Pelamin Ann Yang Gorgeous!

Salam,

Kina memang tak pernah impress dengan pelamin sangat..what i wanna say about Puan Ann kita ni..
Kina memang ikut perkembangan blog ann..dulu silent reader je..pastu dah selalu sangat follow & link terus..hehe..penuh dengan expression..

Your idea sangat-sangat-sangat kreatif ok! Lagi-lagi kena dengan peminat vintage & blue in colour macam kina ni..huh..seriously kina bukak blog ann banyak kali untuk ulang kali tengok pelamin yang memang WOW itu!

Kina minta izin untuk mengabadikan gambar pelamin ann dekat sini ye..suke sangat2..mukhrizlatif amek gambar bertambah2 cantik semuanya..kalau kina ada duit lebih nak je upah ann jadi wedding planner..seluk2 poket macam kosong je..diskaun bleh?hehe..:P..banyak la ko kina..

pelamin Ann yang sangat cantik

macam giant frame..never thought dais macam ni..baju pun cantik bangat!


modern vintage+classic=superb

You are very lucky dear sebab dianugerahkan kekreatifan dari Allah S.W.T..guess what if boleh undi untuk 4wedding punya award tu kina akan vote ann untuk most inspired bride 2010..semoga berbahagia hingga ke anak cucu ye ann..;)


15 lovely comments:

missAtiey on November 21, 2010 at 8:42 PM said...

cantik2...suke! :)

anaztasias aira on November 21, 2010 at 8:56 PM said...

memang marvelous !!

Mia-Ina on November 21, 2010 at 9:35 PM said...

wah gorgeous nya

Khumaera Ismail on November 21, 2010 at 9:49 PM said...

pergh...lawa gile seyh..kreatif..laen dari yg laen.. =)

cik SYANA'S @ I-cha comel on November 21, 2010 at 9:49 PM said...

memang gojes sungguh...xyah nk shoot outdoor dh...pakej longkap sighh...nk gk wat cm nih...huhuhu

fati on November 21, 2010 at 10:10 PM said...

memang gojes kann.. tengok tru alam maya pon da terkesima, belom tengok life lagi.. pengsan agaknya :P

Reen Tart Nenas on November 21, 2010 at 10:57 PM said...

mmg chantek wedding ann nie :)

ANET on November 22, 2010 at 12:02 AM said...

kina, email kina apa? nak invite ni :)

d'Fedrin on November 22, 2010 at 3:19 AM said...

cool giler pelamin ni.. :D

veesakura on November 22, 2010 at 8:01 AM said...

gojeznyer!

.::DinCma::. on November 22, 2010 at 8:11 AM said...

wah! mmg cantik laa..
terpegun melihatnya;-)

thezaila on November 22, 2010 at 9:30 AM said...

lawa giler pelamin ni.. teruja...!!!

~ mizzAmy ~ on November 22, 2010 at 11:41 AM said...

mmg chantek...

"cikkin" on November 22, 2010 at 1:39 PM said...

mmg super cantek!!

farahfatihah on November 23, 2010 at 10:32 AM said...

cantiknya pelamin dia!!!! hmm mimpi je la huhu

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork