Thank you bloggers yang hadir

Salam.. 
Sejak bergelar blogger bermula Ogos 2010..
Kina memang tak sangka akan berhubung rapat sesama blogger..
Sekarang kina adalah blogger yang tegar..huahua..
1 hari tak tengok blog rasa gelisah..hahaha


Sudah 3 bulan lebih baru dapat buat post penghargaan ni..sorry..
Berjuta-juta lemon atas kehadiran blogger yang sudi hadir ke majlis kina..
Korang memang gempak & best..
Terutamanya Geng Pahang Bride Blogger.
Mas datang tapi lewat sikit kan? Jadi takde dalam gambar.

Duduk dari kiri: Nora & Rose, Berdiri dari kiri: Tqah,Puteri,Dyll,Sarah,Aliza, Maera


Tidak dilupa Qis (Amani) & Tatie (Cik Izzati Ghafur) Bila nak tukar Puan?
HAHA..blog dah tutup ke tatie?
Sayangnya kina takde gambar bersama korang berdua..
Kina pun tak sangka korang sudi datang ke majlis kina..Tq sangat2..
First time jumpa tapi sempat kenal kejap-kejap je kan..

Maafkan kalau ada tak cukup atau kelemahan di majlis..
Terima kasih lagi sekali..

Buat rakan bloggers yang berminat nak datang majlis bertandang..
Yeah, mom-to-be ni nak bergelar pengantin lagi sekali..
Tapi kali ni simple je. No Pelamin & Baju Meletup..haha..

Kina mewakili suami ingin menjemput semua ke majlis bertandang kami..
Kalau betul-betul nak datang email kina ok,
kina akan bagi softcopy card..
Majlis akan diadakan pada 21 Januari 2012 di Felda Tembangau,Pahang..

Ada 1 soalan untuk kina tanya untuk dibincangkan..
Rumah mak mertua korang dalam 3 jam perjalanan, 
Korang siap pakai baju, make up semua dah siap ke?
3 jam perjalanan possibility untuk ZZZZZZZZ adalah 80%..haha
Taknak jadi pengantin berair liur basi..

walaupun memang pengantin basi..
: p
HAHAHA


17 lovely comments:

SOULMATE is on January 10, 2012 at 1:06 PM said...

Salam
Kak kina
Jom exchange link blog
sy masih baru..
http://soulmate-kami.blogspot.com/
thx

Fariza on January 10, 2012 at 1:07 PM said...

COMEL.
fariza x dpt dtg :( ada perkara x dpt dielakkan.
cntiknya wedding kina

aNNor on January 10, 2012 at 1:20 PM said...

jauh jugak tu 3jam. baik kina bersiap bila dah smpai. tapi kena make sure smpai awal la sikit. :)

sarahhernyzar on January 10, 2012 at 1:29 PM said...

*melompat* haha. makasih makasih makasih. cyg kina. bertandang x dpt dtg kot. anyway slmt jd penrantin semula mama kina. hehe :)

Cik Azizah on January 10, 2012 at 1:39 PM said...

selamat menjadi pengantin semula sis..hehe


tak pasti la kak..jauh gak tu 3jam..mungkin ada umah persinggahan yg boleh pengantin pompuan mekap :)

intan on January 10, 2012 at 2:13 PM said...

kina, i takde! hahahah.kita sama-sama pengantin masa ni..

i rasa kan, better u makeup kat tembangau je, nanti cair n baju kedut2..heheheheh. minta belah FIL u carikan rumah bersanggar,.

Cik Lijah on January 10, 2012 at 2:22 PM said...

org punya rmh mertua sejam perjalanan jek...kat rawang...

mmg tido...(penat sgt, semalamnye rumah sendiri, esoknye rumah hubby)...
mmg berair liur basi....
tudung tak jd.....baju sket kedut2....huk3....

dlm kete dpt adjust sket2 jek kina....

kalo 3jam tu better mekap & siap kat sana jek.....nanti mekap cair dlm kete...hehe

cik.mila on January 10, 2012 at 3:47 PM said...

prjlanan umah MIL mila nti 1jam 1/2..pakai baju n mekap sume kat sana..xelok pkai awal2 nti bju ronyok dn mekap cair :)

choclairissa @ intan marliana on January 10, 2012 at 4:00 PM said...

kina..mase saye bertandang dulu dh siap2 duk kt rumah in law..so xde issue perjalanan sgt..fam saye dtg separately..kitorg bersiap kt dewan n family dtg pegi kt dewan before bersanding..

anaztasias nora aira on January 10, 2012 at 4:34 PM said...

gambar saya masa ada, cik lagi huahuahua :)

masmOna on January 10, 2012 at 4:35 PM said...

rugi mas dtg lewat..kalau x boleh join bergambo sekalik..hoh -_-

Kina, mas rasa better kina makeup kat tembagau je..kang penat dlm kete dok nak jaga makeup ngn baju..pastu kurang tenaga dah time majlis..boleh gitu?

Adawiyah A.Halim on January 10, 2012 at 4:59 PM said...

bestnya kina..kawen lg..rindu nk kawen lg..cmne ek..hahahahaha

Just^me on January 10, 2012 at 11:27 PM said...

have fun sista! wanie tak sure la if 3 jam tu kena makeup siap2 ker or makeup kat situ... tapi kalau 3 jam memang ada potensi tidur dalam kereta (kalau wanie lah)... apa2 pun, i'm happy for u...hehe tak sabar nak dengar update :D

Our Diaries on January 11, 2012 at 10:57 AM said...

Dah lama tak bw, dh lain blog u kina

amani.. on January 14, 2012 at 2:32 PM said...

akak..nanti reviewla pakcik yg buat cendol tu seriously cdap gler...smp sekarang terigt lg cendol tu hehe...

ieda1718 on January 17, 2012 at 9:50 AM said...

HYE KINA..IM REALLY IMPRESSED WITH YR PREPARATION FOR WEDDING..SO U R MY IDOL..APE2 I RUJUK JE U NYE BLOG..TQ SOOOO MUCH!!!

l.e.e.a.a.n.w.o.n on February 3, 2012 at 11:25 AM said...

owh...u r sharifuddin's wife.. im a your BIL's frenz.. mohd shahrizan..huhuhu..anway congrats..ari tu dtg..dpt tgk pngntin dr jauh je... do visit mine ya!! http://leeannwon.blogspot.com

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork