Ini bukan personal & bunga 3D

Salam 
Hari ni hari rabu, ramai orang makan tebu..(pantun ayah kina)..haha..
Kina akhirnya telah berjaya membuat 1 lagi blog personal semalam..
Kina taknak campur adukkan personal dengan semua tentang wedding..

Kina sangat suka semua perkara tentang wedding..sayang blog ni..
Harap sangat blog ni boleh memberi idea buat b2b di luar sana..
Walaupun seciput ciput mana info yang diberi..heh..

Sebab kina tahu tak ramai suka baca benda personal..
Macam ok..kina suka makan tutti fruitti & tengok CSI..
Kina suka pemenang America Next Top Model cycle 16..
Jadi biarlah personal & kurang berinfo diabadikan di sana..hahaha..

Satu lagi, kina gunakan nama sendiri sebagai url & title..
Kina sangat adore dengan orang yang guna nama sendiri,
Sebagai nama url blog & title blog mereka..
Dah lama nak guna nama sendiri as title blog..baru la blog sendiri..

Kina juga akan rakamkan perjalanan kina sebagai mom-to-be..
Macam tak sesuai dengan url & title blog ni nak story..
Terima kasih atas semua wishes, nasihat & doa..

Layout lebih kurang sama tapi lagi sejuk mata memandang kot..
The personal blog of Shakina Farhan..jenguk kalau mahu ok..
InsyaAllah kina akan terus aktifkan blog ini..:) belum habis review lagi..
Ampunkan kelambatan mereview majlis..heee..

Ok la..hari ni banyak benda kena buat..siapkan bunga 3D!
Dalam 20pcs lagi nak buat..sakit belakang gak membuatnya.
Mereka adalah bunga peony..dengan pearl..

Warna macam gelap sikit..pencahayaan tak betul kot..

Makin lama buat makin comot..huu..memang saja buat tak sama size..
Harap sesuai la nak tepek kat baju nanti..






21 lovely comments:

nuraien on January 4, 2012 at 10:33 AM said...

dah follow..=)

erin moshimoshi on January 4, 2012 at 10:52 AM said...

cntik dear

Schaz on January 4, 2012 at 10:58 AM said...

cantik la bunga 3d kina buat tu..kina pakai chiffon silk ke chiffon biasa utk lining baju tu? nak buat utk tepek kat baju raya taun ni..huhu

Munnafendy on January 4, 2012 at 11:01 AM said...

insyaAllah sy nak buat bunga ni utk baju n veil nikah nnti...cantik tak eh??

*nk jengok blog baru tu =)

Shakina Farhan on January 4, 2012 at 11:05 AM said...

nuraien: hee..tq sudi follow..

erin: thanks dear..

schaz: kina pakai chiffon murah je..bukan jojet tapi adik beradik die..tak igt nama..style tahan lasak jugak..hee..

munna: insyaAllah cantik..:)..

oshinz on January 4, 2012 at 11:12 AM said...

rajinnya kina buat satu-satu. walaupun ade comot sikit-sikit, tapi tetap cantik!!

nuha hayati on January 4, 2012 at 11:29 AM said...

nuha buat guna organza. yang terbakar pon ade. quite memerlukan kesabaran dan skill nak layangkan cebisan kain atas bahang lilin tu.

Shakina Farhan on January 4, 2012 at 12:00 PM said...

oshinz: haha..comoooot..pearl pun tunggang terbalik..

nuha: igt nak tambah organza gak..maybe organza lagi mudah terbakar eh..

Cik Azizah on January 4, 2012 at 12:21 PM said...

wah terbaik sis..jijah yg blog sekarang mmg blog personal..tapi sebab nak kawen jijah tulis ttg wedding prep..hehe jadi lah..1 pon tak terjaga..hikhik

blog-tips-kurus on January 4, 2012 at 12:42 PM said...

tahniah kina!
bunteng pelamin yek? hehe!

norfadillah on January 4, 2012 at 12:43 PM said...

kina . suka nya . :) isk2 ...
kina nie . bagus la . suka DIY !
sgt suka . suka . suka .

Cik Zimie on January 4, 2012 at 12:57 PM said...

ok kina,teruskan berblogging!! sumber inspirasi nih.hehe

warna bunga 3d tu lembut sgt.sesuai mata yang memandang ini..

intan on January 4, 2012 at 1:00 PM said...

cantik dah tu kina..intan pki nama sendiri kat blog sebab tu sebenarnye blog personal asalnya..heheheheheh. (boleh terima tak alasan ni?)

Husna Adnan on January 4, 2012 at 3:33 PM said...

Yey, follow Kina di sana pula! ^_^

cik.mila on January 4, 2012 at 6:27 PM said...

kina...cantik!! mintak 1..dh folo awk kt blog personal..heh

nurul izayani on January 4, 2012 at 7:31 PM said...

cantik!! chayok kina :)

folo ur personal blog :)

nurul harnani on January 4, 2012 at 10:45 PM said...

Dear kina.. Mmber ncol dtg jngah.. Nanie tibai je personal, b2b, review wedding.. Hentam kromo je la..

Jmput singgah blogpicisan nanie.. Oppss nanie mmg sgt suke letak nama penuh, sbb xramai yg wt..

Nanie bangga dgb blog sndiri..

Alamak terkomen byk olak.. Larikkkkkk..

Liyana on January 5, 2012 at 5:28 PM said...

sudah follow :)

fitria on January 6, 2012 at 12:57 PM said...

btul.. sbb tu saya pun ade satu lg blog personal... sbb xnk campo2 macam kina cakap tu.. high5.. :)

Shakina Farhan on January 11, 2012 at 8:27 AM said...

tq semua yg sudi follow..:)

Cik FaRiZaM on January 17, 2012 at 12:12 PM said...

i follow jugak...ada tutorial tk nak buat bunga tu?

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork