Video 'kahwin' Anuar Zain - Ajari Aku

Salam

Ahaaa..tajuk je kontroversi tau..hahaha..
Jatuh cinta dengan video single terbaru Anuar Zain..
Tajuk lagu: Ajari Aku..

Tema die macam video kahwin weh..
Kalau tengok macam anuar nak kawen dgn nora danish..
Nora danish nampak macam anak dara je..
She's soooo cute kan?

Beeeeest!! Sweeet...
Macam video kahwin real je..



So, sape2 tengah cari lagu untuk video kahwin boleh la amek lagu ni..
Hehehe..

5 lovely comments:

Sheila Salim on January 9, 2013 at 3:30 PM said...

Assalamualaikum kak kina, sheila pun suka lagu ni. tpi anuar nampak tua kan. heee

Shakina Farhan on January 9, 2013 at 3:41 PM said...

Wslm..hehe..umo die dah 43 tahun dah..:P

Cik NeyNa on January 10, 2013 at 8:27 AM said...

hehehe..me dah buat lagu nih untuk my video kawen tahun lepas masa tahun 2011 ituuuu...huhuhu..anuo zen lambat..hehehe

saifudin abu izzudin on February 14, 2013 at 2:18 PM said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

cik aletheea: on February 21, 2013 at 1:02 PM said...

nora danish mmg sangat comel...
suke tengok die berlakon...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork