Mini giveaway: Mudah dan senang shopping di Zalora

Salam..

Seperti dijanjikan di instagram. Hehe. Sorry lewat setengah jam. :P Khamis aritu ada dapat voucher Zalora. Pastu terus la berbelanja. Hihi. Di kala zaman yang bakal semuanya MAHAL. Yang nak kawen tu cepat-cepat la ye kawen sebelum tak mampu dah nak kawen dengan kos yang super tinggi sekarang. Actually  kalau korang buka Zalora banyak kali kot die offer voucher & discount. Kalau first sign up pun ada dapat voucher. 


Pagi-pagi tadi pudin watsapp "Sayang, ada barang ni dari Zalora dah sampai". Ha, aku la bini yang tak kerja tapi guna alamat opis suami. Hikhik. Biasanya die tak tau barang dari sape. Selalunya cakap ada parcel sampai je, kali ni zalora sekali bagitau. Sebabnya....Zalora pakai kotaknya sendiri! 

Selamat sampai & semua terbungkus elok dalam kotak Zalora.
Bukak2, semua terbungkus elok dalam plastik masing-masing. Excited, terus test baju blouse. Sekarang ni kalau beli baju semua mesti ada butang @ zip utk breastfeeding. Dan dekat Zalora banyak ok. Alhamdulillah muat elok. Kalau tak muat boleh return dengan senangnya. Sebab die dah ade include kertas pos laju & instruction untuk kita return kalau tak puas hati. Alamat pun die dah siap type ko! Pegi pos laju drop je. Memang memudahkan customer. Lepas tu Zalora siap sms tanya puas hati tak dengan service. Of course la reply puas hati. 

Mula terpikir kenapa ade consignment note Pos Laju dlm parcel..hahaha..senang nak return rupanya..
Antara 5 benda yang kina beli kina paling sookaaaa dgn foundation FCC. Tunggu la nanti review lepas da pakai berminggu-minggu2. hihi..bukan dress je ade dekat Zalora, cosmetic, bag, perfume, skincare & macam-macam ado. Teringin nak beli SKII tapi xpe, tunggu 3 series la. Huahua. Setia lagi dengan safi rania gold.

Kalau untuk yang tengah cari baju tunang ke baju pernikahan ke tapi nak brand Rizalman ke, Jovian ke, designer-designer lain ke..pegi la terjah Zalora. Harga berpatutan untuk hasil seorang designer. Siap ada discount lagi. Cantik-cantik. Pastu ade 50% discount lagi. Contoh 2 baju yang kina suka. Simple tapi elegant.
So niceeeee..:)..rizalman's..
Minat betul dengan color ni..

Dalam parcel yang kina dapat tu pun ada disertakan voucher. 1 voucher RM25 untuk sesiapa yang tak pernah beli di Zalora, valid sehingga 28 Februari 2014, 1 lagi voucher 10% untuk yang pernah membeli di Zalora. Jadi kina nak bagi jela dekat sesiapa yang berminat. Hanya komen & sertakan email untuk kina emailkan voucher & t&c voucher ni..Nanti kina pick random je.. Thank you :)

*UPDATE: Pemenang yang bertuah adalah komen No.8..kina generate dari RANDOM baru baca komen jadi memang tiada langsung bias ye. Tahniah buat yang menang..:)



11 lovely comments:

Nurul Farhana on December 30, 2013 at 9:18 PM said...

wahhh nak jugak..hehe
nurulfarhanazulkafli@gmail.com

nazliahnazeer on December 31, 2013 at 8:25 AM said...

bestnya! may Allah swt bless u! ;p
nazliahnazeer@yahoo.com

Ain Yunos on December 31, 2013 at 11:08 AM said...

assalamualaikum :)
nak juge~ xpenh lg bli pape kt zalora..
liveloveourlife@gmail.com

nia on December 31, 2013 at 11:23 AM said...

Wahh.. da lame teringin nak beli online.. mybe voucher zalora nk boleh jd starting tu belajar beli online
ain_athirah92@yahoo.com

Qira on December 31, 2013 at 11:47 AM said...

salam kak. nak jugakk! :)))
qirahisa@gmail.com

seha fuad on December 31, 2013 at 4:16 PM said...

assalammualaikum..salam perkenalan kina..kali pertama ni singgah page journey of bride to be. Terus click link blog kina.

bagus la page tu sebab memberi kemudahakn pada para bride to be untuk mencari baju pengantin untuk disewa seperti saya.

tup2 kina buat giveaway penamat tahun 2013. =)

alang alang cuba lah nasib ye. =)
fasihahfuad@gmail.com

S. Faezah on January 1, 2014 at 11:42 PM said...

bestkan zalora..parcel dorg pon cepat sampai ^^

btw salam kenal kina..klu free jmput visit blog sy :)

http://sfaezah.blogspot.com/

zeratikah zainal on January 3, 2014 at 8:49 AM said...

semoga saya murah rezeki. ;)
lav_ender23@yahoo.com
btw, sy dr kuantan. hihihi

niea on January 5, 2014 at 3:50 PM said...

Rezeki kahwin... Moga hidup kina dirahmati dan dilimpahi rezeki berganda2.. Amin..

true_niea@yahoo.com

Farhain Azmi on January 6, 2014 at 12:32 AM said...

yong ada sign up zalora tp x pnah try beli pun..emel pn kdg2 terdelete..bila bca post kina ni terus rsa mcm teringin nk shopping kat zalora

farhain2010886686@gmail.com

Sheila Salim on January 7, 2014 at 10:28 AM said...

Assalamualaikum kak kina. wahhh bestnya beli kat Zalora tengah sales :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork