Review: Tudung & Veil bertandang

Salam 
 Disebabkan banyak pertanyaan mengenai tudung, veil & baju 
Yang kina pakai masa bertandang. Makanya kina review tudung & veil dulu.

Pada suatu hari, kina ternampak contest tudung & veil dari Elyn Creation.
Masa tu lebih kurang 2 bulan sebelum majlis bertandang. 
Jadi kina pun mencuba la sebab belum ada tudung & veil.
Untuk membaca entry penyertaan kina boleh klik kat sini.

Alhamdulillah, rezeki bertandang. Kina dapat tempat kedua.
Hadiah berupa tudung & veil bernilai RM200
Masa dapat tahu menang memang syukur sangat..
Yela, dapat jimat, dapat tudung & veil yang diidamkan..
Walaupun tinggal sebulan je, Elyn Creation berjaya siapkan tudung kina.

Kina bagi example gambar & bagi contoh warna kain pada elyn.
Then elyn buat je. Yang bestnya elyn takde nak tukar-tukar idea kina.
Alhamdulillah, kina berpuas hati sangat-sangat dengan hasilnya.

Pada kina, price dari Elyn Creation berpatutan sangat.
Sangat sesuai untuk b2b yang nak customade tapi on budget.
Tapi kalau dah harga budget jangan la nak macam budget mak datin ye.
Berpada-pada dalam menempah. hee.
Patch lace & pearl pada awning tudung

Disebabkan baju bertandang kina tak meriah sangat.
Jadi kina request untuk saratkan bahagian tudung, veil kosong.
Veil plak bentuk semi D. haha. macam rumah plak kan.
Kina nak tak bulat tak D sangat. Sampai paras wrist.
Bentuk veil chiffon. Kosong je.
Oh lupa, dua-dua adalah material chiffon.
Mula-mula ingatkan nak veil net tapi tak jadi.
Sebab sangat suka chiffon. Nampak soft.

Thank you Elyn!! Nak tempah jugak?
Boleh la contact Elyn :
SMS : Elyn 012 6021075
emel : elyncreation@gmail.com
Veil pin macam tu je kat kepala. hikhik. suka gambar main belon.
All photo credit to:
Official Photographer: Kerjagilasimol Photography
Assist by: Akmal Sungkanah




14 lovely comments:

cha on January 31, 2012 at 9:15 AM said...

comel je tudung u :)

ciksusu on January 31, 2012 at 9:19 AM said...

comey la shake!! ;)

Noor Nabila Jasni Teoh on January 31, 2012 at 9:42 AM said...

nbila pun dah tempah :) hehee...alhamdulillah!

Shakina Farhan on January 31, 2012 at 9:47 AM said...

cha: tq cha..

dhie: comey aku ke comey tudung? hee..

bella: bagus3..

iedayah on January 31, 2012 at 9:48 AM said...

murah rezeki kina..cntik ea veil chiffon..jtuh terletak..=)

Shakina Farhan on January 31, 2012 at 10:14 AM said...

iedayah: alhamdulillah..:)..last contest wedding..:P

Errah on January 31, 2012 at 10:27 AM said...

cantiknyer..kina selalu murah rezeki..bler la kita nak cm2 jgk..hehe

mrs irmidrza to be on January 31, 2012 at 12:45 PM said...

thanx for dropping kina...=) bagi skit aura murah rezeki kina kat miza..heheh..=)

warna theme kina...memang warna miza..huhu

nurul izayani on January 31, 2012 at 1:39 PM said...

comel gamba yg last tu,hehe..

nuha hayati on January 31, 2012 at 9:52 PM said...

nuha pon join contest elyn jugak!

yangyuyu on January 31, 2012 at 10:27 PM said...

salam dik

tahniah u dah memenangi backlink tertinggi utk GA saya

http://bamyuyu.blogspot.com/2012/01/senarai-peserta-ga.html

email utk claim hadiah ok...tq:)

nYomeL on January 31, 2012 at 11:16 PM said...

suwit betul kaler ni kina.
Alhamdulillah.. murah rezeki kina kann..?? pasni bertambah-tambah murah lagi la rezeki kina.. :)

Cik Azizah on January 31, 2012 at 11:16 PM said...

patutlah..hehe sgt sesuai gan kak kina..rezeki kak kina sentiasa murah..Alhamdulilah!

csuekiutt on February 1, 2012 at 9:51 AM said...

muarah rezeki k.kina...comel sgt2..color die pon nice n soft...:)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork