Photobook RM10, free shipping & contest?

Salam

Hari ni nak share benda best..Contest & Offer!
Ingat tak kina pernah post pasal tutorial photobook?
Yang kina pernah tempah dekat pixyjoy tu..
Nak tengok macam mana klik sini..

Kina punya photobook wedding tu dah siap! Suka!
Quality tip top & service pantas ok..
Nanti kina share cenggana album tu ye..
Sebabnya album tu dekat semenanjung..
Lupa plak nak amek gambar..

Ini lah contest tu..

Hari ni bukan nak share pasal album kina..
Tapi offer dari pixyjoy yang kina tempah tu..
Kina nak share photobook dari pixyjoy.
Sekarang ni ada offer tapi yang ni bukan hard cover..
Kulit die kina rasa macam kulit magazine..
Ala-ala magazine tapi cover muka sendiri..hahaha..
Ko ado?
Free delivery semenanjung..haruslah kina guna alamat ibu..hahaha

Photobook 20 pages softcover cuma RM10 sahajo!
Normal Price RM60..Jimat RM50..
Pada kina bukan RM10..tak sampai RM10 pun..
Kenapa plak kina?
Sebab free shipping! Paling koman shipping RM3 la katakan..
Tak ke photobook tu cuma RM7? (Contoh kira2 je)
Free shipping tuuu..Yang RM15 tu size lebih besar..

Cuma macam kina xdapat la nak order..
Sebab offer ni untuk new member sahaja..
(tapi rasa nak pakai nama 
pudin utk beli jugak offer ni!aci kan..bijak x?hahaha)

Lepas dah join & beli offer ni korang valid utk join lucky draw.
Ada macam2 hadiah..Mana tau dapat ipad mini ke, note 2 ke..
Lucky draw ni setiap hari berdasarkan bilangan hammer.
Korang baca la ye macam mana contest tu dekat sini..

Mana nak dapat offer macam ni kan?
Kina nak beli gak 1 nak buat album baby dari newborn ke 6 bln.
Rasa nak beli utk buat album honeymoon dolu2..hahaha..
Rasa macam nak buat album raya..
Rasa macam nak buat album persiapan kawen dulu..
macam2 la plak kan..

Yela..hardcopy dengan softcopy memang tak sama..
Softcopy bila2 masa boleh berjangkit virus ke terdelete ke kan..
Tapi pudin mesti bagi beli 1 je..hihi..hopefully ada lagi la offer cmni..

Ok la..sila grab offer ni..sgt berbaloi ok..
Promotion ni dari 1 March sehingga 30 April 2013 sahaja tau!
Sharing is sexy!




8 lovely comments:

Honey Lalala on March 6, 2013 at 10:34 AM said...

Hani amik yang RM15! Berbaloi2! :P

Schaz on March 6, 2013 at 10:38 AM said...

menarek! menarek! nak beli la buat album first pregnancy and first baby..hihi

lina lilo on March 6, 2013 at 12:23 PM said...

nak nak jugak..hee..n nak share di blog jugak lah

Sheila Salim on March 6, 2013 at 2:31 PM said...

Assalamualaikum kak kina, wahh bestnya. nak buat tapi takda gambar pun. heee

Balkidz Hunny on March 6, 2013 at 2:43 PM said...

Aku tengah kira album ape yg aku takde lagi.
Hahaha. Album sesaje anak beranak punye gambar boleh kan?
HAHAHA. lelaju nak buat nie.

"bella Chentaku" on March 6, 2013 at 9:23 PM said...

best2..menarik!! nk joinn laa
thnks for infoooooooo

princess^^lily on April 25, 2013 at 11:44 AM said...

kak..menarik sangat blog akak untuk rujukan..sangat kreatif..nak tanya la..yang pasal pixajoy ni memang bagus eh?berminat sangat + akak dah penah try so yakin sikit la nak try.. voucher yang kite beli ni tahan sampai bila-bila kan?

Shakina Farhan on April 25, 2013 at 3:46 PM said...

princess lily: voucher yang ni tahan smpi 6 bulan kl xsilap..cuma jgn terlebih dari expired date nt xle nk hantar album..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork