Pemenang Contest Like,Post & Win RM600* Part 2

Salam

Seperti yang ditunggu-tunggu..
Berdebar tak? Mesti la berdebar kan..
Kalau semalam dah umumkan pemenang referal terbanyak.
Hari ni tibalah giliran pemenang kategori lain plak..
Doa banyak-banyak supaya nama anda ada dalam senarai pemenang.

Drum roll pleaseeeee...

Untuk Kategori Entry Paling Best
Yang telah dinilai orang beberapa juri..
Alasan juri sebab info dia lengkap, tepat, kreatif & nampak kegigihannya.
Oh ye, ada jugak yang otometik xdapat dinilai sebab
 Buat blog @ facebook private. Huhu..Takde rezeki la tu.
Lepas tu ada jugak yang salah info tentang blog ni. Hehe. 
Jadi tak dapat la bonus point. Gittew..

Pemenangnya ialah....

.
.
.

Hanisah : Entry beliau
Tahniah diucapkan!
Jangan lupa terawih dgn telekung baru na..hihi

Untuk Kategori Entry Random
Yang digenerate melalui Random Generator.
Kina letak no di setiap nama, bukan ikut turutan siapa hantar dulu ye.
Lepas tu buat cabutan Random & inilah orang yang bertuah itu.

1) Amalina Ali - Entry beliau
2) Miss Choc - Entry beliau
3) Nia Ain - Entry beliau

Tahniah-tahniah, anda sangat bertuah! Alhamdulillah.
.
.
.
.
.
.
.
Eh, nak pegi mana? Jangan kecewa lagi..
Ada seorang lagi pemenang!
Yup, ni kategori pilihan juri. Hehehe.
Hadiah Misteri
.
.
.
.
.
Tahniah diucapkan kepada...


Ulasan juri: Post yang comel & kena dengan upin ipin tu.
Hadiahnya mesti la best jugak tapi misteri. Gittew.
Pemenang nak tahu kena email kina ok. hehehe.

Jadi, pemenang-pemenang sila email kina sepantas kilat.
Nama, Alamat, No Tel ok! Cun!
Lepas ni boleh la pemenang beraya dengan gigi lebih putih kan?
Hahaha..

Bagi yang tak menang, jangan putus asa ok.
Kina masih ingat kina pernah kalah contest yang kunun2 rasa boleh menang.
Tapi Allah tau mana yang lebih baik, Dia bagi menang contest lain plak.
Katakan Ya pada contest. Dont give up ok!





11 lovely comments:

sarahhernyzar on July 12, 2012 at 1:06 AM said...

sob sob sob ! me kalah. haha :p

mi$$ch0c0laTe on July 12, 2012 at 1:45 AM said...

alhamdulilah rezeki sy...

nak email macam mana..? nie email sy,ena9074@yahoo.com

hdsykn on July 12, 2012 at 3:41 AM said...

Congratulations to all winners! :)

and thanks to Kina jugak sbab rajin buat contest hihi.

hanisah on July 12, 2012 at 8:34 AM said...

thanks kina!memang gigih i buat entry untuk u..heheheh..thank you very much!

Amalina Ali on July 12, 2012 at 8:46 AM said...

Alhamdulillah.

Rezeki Nana kali ini. Nanti Nana email kat Kina detail2 yang Kina nak.

Next time buat contest lagi ye. :)

Thanks Kina!!!

AyongAtikah Zaid on July 12, 2012 at 9:00 AM said...

Alhamdulillah...thanks kina...semangat bangun pagi ari ni nak tau result sbb mmg put an effort dlm contest ni...1st contest joined...alhamdulillah...nak try usaha mcm kina join contest byk2,mana tau rezeki kan...hehe...thanks once again kina! Ayong akan email kina ASAP k...:-)

ni@ @in on July 12, 2012 at 9:13 AM said...

alhmdulillah..thanx kina..nanti ain emel info yg kina nak ye..

farah shamira on July 12, 2012 at 9:56 AM said...

tahniah kepada semua pemenang!

:D

Kak kina, nnt buat contest lagi ye? :D

Boo on July 12, 2012 at 10:03 AM said...

Jemput semua join contest saya dan taniah buat pemenang semua :)

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-contest-by-puan-sheila.html

Liya Laa on July 12, 2012 at 7:46 PM said...

Tahniah semua.. :)

Nanti k.kina buat contest lagi tau.hehe

dhiera on July 12, 2012 at 9:56 PM said...

tahniah buat semua pemenang. kite tak dapat nak join! sobsob

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork