Pemenang Contest like,post & win!

Salam

Semalam, selamat & tamat sudah contest Like, Post & Win RM600*.

Kita dah ada seorang pemenang!

Ini adalah untuk kategori Blog Paling Tinggi Referal.
Maksudnya ramai orang datang baca dari blog dia.
Pemenang kategori kedua

Hadiah yang akan dimenangi adalah
3D Crest White Advanced Vivid 14 days.
Sorry ye, kina dah tutup pre-order kalau nak order.
Itu la, kina dah banyak kali cakap order sebelum terlewat.

Apa-apa pun follow fanpage theshopAblog 
kot2 ada extra ready stock nanti.
Maybe akan ada contest lagi, khas untuk facebook.
Maybe contest Like & Share plak? Haaa..

Ok,ok..Back to our winner!
Pemenangnya ialah 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Sebagaimana yang sedia maklum, bagi kategori ni postnya tak dinilai.
Tetapi kuantiti traffic yang boleh diretrieve dari stats blog yang dinilai.

Tahniah buat Imah. Please email kina details untuk urusan postage hadiah.
Subject: Pemenang Contest
Nama, alamat & no tel ok.


Ada 4 lagi pemenang akan diumumkan esok.
Kategori The Best Entry (Kina masih tengah membaca 1 1)
Kategori Random (Mesti ramai tunggu yang ni kan)

All the best!

8 lovely comments:

Qiela on July 11, 2012 at 11:18 AM said...

Tahniah imah!!!!! rzeki kawen! :)

Cik Tqah on July 11, 2012 at 11:22 AM said...

congrats imah!!

Boo on July 11, 2012 at 11:22 AM said...

wahh taniah imah! luck tu. tak sabar nak tau pemenang yang lain :)

sarahhernyzar on July 11, 2012 at 12:00 PM said...

tahniah imah. congratulation and celebration. hehe. weeewiiitt !

AyongAtikah Zaid on July 11, 2012 at 12:10 PM said...

congrats imah! Nervous tgu besok...hehe...:-)

P E T A K B U N G A on July 11, 2012 at 1:02 PM said...

ada harapan lagi tak? :)

IMaH on July 11, 2012 at 1:06 PM said...

Wah! macam tak caye pulak menang. TQ Kina. Tq jugak untuk readers blog saya =) .

farah shamira on July 11, 2012 at 2:44 PM said...

wah! tahniah imah! boleh cantikkan gigi!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork