Siapa nak kurus?ASSET & SPANX di sini

 
Bacaan untuk wanita aje eh..

Eh..eh..bukan kina yang jual..kina tukang promote aje..kina pun pakai jugak..
tapi sadly tertinggal kat rumah nenek masa raya (ntah2 nenekku pakai..haha)..tapi seyesly memang rasa berbeza la dengan girdle biasa..effectnya tak dapat nak tahu sebab sempat pakai 3 hari je..tu nak beli lagi ni..

Rahsia ni.. Penah curi-curi pakai yang mak punya girdle..rasa pening sebab ketat yang amat..(maybe sebab curi-curi pakai..padan muka ko!)..gegege..Kina pakai yang asset ni nama unbelievable underwear ni rasa selesa je..awal-awal tu memang la terasa jakun sket..

Jom kita serbu blog yang jual benda alah ni..kalau kat luar memang mahal..betul tak?sape yang penah cari? beratus kan? yang takde jenama pun mahal..ni kan datang dari US..tak tipu..memang dari US..kakak ni sendiri tunjuk seal pos tu..

Nak lebih kurus & badan yang menawan? Kata nak kawin kan..hehe..moh klik bawah ni..

Kalau tak nak beli tengok cuci2 mata (seksi)...haha..jangan la tengok menda lain..isk2..teruknya kamu ni..cepuk kang..haha..

kina pun nak beli lagi satu ni..

25 lovely comments:

n a d e a on October 13, 2010 at 9:03 PM said...

kita pun beli jugak =D

sharifuddin N shakina on October 13, 2010 at 9:24 PM said...

@n a d e a da pakai? beli ng kak kerry eh? best kan? terasa kurus..haha

♥♥ eija ♥♥ on October 13, 2010 at 9:53 PM said...

dia nie macam mane yek hehe

macam korset prieum beutiful tuu ker kina???

hehe

sharifuddin N shakina on October 13, 2010 at 10:12 PM said...

@♥♥ eija ♥♥ kina beli yg seluar tu..die cam ketat2..ada garisan..bile pki rse la pns2..kteny die menekan lemak2..(kantoi lemak byk)..tp die selesa..korset cm nmpk sengsara je kn..premium beautiful tu mhl giles kn..

Khairiyah aka Kerry on October 13, 2010 at 10:38 PM said...

thanks kina, for promoting.hehehe.caner la ley tinggalkan kampung tu..mesti nenek pelik suar budak kecik mane la tinggai ni.hahaha...

buat eija: SPANX & ASSETS ni adalah lah shapewear yg di created oleh sara blakely. ia lebih kpd instant shape.cth if nk pakai jeans tetibe rs mcm ketat sgt kan, ha try pakai assets ni sure lps tu rase senang je nk msk.

berbanding assets, spanx mahai sket, assets ni lbh murah n mmg khas utk low budget customer but effect lebih kurang spanx.lain dr korset.PB tu siap ade sinar ape ntah.lg berkesan kot.tp tu ribu2 kan.huhu..asset/spanx ni material lebih selesa n tak sekejam korset la.heheh.harap menjawab soalan. nak tahu lebih lanjut boleh masok SPANX website.or visit blog shop sy situ ade explain skit.hee

darkbatman on October 13, 2010 at 10:51 PM said...

ape bende 2???

Durruz on October 13, 2010 at 11:12 PM said...

haritu pun ada jumpa SPANX kat forum mane tah... nampak cam besh

kay kamal on October 14, 2010 at 2:00 AM said...

lol..nk kurus perlu la seksa sket.. talking frm pengalaman nih..

since im a corset user since like 5-7 taun lpas... cume dlm 3 taun lpas je baru disiplin pakai hari2..im used to kekejaman corset. but i thk spanx ni bole je if nak light to med cntrol..

nnti ade duit lbey sket leh try nih =]

iedayah on October 14, 2010 at 7:59 AM said...

btul ke dear blh krus cpt..i ad ms 2 bln je lg ni laling..sempat ke mau kurus..agaggagaga

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 8:05 AM said...

@Khairiyah aka Kerry u welcome kak..tq di atas penjelasan tu..

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 8:06 AM said...

@darkbatman macam seluar fit..hehe..tq darkbatman sudi singgah blog cenonet ni..

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 8:07 AM said...

@Durruz kan? nampak cam smooth kl pki..xnmpk la garis adik2 tu..

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 8:08 AM said...

@kay kamal korset rse cm sesak nafas skit..wow..da pakai 7 tahun?? patut la slim je..kina xcukup pitih lg kay..haha..

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 8:12 AM said...

@iedayah hehe..tak de la cpt sgt kot..still perlukan exercise & diet yg seimbang..utk pki time kawen nt ok gak dear..bju kawen kn bese ketat..

Mia-Ina on October 14, 2010 at 8:23 AM said...

baru nk try2x pakai korset...pepun tq for info kina

Reen Tart Nenas on October 14, 2010 at 8:49 AM said...

kina, saye pakai spanx. memang best. tapi mahal sket la pasal saye beli yg split suit. tp yg xbestnyer, terbeli saiz beso sket. nak beli lain? huhuh, cam xmampu dah den...

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 9:26 AM said...

@Mia-Ina u welcome mia..7 mggu lg tu nak kawen..cpt2 sesuaikan diri dgn korset..

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 9:27 AM said...

@Reen Tart Nenas wah..sorang pengguna spanx..tu la..better beli yg saiz kecik sket..kina beli ritu saiz 2..macam seluar kanak2 je..

farahfatihah on October 14, 2010 at 10:03 AM said...

xda pic nyer ke kina?

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 10:04 AM said...

@farahfatihah yang kina beli tak sempat nak tgkap gmbr..cuba tgk dekat website tu..

nazrulahmad on October 14, 2010 at 3:39 PM said...

settle baca semua..hehheh

sharifuddin N shakina on October 14, 2010 at 3:43 PM said...

@nazrulahmad oo..entry pmpn nk je bce eh..

eila on October 15, 2010 at 9:38 AM said...

hai dear.. i pun beli dekat kerry... hear from u... skrg tgh tunggu brg nie nak pos kat i.. x sabar nak guna.. testing dulu before 9 hr my wedding... hopely selesa nak pakai

blog-tips-kurus on January 4, 2011 at 11:27 AM said...

oh! minat sungguh dengan column ni. my prob is pewot to betis so gumuk. kira buah pear yg paling besar la.. name je blog kurus, tapi deramstik x slim lg. mmmm...

miey anna on January 9, 2011 at 10:16 PM said...

wow..teruja..hehe..habis kalo de masalah dengan tummy neh..adehh..sogan nak pkai baju..trs nampak ha..iskh!!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork