Testimoni pengguna 3D Crest Whitestrip

Salam
Dulu kina beli & pakai crest whitestrip ni untuk gigi nampak lebih putih bersinar shining2 gitu masa majlis kawen. Bila ada yang syorkan kenapa tak jual je kalau benda tu sangat berkesan & susah nak dapat? Baru terfikir 'A,ah kan?'. Jadi tertubuh la 'theshopAblog'. Semua yang kina jual dalam tu kina pun pembeli & penggunanya contohnya medela harmony & lip tint jadi kina just sharing dekat semua. Nanti nak buat review yang ni plak. Bukan hanya promote & cari untung tapi sharing is sexy. Gitu la.

First time kina berniaga secara serious ni dapat plak review & testimoni. Gila la. Happy gila kot. Sebelum ni kina yang banyak buat review & bagi testimoni pada org lain sekarang kina plak dapat. Habis kecoh sekampung nak bagitau weh.

'abang2,die ni ckp gigi da putih' (pastu suamiku tu baru nak pakai gak kan tapi tak berdisiplin achaner nak nampak kesan? jap pakai jap tak pakai.)
'ibu2, customer akak ckp gini2' (die plak nak jadi agen kina..hihi)

Sangat terharu & happy bila kita rekomen kat org & org tu happy. Nak share gak testimoni dorang kat korang. At least tak rasa syok sendiri berniaga. hahaha. : p

setelah 5 hari  inn pakai 3D Crest Whitestrip

Kawan-kawan pun perasan perubahan za..happy 4 her..
Lagi best ada yang 1st time pakai da nampak perubahan

diana salah seorang return customer

selepas pakai 14 hari, oh..beliau org yang sama yg pakai 5 hari..tq inn!siap gambar lagi.


Ini plak testimoni / komen yang paling latest dekat fanpage theshopAblog:-
Fyzza ni dapat freegift sebab pengelike yang ke1000 Journey bride to be

tq fatin..:)
Ok, kali ni je share testimoni kat blog ni..hehe..yela, mana tau ada yang nak kawen nak beli kan..hihi..sebab sekarang kina bukak pre-order..kalau tggu ready stock nanti mahal la plak harganya.

Sejak bulan Mei kina bukak theshopAblog, alhamdulillah dah ada 245 penge'like' & lebih dari 100 orang customer dah membeli dengan kina..Tq sangat-sangat sebab percaya dengan kina. Ye la, berniaga online ni susah sikit dari kedai kan.

Hari ni kina habis pantang..yipppiii..so akan kembali aktif mereply email..bukan sombong xnk reply tp tau2 je mood dlm pantang swing on & off..Tp kina online thru phone je bkn laptop kina jadi xdapat la nak attach bracket..sorry ye..kalau lambat sikit reply tengah melayan kerenah baby la tu..hihi..:P

7 lovely comments:

Mr and Ms bOZhiCkA on September 27, 2012 at 2:59 PM said...

Bila Kina nak bukak order untuk whitestripes ne?icka tak sabar nak beli..hehehe...

SOULMATE is on September 27, 2012 at 3:03 PM said...

Kak kina.kita nk beli.tp ritu dh xada.pls2 jual lg

Shakina Farhan on September 27, 2012 at 3:48 PM said...

dears, kina tgh bukak pre-order skg..mari2 beli..email je kina ye..

SOULMATE is on September 27, 2012 at 3:50 PM said...

Kak,nk email...xjmpe la..hehn

Shakina Farhan on September 27, 2012 at 4:41 PM said...

email akak shakina.farhan@yahoo.com

izzah on September 27, 2012 at 8:45 PM said...

Mcm menarik...nak jgk:-)

khalida on October 28, 2012 at 5:01 PM said...

Salam shake,

ada bkak lagi tak order whitestripes ni?

nak!

:D

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork