Review: Kad Artchetak

Salam 
Kina selalu update guna laptop suami, & sekarang..
Dia dah duduk dekat Bintulu & buat sementara waktu kina di Kuantan.
 Jadi update flashback je la..gambar dalam computer dia..
 
Untuk bertandang kami menggunakan khidmat artchetak..
Sebab masa agak suntuk jadi kami gunakan ready made design..
Kalau nak tengok design-design boleh klik sini.
Link yang kina bagi tu boleh tengok semua design2.
Apa yang penting sebulan sebelum majlis dah siap..
print screen website artchetak..kebetulan ada sale tu..
 Mudah berurusan dengan Artchetak..
Semua di hujung jari, melalui email semata-mata..
Jumpa pun bila nak amik kad tu..

Salah ejaan pada 1st draft pun tiada..
Cuma tukar warna je sebab tiba-tiba rasa tak cocok gitu..

Untuk peta ke rumah family in law, 
Pudin lukis conteng2 atas kertas, pastu kina lukis guna Paint..
Then, kina isi form artchetak, attach peta & attach contoh warna.
Contoh warna ni adalah gambar-gambar dari google image..
Kalau nak banding peta yang kina buat memang la huduh..hii..
peta kina guna paint
Hasilnya kami puas hati..
Depan & belakang kad kahwin sekeping kami

Oh yea, kina tak ambil package pun..
Artchetak akan bagi quotation ikut size, kertas, bilangan..
So korang boleh pilih la ikut kesukaan & keperluan masing-masing.

Website: Artchetak
Email: enquiries@artchetak.com 
 

15 lovely comments:

cikpuanputeri on March 15, 2012 at 2:24 PM said...

hehe, cantik je peta kina buat. put buat jalan pun tak nampak jalan. last2 lukis guna tangan je...hikhik

lovelyadibah on March 15, 2012 at 2:24 PM said...

ko mmg.kalo boleh suma nk online je.hahahaha.

Asfiza on March 15, 2012 at 2:27 PM said...

as lukis peta guna tangan jer.. tapi for sre kena lukis atas kertas a4..hehehe

Shakina Farhan on March 15, 2012 at 2:52 PM said...

put: kina pakai tangan xnampak rupa jalan..seme bengkak bengkok..hihi..

dba: hahaha..malu nak jumpa2 ni..:P..

as: betul..kl nak lukis peta kena kertas besar kan..

cik enul on March 15, 2012 at 3:13 PM said...

gud info..thanks kina..:)

Shakina Farhan on March 15, 2012 at 3:15 PM said...

cik enul: no prob..sharing experience..:)

nuha hayati on March 15, 2012 at 3:33 PM said...

wah memang tengah sale ke sekarang ni kina?

Shakina Farhan on March 15, 2012 at 3:45 PM said...

nuha: ikut yg kina baca tu sale utk package2 tertentu..

Cik Zimie on March 15, 2012 at 6:52 PM said...

cutenya kad kawen kina.geram tengok.yang doilies tu cuteeeee :)

Basyirah Abd Rahman on March 15, 2012 at 7:12 PM said...

shakeee.. lamanya x update! Rinduuuuu... Take care shake. Nape x pegi sekali ng pudin? Tggu nk lepaskan first trimester ke?

miszatie on March 16, 2012 at 2:43 PM said...

comey card!!

http://miszatie.blogspot.com/2012/03/finalizing-all-theme.html

pika pikah on March 20, 2012 at 9:10 AM said...

design2 artchetak mmg exclusive. simple n sweet!

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/

zaujah until jannah on April 12, 2012 at 12:24 PM said...

salam kina, awk dh berkahwin kan, ade tak tips untuk b2b spy x rs down. iskk my friend needs help.

Durra MJ on May 3, 2012 at 11:58 AM said...

Terima kasih Kina atas review ni. Akak doakan yang terbaik untuk Kina, husband dan si junior yang bakal lahir nanti.

AmoyCincai on June 4, 2012 at 2:42 PM said...

macam mana nak buat bulatan warna putih kat kad jemputan 2 ea? blh ajar x?

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork