AAWD simple tapi sweet

Salam

Rasanya ramai dah b2b 2013 dah start google pelamin 2013..
Kan kan kan?
Walaupun kina bukaaaann lagi bride to be..
Dah ada anak dara sorang u ol....
Tapi masih berminat dengan wedding..

Kalau 2011 banyak colour terang, 2012 colour vintage.
2013?? colour yang sweet & tenang kot.
2013...no more pelamin panel-panel ye..

Now make it simple sajo..fokus dekat pengantin lebih sikit..
Tapi simple bukan sebarang simple..
Simple tapi sweet..itu perkataan yang kina dapat gambarkan..
Bila kina melihat karya AAWD..Ape mende  AAWD  ni?

Tak pernah dengar?OK, sekarang dah dengar kan?
Mereka baru sahaja setahun dalam bidang ni.
Tapi kina dapat lihat hasil karya mereka semakin berkembang.
Seiring dengan usia mereka dalam bidang wedding2 ni.

Kalau korang nak tau owner  AAWD  ni sebenarnya b2b jugak.
Nama die mila..die pun ada blog b2b jugak..
Her wedding on March 2013 kalau tak silap..
Bestnya dari blogger buat preparation now ada business..
Kina pun nak jadi macam mila tapi belum ada rezeki lagi.hee
Sebab hidup nomad, so jual la pemutih gigi..kahkah. tibe.

Bermula dengan handbouquet, hantaran, mini pelamin..
Now  AAWD  juga sudah mula menawarkan pelamin dewan..
Dan  AAWD  sudah berani untuk maju lebih lagi..
Not bad untuk vendor yang baru setahun ok..
Kina suke tengok mini pelamin AAWD ..
Simple tapi sweet sesuai utk bertunang @ nikah.
Sejuk mata memandang la orang cakap..tak heavy..

Tak caye?

Meh kita tengok hasil tangan mila yang juga b2b ni..
My favorite colour! biru putih.

Ni pelamin tunang tak silap kina. sweet kan?
Simple saje tapi lawo
Aiseh, putih suci sesuai utk tahun bila-bila pun
romantik sakura putih..memandai je aku buh nama
kerusi pelamin kina dulu! hehe.
suke bantal ros tu.. AAWD  pun ada sewakan & jual bantal tu
Selain dari itu AAWD  juga ada sewakan barang perkahwinan.
Ala..kalau korang nak DIY sendiri macam kina..cewah..
AAWD juga menyewakan 
-karpet bulu putih ukuran 3 meter.
-bantal otoman untuk nikah.
-lampu spotlight
-bantal ros
-macam-macam lagi (sila tengok dekat fanpage ye)

Utk 2013 kina tak sewakan dah bantal nikah & kain di KL ye.
So korang boleh beralih arah kepada AAWD..
Kina ijinkan..hahaha..xd orang nak jagakan sewa di KL..
Jadi kina sewakan di Kuantan pula.

Kalau bride-to-be 2013 yang nak dapatkan harga special.
Ye,  AAWD  menawarkan harga 2012 utk 2013 buat masa ni.
Apa lagi, sila pergi mintak quotation utk penjimatan ye.
Tiap tahun vendor pasti akan naikkan harga..itu biasa..
Korang like juga fanpage  AAWD  sebab banyak giveaway/contest
Di masa hadapan, mana tau rezeki korang nanti..
Fanpage AAWD..cepat pegi like..1 giveaway dah terlepas.

Atau nak tanya apa-apa pada mila boleh lah
Mila ye bukan email kina..
email mila - azahmad.weddingdeco@gmail.com
atau sms/call - 012 6394851








9 lovely comments:

CikNana on October 9, 2012 at 5:37 AM said...

kak kina,awak adalah idol sy.nic pelamin..:)

Boo on October 9, 2012 at 10:37 AM said...

Assalamualaikum kak kina!
bestnya, b2b buat bisnes kan. hee terasa gatal je tangan nak buat camni. hihi. sihat tak baby chinta ?

Huda Luna on October 9, 2012 at 10:50 AM said...

huda menang GA hb dari mila AAWD
then pakai masa nikah n outdoor hari tu

sgt puas hati
mila pun sgt baik

cik mah on October 9, 2012 at 12:06 PM said...

mila kawan cik mah...mmg design mila catik walaupun baru lg dlm bisnes pelamin2 ni kan...gud luck mila...

Shakina Farhan on October 9, 2012 at 3:38 PM said...

@CikNana hee..segan je jd idol..kelakar nana ni..by the way happy preparing ya!

Shakina Farhan on October 9, 2012 at 3:39 PM said...

@Boowslm sheila..alhamdulillah baby sihat..:)

Shakina Farhan on October 9, 2012 at 3:39 PM said...

@Huda Lunabest kn menang2 giveaway lg2 vendor baik lg suke..

Shakina Farhan on October 9, 2012 at 3:40 PM said...

@cik mahitu la..kagum sbb dari awal kina tgk perkembangan mila..

Cik Mila on October 17, 2012 at 1:20 PM said...

thanx kina for a lovely review =)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork