Review :Tshirt Couple Imam & Makmum

Salam
Dah lama tak berblog di sini..hee..
Maklum lah ada 3 blog sekarang..hihi.
Just nak review 1 set baju couple..
Baru dapat tadi petang! Yabeda beduuu..
Couple bukan sebarang couple tapi couple yang dah halal..hihi..

Comel kan? 
Kina beli dari lyana mk..dulu die pun b2b blogger 
Pastu skg pun da set2 blogger mak2..
hahaha..mak2 ko! Rasa macam baru je lagi berDIY2 nak kawen..hihi..

ExB2B kalau nak beli silakan..
B2B pun boleh nak beli silakan..
Boleh pakai time pegi honeymoon nanti ke..eeeuuuw..
Bila la nak pegi babymoon dgn shahadah chinta plak ni..

Kalau belum kahwin lagi boleh gak nak beli 
Hadiahkan ke bakal suami so die alert sket tanggungjawab imam..hihi..
Tapi xperlu lagi kot nak pakai sama2..
Mengade plak nanti org cakap..:p huahua

Beli beli jugak, Baju baju jugak, Solat jemaah jugak ye lepas kawen..
Rumah tangga yang bahagia asasnya pada agama & sudah tentunya solat..(Baca dengan intonasi Ustazah Norbahiyah..hehe) Suami baca doa,isteri aminkan..Touching ok bila suami baca doa sambil doakan isterinya & mohon zuriat yang baik..Tak caye cuba jangan tak cuba..

Dulu dapat la solat jemaah selalu tapi bila dah ada baby kecik kena amik turn nak solat. So, selagi ada kesempatan nak solat jemaah tu berjemaah la ye..27x lebih baik dari solo..Lepas solat pandang muka suami,pandang muka isteri dgn penuh kasih sayang & Allah akan memandang dengan penuh kasih sayang. Best tu!

Ok la..dah habis tazkirah ringkas..hahaha..kalau berminat boleh tengok dekat lyana mk boutique..boleh request warna baju & size..1 set RM65..putih lawa & smart kan tapi kina malas nak pakai baju banyak2 lapis kalau jarang..hehe..so hitam paling selamat & tentunya nak nampak slim..hahaha..kalau yang nak request perempuan baju muslimah labuh pun boleh..best kan! Yana cakap ade 1 set lelaki size xxl perempuan size m..kalau sesuai sila cepat grab..Kalau pre-order dalam sebulan paling lambat..
Ini imamku..Pakai size M..Kena potong kepala..hihi
Printing die cantik, kira tak kedekut ink.
Tengok tangan sape tunjuk best tuuuu..Hehehe..
Ok la..itu saja..iklan ini tidak berbayar..hihi..
iklan berbayar kat sini kina nak stop dulu..
Bye2..

8 lovely comments:

Sheila Salim on November 29, 2012 at 9:35 AM said...

Assalamualaikum kak kina..
comelnya baju couple tu! rasa nak beli pula tapi risau suami taknak pakai je. miahhahaa best dgr ceramah pendek ala2 Ustazah Norbaiyah. hehehe. attach satu gambar baby chinta pls :)

oshinz on November 29, 2012 at 10:50 AM said...

atoi.. comel sangat!!

Shakina Farhan on November 29, 2012 at 10:54 AM said...

wslm sheila..kata kat suami pakai dlm rumah je..:P..lelaki mmg susah sket bab2 ni..hihi..nanti akak upload gmbr baby ye..

oshinz: comel kan..hee

Nadeera on November 29, 2012 at 2:07 PM said...

Hye assalammualaikum :) We are interested with all your story about bride-to-be it will be a day if you can like our page and support us :) Thank you :)http://www.facebook.com/pages/Flowerpaperwork/147861678576640

.: an :. on November 30, 2012 at 9:58 PM said...

salam. kina... dah jadi mak eh... hehe... thniah ea!
hm...rasa syg lak kalu lepas ade baby, dah kna amik turn solat kn? yg kami prktikkan, sjak anak (ilyas) kecik lg, kami akan letak dia kat atas sejadah. so, mknanya ada 3 sejadah, abi, ummi n ilyas.muka ilyas mengadap ke ummi abi. awal2 tu mmg la risau, kot2 dia xselesa. tp tu sbnrnya pndedahan awal kt dia ttg solat.
bila ilyas dh besar sket.. haa... kena kacau ngn dia tu pasti ada... kdg2 tu nangis gak. tarik2 tlekung la... huhu... kalu g umah parent, mmg kdg2 kna berleter la... sb diorg risau pape jd kat baby. tp kita kena sabar byk2 la... doa byk2 sb Allah yg jaga dia. alhmdulillah... skrg ilyas dah sthn lebih. nmpak dia faham bila kita kata nk solat. dah boleh angkat tgn berdoa, angkat tgn nk takbir, goyang2 badan kalu dgr kalimah2 tasbih, thmid takbir. mungkin sb itu yg dia slalu nmpak. skdr cdgn... =)

Shakina Farhan on December 4, 2012 at 9:38 AM said...

wslm an..
sekarang ni weekday dpt subuh & isyak je..mgrib mmg xdpt sebab time tu die otw nak tido..kecik lagi xsanggup nak tgk die menangis..xkusyuk solat..tp betul time zuhur & asar letak die sebelah katil die tengok je (ok plak die diam)..

outbound malang on December 7, 2012 at 12:02 PM said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Hanya ada satu kesuksesan yaitu bila kita bisa menjalani kehidupan ini sesuai dengan yang kita inginkan.

Si Matatajam on December 12, 2012 at 2:58 AM said...

Assalamualaikum Kina.. Salam perkenalan dr M ^_^ cantik sgt bj kapel tu. Doodle tu comel sgt..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork