Contest dan giveaway untuk bride to be!

Salam..

Untungkan ada blog sekarang ni, join je contest dan giveaway untuk mengurangkan bajet kawen..Ada tips2 yang kina pernah tulis camne nak menang contest2 ni..sila godek2 dalam blog ni ye..Click link untuk ke contest/giveaway ye..

Giveaway ni nak dekat tamat dah ni..Deadline 30 November ni..Hadiahnya nyuuummylicious!

Hadiah Utama

Candy Buffet/ Candy Bar bernilai RM250 + Rainbow Cake

Valid (December 2013 - December 2014)

Contest yang ni pulak akan tamat pada 8 December dan akan announce pemenang 13 December..


Giveaway yang ni pulak dari AAWD..Kina pernah promote AAWD dulu, suka sangat tengok pelamin dorang sekarang. Kebabom sangat. Makin success. Jom join giveaway dorang untuk dapatkan voucher hantaran/handbouquet. Deadline 22 December 2013.

1 lagi contest dari Pameran Pengantin Malaysia. Contest pameran pengantin malaysia ni ada beberapa task kena buat.. Tapi hadiah menarik, jadi adakan sedikit afford ok..
http://pameran-pengantin-malaysia.blogspot.com/2013/11/blog-contest-kembali-here-we-gooooo.html

Bagi yang takde blog, jangan risau..ada instagram? boleh join contest instagram ni..kot2 ada rezeki dapat tajaan Tajrii Spa bernilai RM500-RM600..Cuma follow instagram pameranpengantinmalaysia..


Rindu nak join. Sekarang ni style join contest untuk mak-mak je la. Hihi. Sape yang bakal mak-mak boleh la melepak dekat my personal blog di shakinafarhan.blogspot.com. Sebab tu sini tak berapa nak update dah..Hihi..Ok la..goodluck ladies!


2 lovely comments:

Rose Azadir on November 28, 2013 at 5:38 PM said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

hyde dea on November 29, 2013 at 9:52 AM said...

wah ..banyak nye contest..
teruja! teruja!
..hehehehhe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork