Giveaway : Cuma komen & menang!

Ini adalah sticky post..
scroll down untuk updates terbaru..

Salam
Minggu lepas kina ada cakap nak buat simple giveaway kan?
Beberapa hari jugak kina pikir nak buat giveaway ape..
Dapat ilham dari ibu kina yang akan ke Bandung jumaat ni..
Pastu pegi Guangzhou pulak bulan depan..
Bestnya la kan..

Ibu kina tanya nak kirim apa?
Harus la ku jawab baju & barang2 baby..hahaha..
Kalau bride to be harus la kirim kain ke kan..

Kalau korang, apa yang korang nak kirim?
Mudah je, korang komen la dekat ruangan komen ni..

Akan ada 2 pemenang..
1. kina akan pilih secara rawak berdasarkan no komen..
2. komen yang menarik hati kina..

Syarat-syarat:
Anda cuma perlu komen di bawah post blog ni..
Anda boleh komen tidak lebih dari 5 kali..
Giveaway ni terbuka kepada semua follower blog ni..
Follower tersebut mestilah telah me'link'kan blog ni..
Follower like Journey of bride to be di facebook..

Mudah kan?
Hadiahnya:
1 keping mengandungi 2 strips untuk gigi atas & bawah..taken from google image.
7 keping pemutih gigi 3D Crest Whitestrip Stain Shield 5 Minutes

bernilai RM60 

&

Duit raya RM10..
(kalau ada yang nak sponsor hadiah boleh email kina)

Dead line: 30 Ogos 2013

p/s: bagi 3D crest professional effect dah kehabisan stock..
tapi supplier baru je pos, insyaAllah akan sampai awal Sept..
bagi yang betul2 berminat nak dapatkannya boleh booking dgn kina..
just email me at shakina.farhan@yahoo.com..

Tq semua 4 the supports..:)





25 lovely comments:

Maya Dhira on August 21, 2013 at 10:47 PM said...

Utk bakal pengantin mcm maya ni sure la border lace & baju keluarga..kat saneee murah dah berbaloi kalo beli bykk... Kalau sempat baju kawen skali ekekwkw

Farhain Azmi on August 21, 2013 at 11:05 PM said...

Yong baru je kawen raya ke 5 ritu, hmm nak kirim apa ye? nak kirim kain pasang utk buat baju raya haji sekaligus baju konvo lah..hehe. Kat guangzhou brg2 baby murah tak? mana tau kot2 rezeki hamil cepat, nak kirim brg2 baby juga.hehe.. harap2 yong ada rezeki menang

cikCT on August 21, 2013 at 11:10 PM said...

Walaupun kita dh ex b2b kita tetap nk lace atau border lace pastu kalau kat guangzhou pulak kita nk brg2 baby (walaupun blm ada rezeki baby lg) hihi

Eh xpe kan nk request hadiah byk2?haha

Gud luck utk yg lain!moga ada rezeki kita semua :)

nursyafikah zulkifli on August 21, 2013 at 11:13 PM said...

ieka ni bride to be 31 ogos nanti.,fmly sebelah lelaki merisik dan meminang akhir jun lpas.,jadi ieka sgt2 laa busy bt persiapan perkahwinan termasuk kad kahwin dlm mase 2 bulan ni sampai ieka xsempat beli atau buat baju raya aidilfitri yang lepas.,jadi kalau ieka dpt kirim brg,ieka nk kirim baju kurung yd ade lace warna kuning sbb hntaran utk pihak lelaki ada baju melayu colour kuning.,bolehlaa sepasang dgn suami hr raya aidiladha nanti,=).,

ct cucubi on August 21, 2013 at 11:21 PM said...

Salam, penat2 menjahit, terjah blog kejap.. syoklah dpt pergi bandung dan guang zhau.. nak kirim jugak kat mak kina.. nak kirim salam kat anak die boleh? semoga kite berpeluang berjumpa lg..
x terfikir nak brg ape.. sbb dlm kepala nak kene siapkan jahit.. :-(

Cik (Puan) Fizza Lovalova on August 21, 2013 at 11:37 PM said...

kalau yg Fizza suke kat Guangzhou, brang2 perhiasan rumah. English deco (all white gitu,hehe).
Macam lampu tidur ke, table cloth.

Oh, phone case diamond yg blink2 (kat sini mahal rm40 above, sane rm5 je!) ^_^

x lupe jugak, SHAWLSSS!! ;)))

Cik (Puan) Fizza Lovalova on August 21, 2013 at 11:41 PM said...
This comment has been removed by the author.
S.n.Fariza on August 22, 2013 at 7:38 AM said...

Giveaway..

Jika di Bandung, saya mahukan pakaian/kain sedondon untuk keluarga bahagia. Tidak lupa juga border lace yang cantik itu.

Jika di Guangzhou pula, saya mahukan hiasan rumah yang kreatif dan unik untuk menaik serikan rumah :)

Sebenarnya banyak lagi nak. hahahaha

yusrianna on August 22, 2013 at 9:03 AM said...

Nakkk tshirt I <3 Bandung & I <3 Guangzhou sbb sy suka kumpul tshirt2 i <3 ni. hehe..

ezan on August 22, 2013 at 10:09 AM said...

assalamualaikum kina :)

first time nie drop comment dekat blog awak, selalu jadi silent reader je. blog kina sangat-sangat membantu dalam memberi idea untuk b2b macam izan nie. by the way salam perkenanalan dari saya.

kita nak join giveaway nie boleh?



kalau izan, izan nak kirim kain dengan border lace yang murah lagi cecantik kat bandung tu, nak buat baju untuk raya haji, sebab time raya hari tu baju kurung tak sempat nak beli.

shu on August 22, 2013 at 10:56 AM said...

assalamualaikum..hai Kina..sy b2b November ni..

sbb selalu sgt bca rmai b2b g Bandung borong kain cantik2 n border lace, haruslah yg tu menjadi keutamaan..plus sy sgt suka kumpul bnda wrna -wrni xkira kasut, kain, baju etc..

kalau d Guangzhou haruslah shawls, brng2 deco rumah, baju, kasut, beg, semualah yg brkenan..hehe..byk sgt pilihan kalau jejak sana..surely rambang mata n kena sedia duit byk2..

Hunny Kitty on August 22, 2013 at 10:58 AM said...

bandung banyak jugak barnag2 hello kitty murah2..heheheh kalao i la..i selammmm je kirim barang hello kitty..lepas tu border lace n ada satu kedai kat pasar baru tu jual satu kasut hello kitty yg memang idaman hati la...fuh!

hehehehe

humble.yat on August 22, 2013 at 4:48 PM said...

salam kina..

kalu yati, yang kat bandung tu nak kirim, blouse muslimah,jubah seluar ke janji yang ada butang and zip(senang nak bf), kalu boleh 3pasang, baru berbaloi kirim..(kan murah kat sana) hehe tamak betul..pastu kain pasang yang plain pastu ada sulam-sulam bunga yang simple tapi menarik..untuk diri sendiri dan husband..klu ada baju anak sekali best jugak kan. boleh jadi baju raya haji atau raya tahun depan ke (untuk hari raya ke-2)nanti, kat sana2 kan menarik dn murah..uish jangan tak kirim, kirim aje..sebelum ni pun dah dapat kain sembahyang dan kain pasang..memg berbaloi-baloi..:-)

aziekz on August 23, 2013 at 12:00 PM said...

Salam...
Bgus akak..murah hati.

Klu dua tempat tu..saya minat kirim...fm....lebih bermakna dan nilai....tgk fm..hee bdjek dah sapai sna..tak pun..impian one day nak g sana jge....

niea on August 23, 2013 at 9:00 PM said...

hi kina !!!

Bestnya kina wat give away gini.. untung wat b2b cam niea..

hurmm kalau di tanya gitu... niea nak pesan kat ibu kina gi shopping bannyaakkk2... pastu tangkap gambo banyakkkk2.... but kena ati2 selalu....

sebab kalau da gi sana shopping adalah satu kemestian... gambo pulak momen2 indah yang tak mungkin berulang dua kali.. =)

oooo pesan nak beli apa ye.. kain... kain.. and opkos kain... yakni kain pasang... TQ kina

nanakimie on August 23, 2013 at 9:56 PM said...

nak kirim fridge magnet bandung & guangzhou!tu je selalu kirim kat kawan-kawan kalau diorang pergi bercuti^-^tapinya kadang dapat jugak baju facial mask segala,hee...wah bestnya!bila la nana ke sana ....berangan je lah:)

missepafazwin on August 25, 2013 at 7:49 AM said...

Oh my god best nya mak kina shopping. Hee. Kalau sy yg baru nak simpan duit utk kawin sy ni sy nak kirim kain pasang yang manik timbul tu di bandung and beg kulit cantik di guangzhou.

Selamat shopping aunty ! Hee.

missepafazwin on August 25, 2013 at 7:50 AM said...

Oh my god best nya mak kina shopping. Hee. Kalau sy yg baru nak simpan duit utk kawin sy ni sy nak kirim kain pasang yang manik timbul tu di bandung and beg kulit cantik di guangzhou.

Selamat shopping aunty ! Hee.

Nurul awanis Abdul Manaf on August 28, 2013 at 10:34 AM said...

Salam kak kina,sy bride to be nov.Sy sbnrya silent reader blog akak.Thanks bnyk2 kak coz blog akak bnyk membantu preparation tuk wedding sy.Mudah2han mjls sy berjln lancar nati.Doakan sy ye kak.Best nya mak akak pergi melancong.Klu sy la nk krim kt mak akak di bandung mstilah telekung coz kt sn bnyk sgt pilihan dan harga berpatutan.Nati blhlah sy guna tuk solat berjemaah berimamkan suami sy.moga diberi kelapangan masa dan waktu.If dkt guangzhou mstilah shawl n brooch.menarik sgt2..blh bergaya dgn trend terkini.moga perjalanan pergi dan balik mak akak selamat hendaknya...

Nurul awanis Abdul Manaf on August 28, 2013 at 10:35 AM said...
This comment has been removed by the author.
Basyirah Abd Rahman on August 29, 2013 at 11:55 AM said...

Salam Shake, Basyi nk kirim baju swimming Muslimah utk ibu & anak boleh? hehehe..

Dah jd follower awal blog & FB! hehehe

Cik Puan Anna on August 29, 2013 at 4:05 PM said...

Assalamualaikum sis kina! :)

Ana dulu pon silent reader jugak, drpd tak kawin smp sekarang dah kawin n ada anak pun.hihi..lama kan ana jadi silent reader?haha *maaf la terlupa sungguh nk jadi follower sis kina :D

GIVEAWAY : ana pun nak join jugak..sempat lagi tak?hee..
memandangkan ana tak pernah pergi antara bandung n guangzhou, jadi xbrapa tahu sgt barang apa yg menarik kat sana.
tapi.......ana nak kirim kain pasang! tak kisah la corak n warna macam mana pun, cantik di mata mak sis kina, cantik jugak lah di mata ana:) yang penting boleh buat baju, bila blh pakai nanti mesti akan teringat ni hadiah dari sis kina..hihihi..TQ :)

Shakina Farhan on September 3, 2013 at 10:21 AM said...

Tq semua yang join..result akan diumum esok ya..:)

Sheila Salim on September 4, 2013 at 11:27 AM said...

Assalamualaikum kak kina. huwaaaa sheila melepas pulak. heee siapalah yang menang nanti yeee :)

norina mustafa on October 23, 2013 at 12:05 PM said...

assalamualaikum kina.. nak kirim kain pasang lace warna kuning baby corn :) surprise utk wedding kakak :) dari bandung ..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork