Bracket centerpiece

Salam..
Dah lama kina nak bagitau tentang ni..
Ramai yang email sebab tak dapat download kan?

Since kina dekat rumah family sekarang. Berpantang & lepas raya haji baru kina akan balik bintulu semula..

Biasanya kina akan online pakai laptop & hotspot dari phone sebab broadband pudin akan guna tapi sekarang laptop yang ada bracket tu buat masalah tak boleh connect hotspot. Jadi kina online thru phone je ni..

So..sape-sape yang dah pernah email @ nak kina hantarkan bracket tu please email kina 1 November ye..time tu kina boleh attach & email dekat korang bentuk bracket tu..

Thank you..:)
Ok..nak tepek gambar baby 1 kat sini..:p..hari ni genap 2 bulan budak kecik ni..

5 lovely comments:

Amalina Ali on October 17, 2012 at 11:34 AM said...

aah. tak dpt nak download menda alah tuuuu...... :(

Boo on October 17, 2012 at 11:38 AM said...

Assalamualaikum kak kina,
comelnya baby chinta!

cherry su on October 17, 2012 at 11:45 AM said...

Whether you are acquiring the purse for private use, or as a gift, you can't go wrong with wedding pearl jewelry is absolutely wonderful gift, with absolutely nothing much less than a prestigious name. Though drop pearl earrings is popular for some people in this existing economic time, the acquire is absolutely worth each penny you are spending! i wish article about pearl necklace with pendant will be seen from you。thank you.

cha on October 17, 2012 at 11:57 AM said...

dah besar h budak tecit ni comel hee

4weddingku.mya on October 28, 2012 at 8:34 PM said...

Kina!!! Congratulations yerrr.. Sorry lambat reply but sgt chomelsssss

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork