Updated: Contest "Hadiah buat raja sehari dari theshopablog"

Salam..UPDATED on 30 May 2014 : kite ada penaja lagi untuk hadiah contest. Thank you Kerry's Blogshop sebab menaja In Power Super Higher Power dan juga penaja bersama terbaru Azmah Ahmad Wedding Deco Event yang menaja hand bouquet untuk pemenang. 

Ok..dah tengok kan hadiah2 menarik dalam previous post? Mari kite terus ke details contest. Apa yang perlu peserta buat untuk memenangi hadiah2 menarik tu.
Logo contest

1) Follow blog Journey of Bride to be & Shakinafarhan linkkan di blog anda.
2) Like facebook page Journey of Bride to be, facebook page Theshopablog & penaja baru kami facebook page Kerry's Blogshop & Azmah Ahmad Wedding Deco Event
3) Buat 1 blog post review tentang Theshopablog.
+ mesti ada logo contest seperti di atas.
+ mesti ada link ke facebook page Theshopablog & blog Journey of bride to be.
+ mesti ada at least 3 product yang Theshopablog jual (Crest 3d white sudah tak dijual ye..harap maklum..)
+ mesti ada contact theshopablog.
4) tag 2 orang blogger dan dorang pun mesti diinform.
5) Share di facebook anda. (Publickan ye)
6)Pastekan url post anda di ruangan komen bawah ni berserta nama facebook anda..


Hadiah utama : pemenang dikira dari segi post yang menepati syarat, paling menarik & paling kreatif.
Ada tambahan hadiah! Selain veil & artificial rose petals pemenang akan menerima Spanx Super Higher Power dari Kerry's Blogshop. Like Kerry's Blogshop sekarang!

Hadiah kedua : pemenang dikira dari segi post yang menepati syarat, paling menarik & paling banyak menyumbang traffic. Ada tambahan hadiah! Selain 10 flower crowns headband pemenang akan menerima handbouquet dari Azmah Ahmad Wedding Deco Event. Like Azmah Ahmad Wedding Deco Event sekarang!

Hadiah ketiga : pemenang dikira dari segi post yang menepati syarat & diundi secara random

Hadiah saguhati : pemenang dikira dari segi post yang menepati syarat & berjaya menarik hati juri2.

Penganjur berhak meminda bilangan hadiah & syarat-syarat..
Mudah kan? Contest ni berlangsung dari hari ni 26 May hingga 16 Jun 2014

Pemenang akan diumumkan pada 26 Jun 2014!

5 lovely comments:

Fiza Basman on May 26, 2014 at 8:22 PM said...

Salam...Fiza Join ya :)
http://soon-2be-mrs.blogspot.com/2014/05/contest-hadiah-buat-raja-sehari-dari.html

Nama FB: Cik Fiza Basman
https://www.facebook.com/cikfiza.basman?ref=tn_tnmn

Wan Aini Ashikin Wan Razali on May 27, 2014 at 12:31 AM said...

Dengan rasminya Aini join...hihi

http://ohmywedding-omw.blogspot.com/2014/05/42-contest-hadiah-buat-raja-sehari-dari.html

FB : Wan Aini Ashikin

cik kompas on May 27, 2014 at 8:56 AM said...

arghhhh....nak join...nak join..tapi tengah bergelumang dengan exam skrang...contest, mu tunggu aku! hehehe.....

Shakina Farhan on May 27, 2014 at 1:20 PM said...

Thank you dearies..just nak inform ada penambahan hadiah sebab kite ade penaja baru ye..jadi ade tambah task sket iaitu like page penaja bersama kite..Kerry's Blogshop..:)

cik kompas on June 1, 2014 at 1:57 AM said...

Assalamualaikum, ^^

Dengan lafaz bismillah, cik kompas dengan secara rasminya telah join contest ni...heee, walaupun agak terlambat sedikit...tapi, tetap berkobar-kobar nak join jugak...untuk tagged blogger,cik kompas tagged lebih sebab bila check balik ada cross tagged...huluran kemaafan ye bg yang dah tercross...heee...

Zyeera Bride to Be ~ http://zyeerazan.blogspot.com/2014/05/apa-ada-dengan-theshopablog-blogspot.html

Zyeera Zan ~ https://www.facebook.com/zyeera.zan

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork