Do you have a unique Wedding product or Wedding services for the world to take notice? Why don't you ease your worries as  Journey of Bride to Be is capable to promote yours !!!

How about for those who only seek to rent accesories for the wedding Bride? 
No problem as we accomodate as well !!!

This is our statistical analysis: 
1) Average of 20000++ Page Views Per Month
2) 400,000++ Unique Visitors since the established of blog
3) 1000++ followers & counting

So ready to have your product reviewed by Journey of Bride to Be

Your product or service will be promoted through our blog and remained forever which is significant for internet users via google keyword search of your product or service. 

For other promotional purposes, feel free to email us at shakina.farhan@yahoo.com as we are tailored to suit your business prospects.

Don't miss out on this great & reasonable offer !!!











------------------------------------------------------------------------------------------
Assalamualaikum


Adakah anda mempunyai produk perkahwinan atau servis yang unik untuk berkongsi dengan para bakal pengantin? Jangan risau kerana Journey of Bride to Be akan cuba menolong anda membuat promosi.

Untuk sewakan aksesori buat bakal pengantin? 

Tiada masalah kerana kami boleh memenuhi keperluan anda juga. 
Iklankan di sini!


Ini adalah analisis statistik blog kami: 
1) Purata lebih kurang 20000++ Page Views setiap bulan
2) 400,000++ Pelawat unik sejak penubuhan blog ini
3) 1000++pengikut & semakin meningkat


Oleh itu, sudah bersedia untuk produk atau servis anda diulas di Journey of Bride to Be



Anda boleh nego pembayaran, produk atau servis anda akan dipromosi melalui laman web kami dan kekal untuk selama-lamanya kerana penting bagi pengguna internet yang mencari produk atau servis melalui google keyword search. 


Sila email kami melalui shakina.farhan@yahoo.com kerana kami akan cuba memenuhi prospek perniagaan anda.

Jangan lepaskan tawaran yang hebat & menarik ini !!!
 



26 lovely comments:

tqahmisdar on July 7, 2011 at 1:19 PM said...

bagusnye kina.. boleh buat duit tambahan.. =)

zimie on July 7, 2011 at 1:22 PM said...

wow suka!!kina nanti eh.kalau biz zimie da launch,igt nk advertise kt kina la.hehe

LisaLisut on July 7, 2011 at 1:31 PM said...

pandai cr duit.bagus bagus :)

miss puteri on July 7, 2011 at 2:02 PM said...

jap nak pk dulu nak buat bisnes apa eh..krg put bgtau!hehe

anaztasias nora aira on July 7, 2011 at 2:07 PM said...

nora tiada bisnes la. ehhe tp nora nak bgtahu vendor2 lain la :))

♥ Kasut Pink ♥ on July 7, 2011 at 2:18 PM said...

Selagi ada jalan trskan kina. Boleh tambah tabung kawen...

ct_cucubi on July 7, 2011 at 2:24 PM said...

yeah! teruskan usaha anda!

K.I.N.A on July 7, 2011 at 2:25 PM said...

tqah:insyaAllah..:)..

zimie:thanks dear..:)..glad to hear that!

lisa:hee..duit tabung kawen..:P

put: baek sayang!haha..

nora: oh nora! thanks 4 da support!:)

ct: thanks dear..:)

K.I.N.A on July 7, 2011 at 2:26 PM said...

cucubi: tq kak kerol!

kaklong on July 7, 2011 at 3:12 PM said...

wah...sekarang zaman sgt maju...duk ngadap pc je pun leh buat duit ye sayang...bgs..terus kan usaha..kak long msih bertatih ni dlm blogger ni..tak pe, kami tetap menyokong cik kina di belakang yer..

chayoook3...=)

Hunny Kitty on July 7, 2011 at 3:20 PM said...

wahhhhhhhhhhhhh ini sudah bagusss!

K.I.N.A on July 7, 2011 at 3:26 PM said...

kak long: kak long buat kina rasa seperti betul2 ada kakak sulung..:)..thanks!

hunny: hee..tq..:)

Ms and Mr Red Ribbon on July 7, 2011 at 3:59 PM said...

waaa bestnyer...
nak promote ape ye... jap fikir2 dulu :)

hana yoriee on July 7, 2011 at 4:32 PM said...

waahh..best ni..mmg nk kena contact kina ni..hehe

choclairissa @ intan on July 7, 2011 at 5:19 PM said...

bagus kina..follower pun dh ramai..senang la :)

UyaRayza on July 7, 2011 at 5:30 PM said...

bgusnye la ko nie shake hehehe..mmg berjaya tau...jd mentor aku nk? heheh

K.I.N.A on July 8, 2011 at 11:48 AM said...

ms red ribbon: hehe..fikir2 dulu..:)

hana: contact kina ye nanti..:P

intan: alhamdulillah..:)

uya: byk la ko..haha..

Nadya Zahid on July 11, 2011 at 12:12 PM said...

kina..nak advertise la..cmne eh?

K.I.N.A on July 11, 2011 at 6:12 PM said...

nadya: kina pm nadya ye..:)

~ mizzAmy ~ on July 14, 2011 at 3:08 PM said...

kina, nak advertise lah. ada dua nie. hahahaha...

K.I.N.A on July 14, 2011 at 5:53 PM said...

Amy: mari2..email kina utk terms & condition eh..haha..make up & kasut tu..hebat!

nYomeL on July 14, 2011 at 8:08 PM said...

lamanya xmasuk blog kina..
wahh.. dah bole advertise kat cni yek! sukeeee..!! kina, nnt kita contact yer! ;)

~ mizzAmy ~ on July 16, 2011 at 1:23 PM said...

oraite dear. nanti amy email tanya pasal advertise ni ekh.

on February 11, 2012 at 2:00 AM said...

dear sis kina, do send me the details ya, terms & cndition etc! TQ

gsquare.mailbox@gmail.com

~kRaZiEcHoC~ on June 26, 2012 at 11:19 PM said...

as salam kina..

sy nak promo produk utk b2b di luar sana..boleh emel ke kraziechoc@gmail.com tak?

Izzy Suhaimi on July 16, 2012 at 9:55 AM said...

assalam cik kina...saya ada buat wedding photography services dengan harga berpatutan...agak2 boleh advertise kat blog cik kina tak?hehehe...boleh send cara-caranya ke dentinghati2503@gmail.com

do visit my blog too :-)
dentinghati2503.blogspot.com :-)

thank you very much :-)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork