Happy 3rd blogoversary

Salam
Pejam celik pejam celik dah 3 tahun berblog..
Kalau baca blog post lama2 rasa mcm..
"Eh, ak ke yg tulis ni?"..krik krik krik..kelakar!
Likers & Follower pun dah 2k++..
Tq sudi baca & follow..
InsyaAllah next week kina akan buat simple giveaway..
1 giveaway dekat blog ni..
1 lagi share & win dekat fb page Theshopablog..
Alhamdulillah, Allah jadikan blog ni sebagai medium utk kina
-prepare wedding dl..tgk checklist dkt blog..tgk checklist org lain..
-membantu bride to be yg lain..sorry pada yg email bracket tu kina punya laptoo problem..nt kina reply..
-kenal2 dgn blogger lain..bahkan rapat mcm kenal kwn lama je skg ni..
-paling penting membantu dlm bajet wedding..yela, melalui blog kina byk menang contest & juga dilantik jd duta RKM..kl dikumpulkan nilai yg disponsor dari contest nilainya lebih dari 10k..terima kasih Allah..smpi la ni xsangka..
-gaji tahunan dari nuffnang even 3 angka je..ok la byk tu..igt lg dulu dpt tengok seringgit nuffnang tu bukan main melompat suka mcm kera-ian..
Last but not least..esok hari paling bermakna utk kina..birthday shahadah..
Tepek sekeping gmbr anak daraku.semoga menjadi anak yg solehah..mama xsbr nk jd wedding planner awk..eh..hahaha..






1 lovely comments:

nanakimie on August 22, 2013 at 1:15 AM said...

alahai,dulu2 folow ceta sis nak kawen je..skrg da ada anak dara upenye,comel:)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork