Bila nak open Pre-Order lagi?

Salam
Bila ye kina nak bukak pre-order untuk Crist Whitestrips tu lagi?

Ini soalan yang paling banyak kina kena jawab sekarang..
Walaupun belum ada skema jawapan..hehe..kalau ada senang sikit.
Yup, kina tak pasti lagi bila boleh buat next pre-order..

Kalau boleh nak tggu semua first order tu selamat sampai dulu. 
Baru nak bukak untuk next pre-order. Itu plan kina la.
Since benda ni memang susah nak cari kat Malaysia, 
Kina ni macam tukang tolong beli untuk korang. 
Kalau kina memang supplier memang bukak je order setiap masa. 
Ampun ye. 

Kina memang bukak limited order je. Jadi sape cepat die dapat.
Takut kina tak dapat memberi service & supply yang terbaik..
Bagi yang nak cepat boleh la tengok dekat sgdrugstore ye..
Kina hanya boleh buat pre-order je. Kecil-kecilan lagi..

So, macam mana korang taknak terlepas Pre-Order? 
Mana la tau tiba-tiba minggu depan kina open? Haa..
Nak kina ingatkan sorang-sorang takut terlepas pandang, 
Nanti korang marah kina plak..

Mudah sahaja..
1) Korang terjah blgoshop kina ni : theshop-A-blog
2) Korang masukkan email korang dekat ruangan atas tu.
Kalau korang nak follow blogshop tu lagi bagus.hahaha. 
Jadi, bila kina update pre-order lagi, terus la notify dekat email korang.
Kina takkan tau siapa yang subscribe.
Tapi semua post korang takkan terlepas. Termasuk produk lain ye. 
Dont worry, kina akan update masa Isnin-Jumaat. 
Weekend kina jarang update blog.

Bila dah notify tu, korang cepat-cepat email & kina bagi details.
Dalam masa 24jam tiada bayaran maka order tu tak dikira.
Kalau kina dah tutup order, kina tak dapek nak menolongnya.
Kina terpaksa buat macam ni, harap faham ye..

Bagi 30 orang yang order first batch Crest Whitestrip tempoh hari,
Kina ucapkan terima kasih, kina dah order & supplier cakap dah dispatch.
Mari kita sama-sama berdoa barangnya sampai cepat & selamat ye. Amin.




4 lovely comments:

Amalina Ali on May 22, 2012 at 3:00 PM said...

Yahooo... TQ Kina. Hopefully Nana termasuk dalam 1st batch tu.

Shakina Farhan on May 22, 2012 at 3:08 PM said...

Amalina: yup..ada2..u welcome..

Liya Laa on May 24, 2012 at 11:36 PM said...

Alamak. Liya terlepas. Please please ade pre order. Heee

cherry su on October 17, 2012 at 11:51 AM said...

hey funny, I just discovered your blog, and really love it!!! You have a great style and are really inspiring. Definitely have a new follower and a fan! If you get a chance pop up by my page, maybe you would like freshwater pearl jewelry.You can visit our freshwater pearl necklace. and our sterling silver pendant have good quality.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork