Sticky post: Giveaway untuk bride 2 be

Sticky post!!Scroll untuk entry baru..
As stated in the previous entry..
kina nak buat giveaway khas untuk b2b yang disayangi..

b2b tu apa? bride-to-be dear..
hadiahnya mesti la souvenir dari beijing kan..
tak tahu apa yang ada lagi kat sana..
tapi benda yang senang untuk kina pos..


Syarat-syarat
Hanya perlu komen di entry ini dengan menjawab 3 soalan.
1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)
3) Kenapa kina mesti pilih korang?

kina & pudin yang akan pilih 5 pemenang ye..
goodluck !!..oh ye..dateline sehingga 15 Januari 2011 aje..

p/s: an kamu tak boleh join..haha..bagi chance b2b lain juga..hee

37 lovely comments:

Khumaera Ismail on January 11, 2011 at 4:40 PM said...

hoho..takleh la join sb bkn b2b lagi..wuwuwuuu~

Miza Yusof on January 11, 2011 at 4:41 PM said...

salam kak kina. miza join yaa,

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi) - 01.10.11

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi) - Lambat lagi. Bertunang pun belum. hehee

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
Sebab Miza nak sangat hadiah dari Beijing tu. InsyaAllah kalau Miza terpilih mungkin hadiah tu sebagai tanda perkenalan kita di alam maya ini :)

terima kasih :)

wawa yusoff on January 11, 2011 at 4:41 PM said...

kina nak join. hehe :)

tarikh baru kina
nikah : 30.08.2011
resepsi : 01.10.2011

tarikh wawa :
nikah 2 julai 2011
resepsi 3 july 2011

wawa mesti dipilih sebagai pemenang kerana wawa juga bride to be seperti kina dan pudin.
wawa juga sangat peka kpd persiapan kina coz your idea was so lovely dear. kadang-kadang tu rasa mcm nak pinjam je idea kina :).
pastu kina ni selalu menang contest. jeles sangat rase.

and lagi satu wawa baru 2nd time join contest and giveaway. so kalau menang ni adela motivasi diri nak join lagi nanti. hihihih :)

wawa yusoff on January 11, 2011 at 4:42 PM said...

kina nak join. hehe :)

tarikh baru kina
nikah : 30.09.2011
resepsi : 01.10.2011

tarikh wawa :
nikah 2 julai 2011
resepsi 3 july 2011

wawa mesti dipilih sebagai pemenang kerana wawa juga bride to be seperti kina dan pudin.
wawa juga sangat peka kpd persiapan kina coz your idea was so lovely dear. kadang-kadang tu rasa mcm nak pinjam je idea kina :).
pastu kina ni selalu menang contest. jeles sangat rase.

and lagi satu wawa baru 2nd time join contest and giveaway. so kalau menang ni adela motivasi diri nak join lagi nanti. hihihih :)

Miza Yusof on January 11, 2011 at 4:43 PM said...

alamak. baru perasan giveaway ni untuk b2b. Miza baru 21 kak. bertunang pun belum. aiyak! abaikan jelah penyertaan miza tu yaa.

GOOD LUCK TO ALL CONTESTANT B2B :)

wawa yusoff on January 11, 2011 at 4:44 PM said...

sory darling, tersalah tekan nomborla.. ehehehe. remove la yg jawapan salah tu.

mcm ape je kan, nak join contest tp careless. malunyeeee.....!!! hahahahaha

Cik NeyNa on January 11, 2011 at 4:48 PM said...
This comment has been removed by the author.
Cik NeyNa on January 11, 2011 at 4:52 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi) - 30 September 2011 & 1 Oktober 2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi) - 18 dan 19 November 2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang? - sebab me tak penah menang pe pe hadiah pon..huhu..sian tak?? sian kan?? gipon kina cantek..kina baik..hehehehe

"cikkin" on January 11, 2011 at 4:57 PM said...

salam..kina..cikkin nak join..hehe..

1) Bila tarikh baru kina?
Akad nikah : 30 September 2011 (30.09.11)
Resepsi : 1 Oktober 2011 (01.10.11)

2) Bila tarikh nikah korang?
Akad nikah : 4 June 2011 (04.06.11)
Resepsi : 5 June 2011 (05.06.11)

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
kerana..ade 3 sebab..
1. cikkin x berkesempatan nak pergi ke beijing..mane tau lepas dapat ole2 dari kina..merasa jugak cikkin nk g beijing nanti..=)
2. sebab cikkin x penah menang pape kalo masuk contest ke pape..harapnya..kali ni bertuah..
3. last skali..sebab cikkin pon b2b seperti kamu..hee~

ppsstt..semoga selamat di beijing nnti..=)

Ms and Mr Red Ribbon on January 11, 2011 at 5:08 PM said...

nak join gak!

Tarikh baru Kina:

Akad nikah : 30 September 2011 (30.09.11)
Resepsi : 1 Oktober 2011 (01.10.11)
01.10.11


Tarikh saya lak :
Akad nikah : 17 September 2011 (17.09.11)
Resepsi : 17 September 2011 (17.09.11)

insyaallah


Kenapa mesti pilih me?

Sebab me pon sama2 b2b. tengah bz nak siapkan nie tue. skrg tgh siapkan engagement tp apa2 yg berkaitan pasal wedding pon tgh siapkan lagi coz macam sewa dewan nie kne book at least 6 bulan sebelum, if not, mesti dah ada orang lain dah book lagi awal :(

me pon sering terjah blog kina jugak sbb kina sgt baik hati sharing her ideas. suka sgt ngan idea2 DIY kina, mmg bagus untuk kita2 yg nak berjimat sikit untuk kawin.

anyway, hope both our wedding day bole jadi the most beautiful day of our life yer :)

intan on January 11, 2011 at 5:10 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi) - 30.09.11 & 01.10.11

2) Bila tarikh nikah korang? nikah 1.10.11 & 2.10.11

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
a. sebab kita akan berkongsi tarikh yang sama. masa kina sanding intan akan nikah! excitednyer~ maksudnya tempoh menjadi B2B pon sama just kina awal sehari..

b. sebab kita berdua asal dari kuantan, pahang

c. sebab excited sangat nak dapat hadiah dari beijing tu. hhihik!

d. sebab akan datang mybe kita akan berkongsi banyak DIY projects kan? insyaAllah weeee~

e. kita memang banyak persamaan lah!

nYomeL on January 11, 2011 at 5:39 PM said...

alaa.. xdpt la nak join contest kina.. :(

nak ole2 dr beijing! :P

Shira Shafrida on January 11, 2011 at 5:57 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)

Akad nikah : 30 September 2011 (30.09.11)
Resepsi : 1 Oktober 2011 (01.10.11)


2) Bila tarikh nikah korang? nikah 26 November 2011 (26.11.11) & resepsi 26 November 2011 (26.11.11) InsyaAllah..

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

sebab kami antara pasangan muda yang akan berkahwin.. saya 23 dan bkl suami 24.. kira mudalah walaupun mungkin bukan termuda kan.. Untuk ke Beijing, tak tahulah sampai ke tidak kami nih. Mungkin souvenir dari sana boleh menggembirakan hati kami walaupun mungkin tiada erti bg b2b yg lain..lagipun, Beijing is one of many2 place yg kami nak pergi. Tapi mungkin itu sekadar angan2 shj memandangkan byk lagi yg perlu kami fikirkan..

utk kina, selamat pergi dan pulang ya.. ;)
suka baca entri2 kina ttg wedding preparation.. thanks for sharing..

Lyana MK on January 11, 2011 at 6:25 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
Tarikh Kina Akad nikah: 30 September 2011
Tarikh Kina Resepsi: 1 Oktober 2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)
Tarikh Yana Nikah : 3 June 2011
tarikh Yana Resepsi : 4 June 2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

Kerana yana mmg nak kan souvenier tuh...pastuh yana leh wat entri "HADIAH DR B2B YANG DTG NYER DR BEIJING" dalam entri tuh yana akan tulis : bukan belajar ke perlu smp ke negeri china....tetapi souvenier pun kiter leh dpt dr negeri china!! bla bla bla..sebab kalo trus tulis kt cini..org dah tak nak bace dah entry yana...pastuh kan yana akan amik gambo smbil berposing ngan souvenier tuh..kemudian kalo benda tuh sesuai tuk di pakai hari2 yana akan letak di tmpt yg org npk dan org akan tanyer..."wah cantik...dr mane??" dgn muke selamber jawap..."dr beijing...haha org bagi.." heeheheh ;p tamat!

miss puteri on January 11, 2011 at 7:07 PM said...

ramai join..

ok. mari put mencuba nasib disini.

1)nikah KINA- 30/9/2011
resepsi KINA -1/10/2011

2) nikah put - 16/9/2011
resepsi put- 17/9/2011

mengapa saya?hehe..

manisnya KINA secantik rerama,
Pudin pula segak bergaya,
kita kan nikah bulan yang sama,
lagi2 b2b pahang jugak ye.

(~_^)..

cik anis on January 11, 2011 at 8:26 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
kina nikah 30 september 2011
resepsi kina pula 1 oktober 2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)
cik anis nikah dan buat majlis resepsi pada 1 oktober 2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

kina kena pilih cik anis sebab majlis kita sama tarikh..hee..

sebab lain, cik anis x pernah jejak kaki ke beijing lagi..walaupun x pernah jejak kaki lg, dpt something dr beijing pun jadi la..harap2 terpilih.. ^_^

♥♥ eija ♥♥ on January 11, 2011 at 8:29 PM said...

wahhh dah 15 komen nie, ja jugak nak sibuk nak join hehe... jadi ka penkomen no 16. tak mengharap untuk menang pun sekadar suka-suka nak memeriahkan kontest kina :)

soalan-soalan :
1) Bila tarikh baru kina?
nikah:30.9.2011
resepsi : 1.10.2011

2) Bila tarikh nikah korang(eja)? nikah : 28.5.2011
resepsi : 29.5.2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang(eja)?
- ayat sama mcm B2B lain, ja tak penah lagi menang mane-mane contest yang dihasilkan oleh B2B.
- ingin merasai perasaan bila dapat hadiah dari B2B( orang yang kita tidak kenal cuma kenal melalui blog sahaja)
- kampung kita sama Pahang hehe (nie saje-saje jer :)

(^-^)//

ainnazari on January 11, 2011 at 8:55 PM said...

Salam kina,

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
akad nikah : 30 September 2011 (30.09.11)
Resepsi : 1 Oktober 2011 (01.10.11)
01.10.11


2) Bila tarikh nikah korang?
akad nikah : 20 Mei 2011 (20.05.11)
resepsi : 21 Mei 2011 (21.05.11)
i.Allah


3) Kenapa kina mesti pilih korang?(ain)
-ini 1st time ain try giveaway kat blog,hope murah rezeki (mcm kina jgk) dan seperti org kata (rezeki org berkahwin i.Allah ada dimana-mana) kerana kalau kita single, rezeki utk seorg je masuk ke dalam rumah...but after kita kawin, rezeki 2 org yg masuk kerumah kita(i.Allah+wallahualam)so,rasanyer ain kot bride-to-be yg paling awal majlis tp byk benda x settle...hope bila dpt hadiah dari BEIJING dpt boost smgt utk bt preparation w-day+blogging....


take care and hv fun kina!!!

s.u.e.m.r.f on January 11, 2011 at 9:55 PM said...

Hye kina :)
Br dpt tau blog awak dr ♥Blogger Brides Forever♥
Btw sy sue :)) Boleh kan join GA ni ;)

So masa utk mjawab 3 soalan yang susah ;p

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)

Akad nikah kina pada 30 September 2011 (30.09.11)

Resepsi kina pada 1 Oktober 2011 (01.10.11)

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)

InshaAllah Nikah & Resepsi pada 26 November 2011.

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

3.1 Sebab tarikh pertunangan sy & kina sama. 18 disember 2010. tarikh ni inshaAllah membawa maksud yang bagus untuk kita berdua. Sy pilih tarikh ni berpandukan orang cerdik pandai :) Kalau nak tau boleh pm :)

3.2 Sebab kita punya OP sama. Sy pun da booked razali. Cuma bezanya. Kina FOC sebab winner. Sy kena bayar :) tapi hasil gamba kedua-dua nya inshaAllah tetap berkualiti. Sangat suka dgn hasil kerja razali :)

3.3 Sue juga bride to be :) terlalu banyak persiapan nak diselesaikan. So harap2 bila dapat souvenir dari beijing bertambah2 semangat & idea utk wedding :) Lagipun tak pernah pun pergi beijing. Teringin sangat nak tau ape souvenir dari beijing tu. For sure sgt best ! Mana tau dgn souvenir tu tergerak hati sy & fiance nk honeymoon kat sana ke :)

3.4 If dpt souvenir tu leh bgtau org kg sape kasi (post entry kt blog). Sesambil minta sume org doakan majlis kina & pudin berjalan lancar & bahagia sampai syurga :)

3.5 Kalau rezki saya dpt souvenir ni saya doakan rezeki kina & pudin pun murah & melimpah ruah selama 7 keturunan :)

ahahaha. da mengarot lebeh ni :)
so MESTI PILIH sy tau !

tx in advance :)

http://suemrf-suemrf.blogspot.com/

Noor Hasfarzizi Azih on January 11, 2011 at 10:14 PM said...

a) Bila tarikh baru kina?
nikah - 30 September 2011
resepsi - 1 Oktober 2011

2) Bila tarikh nikah korang?
nikah & resepsi awal 2012 insya-allah

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
- sebab gee pembaca setia blog kina nak2 part DIY(sangat membantu toce toce ;D)

Pergi ke Beijing si cantik Kina
Jangan sampai lupakan kenalan
Kalau dapat hadiah dari kina
Boleh jugak jadi kenangan ;D

miey anna on January 12, 2011 at 12:12 AM said...

dengan lafaz bismillah saya mncuba nasib =)

1-bila tarikh baru kina
- nikah (30 sept 2011)
- resepsi (1 oktober 2011)

2-my tarikh plak-(insyaallah)
- nikah (2 sept 2011)
- resepsi (2 sept 2011)

3- kenapa kina mesti pilih aimi?sebab ::

a - kalo aimi menang,maksudnya
memang dah rezeki aimi tuhan
nak bagi u aimi merasa
hadiah dari beijing khas
dari kina+pudin,b2b yang
juga sumber inspirasi aimi u
jadi b2b y bersemangat waja.

b - sebab me harap dapat dimurah
kan rezeki dari tuhan bila
dapat hadiah dari orang yang
pemurah n baik hati + memang
murah rezeki macam
kina+pudin, n harap2 dgn
hadiah ni makin berlimpah
ruah rezeki u kina+pudin
sepanjang preps nak kawen+
lepas kawen.

c - perasaan yang amat2 teruja u
memiliki hadiah dari beijing
n nak2 lagi x penah pegi
luar dari mesia n nak2 lagi
inilah kali PERTAMA,aimi
beranikan diri masuk
contest.wah..kalo menang,it
will b my sweetesst moment
for my entire life.

fuhhh..sejam dok pk,kalah nak masuk exam neh..hehe,sekadar mencuba..jika ade rezeki,adelah..mudah2-han ia milik aimi,aminnnn..=)

p/s : have a save trip dear..amy doakan kina selamat pergi n selamat pulang..aminnn=)

ciksue on January 12, 2011 at 12:39 AM said...

firstly..bile tarikh baru kina:
- nikah (30/09/11)
- resepsi (01/10/11)

secondly...ciksu nye:
- nikah (04/02/11)
- resepsi (04/02/11)

thirdly, nape kina kena pilih ciksu sebab :

-meraikan kina alhamdulillah dpt jejakkan kaki ke negara China...ciksu xtaula ble plak..doakan ciksu jugak ye..he5..

-ciksu mau hadiah dr kina utk hadiah kawen kitorang..nnt kina dah xyah susah2 pk nak bg adiah ape kat ktrg..ha5...

-sbb tarikh sbb tarikh kawen kina ngan pudin 011011,ble tambah2 seme nombor dapat 4..same ngan tarikh kawen ciksu..(relevan kah???)hik5..

sekian..terima kasih..

nur on January 12, 2011 at 8:17 AM said...

salam dear kina..
and all cotestants.. good luck dear
ALL IN ONE

Nur Iman on January 12, 2011 at 8:40 AM said...

Salam Kina,

Iman nak mencuba nasib la.InshaALLAH, mana tau ada rezeki untuk Iman.

1) Bila tarikh baru Kina?
Permulaan tarikh nikah Kina sepatutnya 11.11.11. Tapi apabila Kina dah menang contest by Mr.Razali tu, Kina kena tukar baru which is 30.09.11 untuk bernikah dan 1.10.11 untuk resepsi sebab tarikh asal Kina bernikah tu, Mr. Razali dah fully booked. Tak kan nk tolak hadiah contest tu kan.hihi..


2) Bila tarikh nikah korang?
Pada mulanya, kami memilih untuk bernikah pada 11.6.11. Tapi atas faktor yg tak dapat dielakkan, kami menukar tarikh ke 16.4.11.Namun atas nasihat keluarga, sekali lagi kami menukar tarikh nikah ke 19.3.11 sempena cuti sekolah agar ramai saudara mara dapat datang.Jadi, pada 19.3.11 nanti kami akan bernikah dan majlis resepsi akan diadakan sekali.(Mcm karangan dah,hihi).


3) Kenapa kina mesti pilih korang?
Sebab Iman memang berangan-angan nak pergi ke Beijing. Tapi tak berkesempatan lagi.Takda rezeki lg. Jadi, nak sgt brgn dari Beijing biarpun x sampai lagi.kalau la impian Iman ditunaikan oleh Kina,(Amin). Iman sangat2 berterima kasih pada Kina.
Kalau takda rezeki pun, Iman pun nak berterima kasih dgn Kina sbb bg peluang Iman untuk melihat gambar2 Kina di Beijing nnt.(Mesti Kina buat entri pasal g Beijing kn dgn gmbr2 nya sekali)..Iman tunggu entri tu..hihi.

♥♥ Kasut Pink ♥♥ on January 12, 2011 at 9:42 AM said...

1) Bila tarikh baru kina : 1 Oktober 2011.

2) Bila tarikh nikah korang (saya) : Belum tetapkan tarikh lagi tapi tahun 2011 ni jugak.

3) Kenapa kina mesti pilih korang : Sebab tak pernah menang ape2 contest mahupon giveaway. So, teringin sangat nak menang.

iedayah on January 12, 2011 at 11:09 AM said...

xde chance lor nk masuk...hahahaha..da tukar status

~ mizzAmy ~ on January 12, 2011 at 11:27 AM said...

dengan baik hatinya, amy kasi peluang kat b2b yg lain. aci tak?

.: an :. on January 12, 2011 at 12:38 PM said...

1st time bc entri... punyela semangat nak join... tetiba... aih... cik an xbley join... waaaa! haha! ok, b2b yg lain... wish u luck eh! =D

** wink ** wink!! tangan dah gatal... nk tunggu hdiah dr kina... ngee!! =)

natrah jaafar on January 12, 2011 at 1:50 PM said...

nak join...
jawapan:
1)tarikh baru kina - 01.10.11
2)tarikh saya - 11.11.11(nikah & 12.11.11(sanding)
3)kenapa?...sebab sebelum ni tarikh nikah kite same cume skang kina dah cepat kan..tp pape pon kite still akan kawen..yeayyy..hehe

ct_cucubi on January 12, 2011 at 5:18 PM said...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi) - 01.10.11

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi) - 01.11.11

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
Sebab kak kerol kini bahagia.... dan hadiah tu boleh masuk sekali dlm hantaran.. so jimat duet den..

ANET on January 12, 2011 at 7:42 PM said...

Salam Kina :)

Nak try luck jugak..

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
Nikah: 30 September 2011
Resepsi: 1 October 2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)
Nikah: 21 Januari 2011
Resepsi: 22 Januari 2011
~ insyaALLAH..doakan ye :)

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

Well..Kina kena pilih ANET sebab Kina takde kat sini on my wedding day..ingat tak dulu ANET dah pernah tanya Kina bila nak pergi Beijing sebab takut bertindih dengan wedding ANET..hehe so, kalaulah dapat ole-ole dari Beijing memang sangat teruja! plus, rasa ralat sikit sebab memang nak Kina datang sebab Kina first B2B yang follow my blog :) thanks Kina & Pudin..take care kat negara orang :p

Mia-Ina on January 12, 2011 at 9:25 PM said...

kak mia pun x leh msk..br kahwin je ni...

nor on January 12, 2011 at 10:08 PM said...

salam kina!!. zaima join bole?,

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi) -
nikah: 30.09.11 resepsi:
01.10.11

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi) -
Nikah:
03.06.11
resepsi:
04.06.11
11.06.11

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
1. Sebab utama ialah tarikh tunang kita sama! hehehe..
18.12.10danberada di tempat yg sama!!!

2. Sebab kedua, memang sy selalu follow blog KINA,siap ad dlm bookmark lg as a reference ..

3. sebab ketiga, blog kina ni sy jadikan guide kalo sy ad tercicir ape2..n my hantaran pun nak wat bantal cute mcm kina nanti!!

4. sebab last!! sy rase kina seorg yg murah rezeki sbb msk contest mesti menang..sy pun ad msk ..tp kalah..so harap2 dpt gift dr kina from beijing!! boleh wat hantaran kan??

thanks kina..harap2 sudi bace komen ni...:)- zaima kuantan

~lonelyna~ on January 13, 2011 at 1:13 PM said...

salam....

tumpang lalu, saya nak join contest ni bley...?:)

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)
Nikah: 30 September 2011
Resepsi: 1 October 2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)
Nikah: 1 July 2011 @ 30 September 2011 (tengah pening nak decide antara dua ni)
Resepsi: 2 July 2011 @ 1 October 2011

3) Kenapa Kina mesti memilih saya?
i) Saya adalah B2B yang berangan nak pilih tarikh yang sama dengan KINA..perasan tak tarikh 1 October tu juga lawa seperti 11 November 2011? 01.10.11 = 011011 :)

ii) Saya adalah antara silent reader Kina. Minta maaf tak pernah tinggalkan jejak. Tak sempat sebab banyak blog B2B yang lain yang saya perlu terjah. Tapi jangan risau, selagi ada kesempatan, saya singgah blog Kina untuk info terkini dan idea-idea menarik:)

iii) Saya pernah berangan nak Honeymoon di Beijing tapi lambat lagi tu *dan masih dalam perancangan*. Mana tahu, dengan hadiah daripada Kina membuatkan semangat nak pergi Beijing membuak2, kan?:)

Salam perkenalan dari B2B P.Gudang=)

iedaNoor on January 13, 2011 at 1:14 PM said...

Salam Kina..
Saya nak join gak...

1) Bila tarikh baru kina? (nikah & resepsi)

Nikah : 30/09/2011
Resepsi : 01/10/2011

2) Bila tarikh nikah korang? (nikah & resepsi)

Nikah : 03/06/2011
Resepsi : 04/06/2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang?

1) Sebab nak pergi memang tak dapat, so dapat hadiah pun dah ok, ada bau-bau Beijing jadi la..

3) Sebab saya akan kawen dulu dari Kina

2) Sebab saya comel dan kelakar, sila berperasaan disitu supaya saya lebih perasan :p

Adila Yusof on January 13, 2011 at 2:01 PM said...

salam kina..dila nak join gak..bismilahirrahmanirrahim...

1) Bila tarikh baru kina?
kina nikah :30 September 2011
resepsi kina : 1 Oktober 2011

2) Bila tarikh nikah korang?
dila nikah: 11 Mac 2011
resepsi dila:12 Mac 2011

3) Kenapa kina mesti pilih korang?
kina mesti pilih..

i)dila tak pernah menang mana2 contest pun sblm ni..kalau menang yg ni confirm dila ingat sampai bila2 sbb kina yg 1st bg dila menang..hehe
ii)dila dah nak kahwin lg 2 bulan je..kalau blh hadiah dari beijing ni la hadiah dari kina utk dila..;)
iii)dila tak pernah miss bace blog n entri kina..dila rasa kina sgt kreatif dan cerdik...
iv)kalau kina bg dila menang..insyaAllah kita boleh jadi kawan utk selamanya...

sekian...:)

anaztasias aira on January 14, 2011 at 10:49 PM said...

nak join hahahaha :)

tarikh baru kina
nikah : 30.09.2011
resepsi : 01.10.2011

tarikh aira :
nikah 26 nov 2011
resepsi 27 nov 2011

kenapa kena pilih saya ? tiada sebab utama, cuma kalo la rezeki itu ada Insya Allah saya dapat, saya percaya Allah dah tentukan rezeki masing2. thanks dear :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork