4weddingku Award 2012 kembali!

Salam
Selamat Tahun Baru..
Semoga tahun 2013 lebih baik dari tahun 2012..
Tahun 2012 ni tahun pertama rai birthday sebagai isteri..
Tahun pertama beraya dengan kain batik sebab berpantang!
Hihi..Alhamdulillah..banyak pahit & manis..

Kina nak cerita pasal 1 award ni..
Sebelum tu, mari kite flash back sikit..

Seingat kina masa kina mula-mula berblog..
Tahun 2010, kina banyak dapat tips dari 4weddingku..
Sangat banyak info & tips tentang perkahwinan..
Tup tup, tak lama tu...
Lepas tu 4weddingku ada announce pemenang award..

Masa tu ingat award biasa-biasa..macam orang dok tag2 tu kan..
Rupanya award 4weddingku ni sangat special..
Lebih kurang macam AIM tapi versi kawen2..hihi..
Siap ada hadiah lagi weh!
Masa tu 4weddingku announce pemenang untuk tahun 2009..
2009 announce 2010, 2010 announce 2011 & seterusnya..

Ada 5 kategori untuk award 4weddingku ni..

Most Favourite Bride
Most Creative Bride
Most Inspired Bride
Most Glamorous Bride 
Most Fabulous Bride
Ini masa award 4weddingku tahun 2009
Syarat & cara penyertaan award ni?
Just link 4weddingku & be spotted!
Pada tahun 2009 & 2010 semua pemenang 
dipilih berdasarkan juri iaitu mya & dyana sendiri..
Mereka adalah pengasas 4weddingku ni..
Mereka lah yang berblogwalking & memilih pemenang..
Bukan kerja mudah tu! Dulu tak ramai blogger b2b..
Sekarang dekat beratus kot kan..

Since award ni macam dah jadi adat..gituuu..
Start 2011, 4weddingku memberi peluang kepada semua
Untuk menominate ala-ala macam Anugerah Bintang Popular plak kan..
Then, mereka akan blogwalking & memilih pemenang..
So, korang boleh nominate yang layak menang..

Tak sangka plak kina pun terpilih..(tengok banner tepi-->)
Most Fabulous Bride 2011!
Thank you kepada yang telah menominatekan blog kina ni..
Tak tahu dekat mana yang fabulousnye eh..hahaha..
Apa-apa pun rasa sangat bertuah & dihargai gitu..
Pudin siap tanya fabulous tu ape? Hihi..fabuloso die tau..
Dah la dapat hadiah, dapat plak red carpet link dekat 4weddingku..

Blog kina paling bawah! maknanya lama tak berupdate..hahaha
Terima kasih 4weddingku & my supporter..Gituu..
Nak gak berucap macam abang long Aaron Aziz..hihi..

Jadi, tahun 2012 dah pun berakhir tapi
Award 4weddingku 2012 sedang berlangsung..

So, link 4weddingku and nominate your favorite blog!
Tak kisah blogger tu kawen 2013 ke tapi die aktif berblog pasal 
wedding preparation masa 2012..ada paham?
Kalau nak nominate diri sendiri pun boleh..hihi

Kina pun nak mula berblogwalking..
Ampun sejak jadi mak2 ni jarang blogwalking blog b2b..
Nanti korang pun jadi gitu jugak tau! hihihi..
Nak nominate jugak..Kalau nak kina blogwalking letak link dalam komen ni..
Nanti kina terjah & ada rezeki menang award ni mana tau kan..hihi


11 lovely comments:

AyongAtikah Zaid on January 1, 2013 at 10:10 PM said...

mau2 kina terjah....boleh gitu...haha...saje nak sebok...padahal diy semua ke laut...hahahah....tp seronok ada blog b2b ni...=)

ct cucubi on January 1, 2013 at 10:11 PM said...

anugerah most pemalas bride ade x kina? rs mcm ade can nka menang jerk~ :P

Shakina Farhan on January 1, 2013 at 10:15 PM said...

ayong: seronok2..mcm diari pun ade gak..xigt je cari balik dlm blog kan..nanti kina terjah ok!

kak kerol: hahaha..sukeeeee..ehem..cepat2 pilih tarikh!

AyongAtikah Zaid on January 1, 2013 at 11:36 PM said...

@Shakina Farhan

tau xpe...kalau la dari kecik terbukak hati ade blog kn best..kenangan hidup...hehe...tp kang tkt x blaja lak dok lyn blog je..hahaha....orait kina..thanks!

Sheila Salim on January 1, 2013 at 11:48 PM said...

assalamualaikum kak kina. alhamdullilah updated juga blog ni hehehe. taniah kak, sheila harap kak kina menang award tu hihi. kalau sudi jenguklah blog sheila ye ♥

CaDLyNN on January 2, 2013 at 10:18 AM said...

award?
ehehe..jarang update blog skrg :(
tp slalu refer blog kina..tq kina :)

FY on January 2, 2013 at 10:51 AM said...

Salam Kina..

jemput je blog FY

http://bride-note.blogspot.com/

zarith on January 2, 2013 at 1:40 PM said...

Salam kina....

Tak menang pun takpe.. tapi jom meramaikan join award :-)

Http://warariesb2b.blogspot.com

Rilla on January 2, 2013 at 6:08 PM said...

Sekarang rilla punya link la yang paling bawah... Hahaha
Bila la nk update blog ni

dhiera on January 3, 2013 at 10:33 AM said...

wah... macam tu. baru tahu.. meh la kina dtg blogwalking. huhu

s h a on January 4, 2013 at 2:01 PM said...

Nak tumpang menyibuk ajak kina blogwalk blog sha jgk. :)

http://lurvevanilla.blogspot.com/

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork