Updated: Hadiah contest untuk bride-to-be

Salam UPDATED 30 May dengan penambahan hadiah!

Hari ni nak update pasal hadiah contest dulu..sebab shahadah tak berapa sihat (selsema cikgu) jadi kena tangguh sampai isnin nanti butiran details tentang contest ni..tapi untuk menaikkan adrenalin bride to be..cewah..kina bagitahu hadiah dulu ye..

Drummmmmmmm.....




Hadiah utama:
Macam ni rupa veil tu..:)..cantik...

Dengan spanx super higher power ni korang boleh tampil lebih menarik di hari bahagia..hihi..
3 meter ivory white trailing veil.
2 packs of artificial silk rose petals (red)
+ Super Higher Power Spanx tajaan Kerry's Blogshop
Penaja : Theshopablog
Penaja bersama :  Kerry's Blogshop

Hadiah kedua:
Model kecik..orang besar boleh pakai, flower girl pun boleh pakai..

10 pcs flower crown headband. Penaja : Theshopablog
Fresh flower/artificial flower pilihan pemenang dari penaja bersama
Azmah Ahmad Wedding Deco Event


Hadiah ketiga:
Chalkboard ni boleh buat deco wedding macam centerpiece ke signboard ke..

1 box sticker chalkboard. Penaja : Theshopablog


Saguhati:
Decoration silk rose..boleh pre-order kalau taknak join contest..baca previous post ye..
4 packs of artificial silk rose petals (red)
Penaja: Theshopablog

Best tak? Semua hadiah khas untuk bride to be..Veil tu of cos la utk pengantin pakai kan..Flower crown pun pengantin dan bridesmaid boleh pakai..Chalkboard & Silk rose petals pulak untuk deco2..

Terbuka kepada yang ada blog & facebook.. ok..wajib ada 2 mende ni..Kalau rasa taknak join contest tapi nak beli product2 tersebut boleh contact kina ok..WA 0132126952.

Contest akan bermula 26 May - 16 Jun..
26 Jun 2014 kina akan announce pemenang insyaAllah..

Stay tune isnin depan ye..;)..








3 lovely comments:

haira cookies on May 23, 2014 at 2:32 AM said...

yeayyyy.. bestnya kina.. contestnya mcm mn plak ni? dah excited ni..hehehe

Nuriesya Nadia on May 23, 2014 at 9:10 AM said...

Wow hadiah dia , semua menarik. :D

cik kompas on May 23, 2014 at 9:28 AM said...

wah....teruja..teruja...hehehe ^^
xsabar nak tunggu..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork