Review: The Craft Potion

Salam

Pertama-tama sekali nak ucapkan terima kasih kepada  The Craft Potion !
Kerana sudi menaja 30 pcs corsages yang comel.
Untuk dipakai family kina masa wedding tempoh hari.
Bukan family je pakai, bridesmaid semua pun pakai.


(Lambat gile ko review kina! dah pengantin basi dah. huhu)
Better late than never kan kan kan. hihi.

Design memang kina serahkan je pada TCP,
Tapi kina request warna purple, pink, grey kenakan dgn tema.
Gambar kat bawah ni lebih kurang bentuknya, warna je lain sket.
3 orang tu antara bridesmaid kina tempoh hari. :)
3 orang model corsage dari TCP di guestnote corner.
Ini bukan sebarang magic potion ye. Ini  The Craft Potion  (TCP).
Pemilik TCP adalah Yanie yang dulu pun bride blogger like me.
Yanie sangat peramah, mesra, creative & berani mencuba.
Happy bila tengok rakan blogger berjaya dalam business wedding ni.
Bila la daku dapat seriously berbusiness dalam bidang ni. Teringin gak.

Jom kita cerita pasal TCP plak. Kata entry review.
TCP speciality adalah dalam mendeco & menDIY.
Ada macam-macam service & produk yang TCP tawarkan.
Harga pun kina jamin memang affordable & berbaloi.
Antaranya:-
1) Wedding Items Rental
2) Hantaran Decoration
3) Handbouquet
4) Corsages & Boutonnieres
5) Centrepieces/Guestbook/Main table deco
6) Candy Buffet 
7) DIY TQ Tag
8) Wedding favors
9) Affordable Photography Services
10) Affordable Wedding Emcee

Tak syok kalau entry tanpa gambar kan? 
Kina pick gambar dari TCP yang menarik perhatian kina.
Banyak sangat yang menarik ok!
My favorite! Lovely handbouquet!

Paper flower handbouquet! Mabeles!

Nice kan?Vintage gituuu

Fresh flower yang sweet-sweet gitu

Car deco

Centerpiece. Kina suka bunga oren tu!
Jar deco yang sangat comel rasa macam nak gigit2!
Ok? Cantik-cantik kan mak jemah?
 Dah puas tengok deco? Nak tengok lagi?
Bila tengok semua ni rasa rindu sangat dengan wedding preparation.
Sila la like fanpage The Craft Potion ye!

Berminat untuk order dengan  The Craft Potion ?
Boleh email yanie di : thecraftpotion@yahoo.com
Atau lebih pantas : 019-2594716

Semoga The Craft Potion terus success!
Sorry lambat sangat review! :)

15 lovely comments:

Ain Syafieqa on May 25, 2012 at 8:34 AM said...

wau..sume cantik n comel

Cik Zimie on May 25, 2012 at 9:32 AM said...

cute sangat2.love the jar hee untung kina menang contest aritu..

Zila Zainal on May 25, 2012 at 9:44 AM said...

ya allah.. cantiknya handbouquet dusty pink tu! so vintage. thanks kina bagitau katne nak beli kain bulu tu. dah berjaya dah beli hehehe. kita link kina kat sini ye :)

http://eatclimbrun.blogspot.com/2012/05/engagement-review-mini-pelamin.html

cha on May 25, 2012 at 9:45 AM said...

Comelnya lahai. Nasib dh kawen klau blum mau order kt dorg ni hee

nuha hayati on May 25, 2012 at 11:21 AM said...

cantiknye..kemas hasilnya

Shakina Farhan on May 25, 2012 at 12:23 PM said...

ain: betul2..:)

zimie: itu la pasal..nasib baik dah kawen tau..kl tak buat jar cmtu..haha..alhamdulillah..

zila: no problem dear..congratulation on ur e-day!

cha: itu la pasal..rasa nak buat majlis lg sekali je kan..

nuha: agree!

UyaRayza on May 25, 2012 at 12:36 PM said...

suke 1st hb tue..siyesss..rasa mcm nk tp nk buat ape kan..tp nk jugak hahha..buat deco rumah..x kire hahaha

Shakina Farhan on May 25, 2012 at 12:43 PM said...

uya: kan? geram yang amat aku tgk bunga yg 1st tu..

miszatie on May 26, 2012 at 11:18 AM said...

cantiknya..sangat kemas buatannya..atie ni geram2 buat2 x kemas sgt x de skill nih.hik3..

Hazz Nieza on May 26, 2012 at 4:57 PM said...

oh my centerpiece! puas hati ngan hasil tgn Yanie. goodluck TCP!! ;-
)

Reen Tart Nenas on May 28, 2012 at 12:43 PM said...

owner craft potion mmg creative.

Nurul on May 29, 2012 at 9:28 AM said...

Suke hand bouquet dia=)

Warren on June 2, 2012 at 10:51 PM said...

Comel sekali. Mesti terdapat banyak pengantin yang sukakan corsages ini sebagai cenderahati perkahwinan.

nn lylyn on June 3, 2012 at 12:34 PM said...

cutela. Saya tgh mencari idea utk wedding saya xlama lagi.

Izan on June 5, 2012 at 1:51 AM said...

Salam. My first time. Google bout wedding stuffs n sampi ke sini. Thnx for ur review. Kinda like their work =) tq again kina

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork