Presenting - Cahaya Penyaksian Chinta kami

Salam..
Alhamdulillah, kina dah selamat melahirkan cahaya mata sulung..

Nama diberi Nor Shahadah Chinta Binti Mohd Sharifuddin..
Maksud die? tengok title blog post ye..haha..
Saya lahir awal 3minggu sebab tak sabar nak raye..:P
Tepek sekeping kat blog ni..

Sekeping je..nanti jadi blog mak-mak plak..haha..
Nak tengok lebih-lebih pegi blog personal kina ye..

Ampun maaf dipinta sempena hari raya..

Sorry ye kina xdpt nk reply email & msg buat masa ni..
Pasal yasin boleh email elanieycreative terus..
Pasal bantal & payung email kawan kina terus..
Pasal order Crest Whitestrip, tggu October ye..
Baru anak 1 dah kelam kabut..hehe..tengah cuba utk adapt..

Buat bakal pengantin & yang baru mendirikan masjid..
Selamat Pengantin Baru kina ucapkan..

Mungkin akan terabai skit blog buat masa ni..
Balik bintulu insyaAllah akan back on track..

till then! - Fabulous mama (ecehh)






19 lovely comments:

Sheila Salim on September 7, 2012 at 3:27 PM said...

Assalamualaikum kak kina comel.
baby Chinta sangat cute! nama dia bagus! Taniah..

*sheila da tengok kat fb kak kina da. hee.

*selamat hari raya juga buat kak kina, suami dan Chinta :)

cik mah on September 7, 2012 at 3:31 PM said...

tahniah kak kina....comel bby .....nama pun penuh makna....

izfanora on September 7, 2012 at 3:36 PM said...

tahniah .. comel.. :)

♥ Cik Cha on September 7, 2012 at 3:36 PM said...

tahniah kak kina. Alhamdulillah selamat dah. Semoga menjadi anak yang solehah ye cinta...

*hugs

Fatin Fairuz on September 7, 2012 at 4:42 PM said...

Congrats kina..Selamat hari raya untuk kina dan suami dan Chinta =D..comel...=)

Zimie on September 7, 2012 at 5:34 PM said...

kemain nama baby kina.kelas gituuu.unik sangat dan penuh makna i loike hihi.take care tau!

Munnafendy on September 7, 2012 at 6:15 PM said...

tahniah kina! sedapnya nama baby :)

Cik Rad on September 7, 2012 at 6:21 PM said...

tahniah kina & suami..

d-Ya on September 7, 2012 at 10:39 PM said...

congrats both of u.patutlaa dh lame diam je.deliver baby rupanya..huhu

*wink* on September 7, 2012 at 10:56 PM said...

kina..comeynya chinta..

Puan Simply Syeeda on September 8, 2012 at 11:11 AM said...

Wahhhhh. Nama sgt unik! Bb pun comel. Congrates kina.

Siti (Butik Fatma) on September 9, 2012 at 5:29 PM said...

tahniah kina...
comei baby^_^

CaDLyNN on September 11, 2012 at 9:07 AM said...

congratsssssssss..
cumelnye

bunga daisy on September 11, 2012 at 4:23 PM said...

tahniah Kina, nama baby pun sedap.
Take care and salam perkenalan =)

Akmal on September 12, 2012 at 1:14 AM said...

Salam Kina,

eh eh, hari tu kawin tarikh sama. Baby pun kuar dekat2. Akmal bersalin bulan 7 hari tu. Congratz ye! Selamat menjalani hidup sebagai ibu.

bintanghati on September 14, 2012 at 12:09 PM said...

tahniah kinaa. cumell baby ...

Noorly A Puad on September 14, 2012 at 3:07 PM said...

jemput ke blog saya.Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

Mr and Ms bOZhiCkA on September 18, 2012 at 2:03 PM said...

Tahniah Kina..dah ada org baru dlm hidup both of you..alhamdullillah..tahniah sekali lagi..tak sabar tggu order crest whitestripes bukak, nak beli nih..hehehehe..

khadijah on September 30, 2012 at 11:53 AM said...

tahniah, comel sangat ur baby :) saya b2b, tengok picture awak yang lame2, pelamin untuk dapat kan ilham, come to visit my blog when u free dear :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork