RKM: December Promotion & YES

Salam

Kina nak share dengan korang promo dari Rumah Kebaya Malaysia..
Ehem..walaupun dah jadi ex-duta RKM, nak promote lagi..hihihi..
Kang ade plak yang email tanya berapa kina sewa, kina tak sewa..
Kina dapat free sewa..kata follow setiap blog post..huahuahua..

Tapi nak cerita gak 1 kisah ni..

A : Salam, saya jumpa dekat blog awak pasal ni ni ni..apa yang ni ni ni ye?
(ni ni ni tu kina tak ingat dah ape yg die tanya tu)
Kina : Wslm, kina ada tulis dekat bawah post tu ni ni ni..
A : Apa blog awak ye? saya lupa..

Sabar je la..macam xd effort je..

Ok, berbalik kepada promo RKM tu..Ada 2..
1 untuk pelamin & 1 untuk sewaan baju ye cik-cik..

December Promotion yang ini.
RM555 utk tunang/nikah pada 2013

Yes End Sale yang untuk sewa baju yang ni.

Klik utk tumbesaran yang sihat
Bukan itu saja, dengarnya ada voucher bernilai RM12500 untuk digrab..
Pada bulan ini..RM12500 tu..tak tahu la kalau mata kina ni terlebih nampak 0..
Jadi pergi la depan laptop bukak Rumah Kebaya Malaysia.

Ok..till then..bye2..

p/s: ade orang mintak letak gambar baby banyak2 dalam ni..
haa..nanti ye..tggu birthday 4 bulan die..hehe..




1 lovely comments:

Sheila Salim on December 13, 2012 at 10:12 AM said...

Assalamualaikum kak kina, masih ada promotion ye , bestnya. simple je pelamin tu. suka! aahaha tak sabar nak tengok gambar chinta dah besar :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork