Like & Share untuk menang handbouquet!

Salam
Another giveaway lahhh!!!
Kina suka sangat contest like & share..
Benci contest yang kumpul like-like (rasanya beribu kali tulis pasal ni)..
Apa lagi..pegi like laju2 ibtisamhandbouquet
Dulu pun B2B blogger & sekarang sudah bergelar mommy..
Ciktie ni pandai tau DIY bunga tangan..suka tengok bunga felt dia..
Jom tengok bunga tangan yang mungkin korang akan menang..
(kalau join la..hee..)

Daisy handbouquet with pearl..Nampak lembut & ayu je..
Felt handbouquet..cute yet elegant..
Dan ini sangat comel..new trend eh..
Pearl handbouquet
Lace handbouquet..ni fresh dari ladang ciktie upload..
 Kalau nak tempah terus je roger Ciktie ye..
Harga sangat berbaloi..bermula dari RM45 bergantung kepada jenis..
Jangan malu, jangan segan boleh contact ciktie terus..
Email: fatimahibtisam87@gmail.com 

atau terus PM ke inbox facebook page.

atau sms/what apps ciktie 0178297875

Sempena Ciktie nak kembali buka tempahan bunga tangan..
Hari tu berehat sebab berpantang & jaga si comel fatihah..
Tercetus idea die nak buat giveaway bunga tangan..
Suka la kalau dapat bunga tangan free kan..2 orang yang bertuah ok..
Bukan seorang..tak perlu kumpul like atau entry tercreative..

Cuma perlu LIKE, SHARE & COMMENT!


Cara nak join GIVEAWAY HANDBOUQUET-IBTISAM
--->Share gambar ini di wall anda sebagai public..
kalau tak public xboleh nak tahu korang share ke tak..
--->Tinggalkan comment di bawah gmbr.. 
"SAYA NAK!! Serta Nama penuh & tarikh majlis anda"

Jangan la komen tapi tak share..teruk bebenor..
nak free tapi xnak tlg promote ye..side kick nanti..hee
Bagi yang BLOGGER, boleh share kt blog 
kemudian serta kan sekali link post tersebut di ruangan komen..
Kina tak join pun..tukang iklan aje ye..hee..

** 1st GA ini dibuka kepada bride-to-be yang majlisnya
pada bulan June 2013 dan ke atas, tahun depan pun boleh join.. 
** 2 orang pemenang akan dipilih dgn membuat cabutan undi oleh suami ciktie.
** Pemenang akan menerima satu jenis HandBouquet (Pearl/Felt/Satin/Ribbon/Ribbon Lace) & 10 corsage brooch untuk mjlis anda mengikut citarasa dan tema anda..Ok..Jimat banyak tuu..
** GA ini berlangsung sehingga tiba hari ulangtahun pernikahan ciktie iaitu 
13/4/13 jam 1200am...
** Comment selepas waktu itu tidak dikira...


So hurry up..tak sampai seminggu je lagi contest ni akan berakhir..

P/S: siapa yang nak checklist kawen aritu..boleh email kina semula x?
Kina akan reply malam je tau..bila shahadah chinta tido..hee..
Kalau tak, tak dapat nak bukak laptop ok..hehe..

1 lovely comments:

farhain azmi on April 8, 2013 at 8:42 AM said...

harap2 menang..leh la sve bajet skit. kite ni pengantin bajet.hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork