Minimalace : less is more

Salam

Dah pernah dengar Minimalace? Mesti ada yang pernah..
Sebabnya likers Minimalace di facebook page die saja..
Dah nak mencecah 40 ribu orang..
Kina la salah seorangnya..hihihi
Actually baju raya kina & pudin adalah dari Minimalace tahun ni..
Cuba teka yang mana 1? Kihkih..Lepas raya baru upload..


Maybe dekat blog personal la kot..heee

Design peplum & fishtail kan tengah famous..
Mesti ramai tahun ni beraya peplum2 kan..
Kina pun geram je tengok baju2 peplum tapi xsesuai dgn diri..
So kina grab yang fishtail ajela..
super cantik..kejap je yg ni dah sold out masa release

kalau pakai warna ni mesti kulit nampak lebih cerah no..

baju raya kina design yang ni..harga RM189 termasuk postage..ok la kan?

Yang ni comel, tapi tak sesuai kot utk diriku..kalau kurus slim boleh..

Peplum black edition
 Kenapa kina beli dekat minimalace?
1) Design lawa-lawa
2) Harga affordable
3) Boleh request breastfeeding zip (please request panjangkan sikit zip tu)
4) Ada sepasang dengan lelaki jadi malas nak pikir nak cari..
5) Kain die pun bukan jenis lycra tapi cun gak kan..
Ada jugak utk budak2..nak tempah utk flower girl ke..sila2..

Sesuai dengan nama Minimalace, design yang tak over tapi cantik..
Less is more bukan? Kalau buat pakai bertunang pun ok sangat..
Untuk nikah pun ok tapi maybe boleh buat veil sarat sket kan..

Minimalace sekarang ada jual sepasang baju melayu sekali..
Tapi limited..dekat fanpage Minimalace belum upload lagi..
Dekat segram dah ade dah gambar..
Boleh jugak datang tengok kedai minimalace..
Dekat seksyen 13 shah alam..kina xpernah pegi jadi xtau katne..
Kina beli online aje..

Kalau nak beli online boleh email
minimalace@yahoo.com
Maybe akan reply lambat sket due to high demand kan..








2 lovely comments:

cikpuanputeri on August 5, 2013 at 12:34 PM said...

put pon ada beli baju fish tail kat sini.. hehehe. simple2 ajer..

shafika fieka on August 24, 2013 at 11:30 AM said...

pika pon ade beli baju from minimalace..baju die cantik2 kan..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork