Bantal nikah & Payung Lace

Salam

*Update: bermula Januari 2014 Bantal Nikah, Payung Lace & Karpet tidak akan disewakan buat sementara waktu. TERIMA KASIH

Berita baik untuk rakyat jelata kota Kuala Lumpur
Walaupun kina tinggal di Melaka sekarang dan mungkin berpindah ke Bintulu.
Atas permintaan ramai, kina akan buka sewaan ini di Kuala Lumpur.
Yes, yang keje kat KL ke, tinggal kat KL ke as long boleh ambil & pulangkan
di KL boleh untuk menyewa bantal nikah & payung lace ini dengan gembiranya.

Namun begitu, kawan kina yang akan uruskan sesi pengambilan & pemulangan.

Bantal Nikah Untuk Disewa
pandangan atas bantal nikah
2 bantal nikah & 2 bantal tepi yang kecil

Hubungi Zana : izzana2703@yahoo.com
Item = Bantal Nikah  (Ottoman)
Warna = Pearl White (matching dengan apa warna sekali pun)
Tempoh sewa = 1 minggu  (Rabu - Selasa)
Material = PVC (tak mudah kotor)
Bentuk = Segi Empat Sama
Saiz = Large (boleh muat 4 orang)

Harga sewa 1 unit = rm 60.00
 Harga sewa 2 unit = rm 100.00 (free sewa 2 bantal tepi)
Deposit Keselamatan = rm 50.00

Payung Lace Untuk Disewa
payung lace putih
gambar penyewa kami Adila

Hubungi Zana : izzana2703@yahoo.com
Item = Payung Lace
Warna = Pearl White (matching dengan apa warna sekali pun)
Tempoh sewa = 1 minggu  (Rabu - Selasa)
Material = Cotton

Harga sewa sepasang = rm 40.00
 Deposit keselamatan = rm50.00

6 Cara-cara, Terma & Syarat Penyewaan
1. Semak tarikh anda masih available atau tak di sini.
2. Hubungi Fairuz untuk bantal nikah, Zana untuk payung lace.
3. Buat bayaran deposit sahaja atau bayaran penuh ikut no acc yang diberikan.
4. Kina akan update senarai tarikh dan block tarikh majlis anda selepas bayaran.
5. Anda ambil barang pada hari Rabu sebelum majlis & pulangkan Selasa depannya.
6. Anda terima deposit keselamatan jika tiada kerosakan & tepati masa pemulangan.

Siapa cepat dia dapat..:) Check tarikh dulu ya.


23 lovely comments:

Hidayati Farhan on October 28, 2011 at 9:11 AM said...

ehems, sape punya yg da selamat tertulis disitu tu. ehem. hahaha, thanx kina. dr kina design lagi kita da booked nak sewa. terra betul. kihkih.

p/s: jauhnya kina nak pi, nnt yaty letak hadiah kawen kina pd kwn kina tu ye, hrp kina sempat amik sblm pi bintulu

K.I.N.A on October 28, 2011 at 9:14 AM said...

yati: haha..tp xde la sama sgt dgn design kina tu..tp bantal ni mmg lembut..

thanks bg kina hadiah kawen..:)..kena balas jugak ni..

Fariza on October 28, 2011 at 9:21 AM said...

alaaa !!! cantik bantal kina. tp fariza dh booking dr org lain. kalau tak boleh sewa semua dr kina. :D. sbb hari itu kina tulis xdpt sewa kan kat kl (after kahwin)

UyaRayza on October 28, 2011 at 9:27 AM said...

shake bantal ko nie mmg menggoda2 aku tau hahahah..murah plak tue..aku mmg dh lama consider payung ko tue heheh..

K.I.N.A on October 28, 2011 at 9:27 AM said...

fariza: tu la..kawan kina tolong untuk sewakan..hee..pasni kina berpindah randah plak..dulu takut xdpt bagi komitmen kat KL..:)

K.I.N.A on October 28, 2011 at 9:28 AM said...

uya: haha..menggoda tu tak menahan..cepat2 book dgn fairuz or zana..takut tarikh ko kena ambil nanti..

syaz@rozelt on October 28, 2011 at 11:18 AM said...

due2 pon nice..harap2 maseh elok lg klu syaz nak sewa nnt..hihi

FY on October 28, 2011 at 11:35 AM said...

yay!! panjang umur,murah rezki nak pakai bantal tu June 2012 boleh?hehe..

K.I.N.A on October 28, 2011 at 12:06 PM said...

syaz: hehe..payung mcm xdpt tahan lama..bantal tu insyaAllah..hee..

FY: boleh dear..:)

uMIe MieSYa on October 28, 2011 at 12:33 PM said...

Salam Kina... :) sy nak ty utk tarikH 11 & 12 November available lg tak utk sy sewa bantal nikah n payung tu? majlis kt Bandar Enstek, N9.

K.I.N.A on October 28, 2011 at 12:58 PM said...

Umie: wslm umie..tarikh tu tak available utk bantal nikah..tp payung masih available buat masa ni..email zana utk details ye..

Lieya on October 28, 2011 at 4:44 PM said...

Dah takleh sewa pasal dah kawin. ehehehheeeee

Rina Lia (◕‿◕)✿ on October 29, 2011 at 11:16 AM said...

nakk tp rina pnye lambat sgt lg hehe

K.I.N.A on October 29, 2011 at 11:28 PM said...

lieya: hahaha..tu la..bg chance kat org belum..hee..

rina: baek..nt kl nak just contact kawan kina ye..

Nor Ahya on December 17, 2011 at 1:55 PM said...

salam kina.. kt mn leh beli bantal ottoman tu ye? plan nk bli yg bulat. agk2 bp ye hrge die? thnx..

Maria Azhari on December 22, 2011 at 4:58 PM said...

kina untuk luar KL xboleh ke... ^^

K.I.N.A on December 23, 2011 at 11:28 AM said...

maria: hai maria..utk luar KL pun boleh tapi asalkan boleh ambil & pulangkan di KL..:)

cHe3 on June 6, 2012 at 10:18 AM said...

salam kina... bleh tyer...
if nak beli payung mcm nie kat aner yer ader jual n also brape harga kina beli dulu...
hope kina bleh tolong saya...
sb nak sewa semua area kl.. saya area kelantan

Shakina Farhan on June 6, 2012 at 11:47 AM said...

kina beli dekat beijing january 2011 aritu..tp che3 boleh try tgk kat nagoya jalan tar ade rasanye payung ni..harga dlm 100++ sepasang..

cHe3 on June 7, 2012 at 9:13 AM said...

ooo ye ker.. thnx kina...
nnti saya cube cari kat nagoya.. huhuu thnx a lot for ut info..

ari on July 5, 2012 at 12:45 AM said...

Hi i nk oder 3dwhite tu mcmna ye.bole email detail x di arinaeasyrhb@gmail.com

HaZa ShAmSuRi on September 10, 2012 at 11:56 AM said...

Salam Kina...tarikH 16 & 17 November 2012 available lg tak utk sy sewa bantal nikah...

LyIeN on September 14, 2012 at 11:07 PM said...

salam kina...10.11 ade org sewa bntl nkah x? =)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork