Pilihan doorgift untuk VIP anda

Salam

Masih tercari-cari doorgift untuk wedding korang?
Why not terjah dekat Renown Gift?
Dorang boleh cater berapa pun permintaan korang.
Kadang-kadang ada vendor ada yang tetapkan minimum order kan?
Dekat  Renown Gift , sebijik hingga beribu-ribu lemon boleh order!

Sesuai sangat kalau nak buat doorgift untuk VIP atau VVIP kan?
Biasanya hadiah untuk VIP dalam 40-100 pcs je.
Budget plak bergantung pada individu tapi biasanya RM5-RM10.
Yela, dah nama pun Very Important Person mesti nak eksklusif kan.

Masa wedding kina dulu, alhamdulillah kina menang contest.
Dapat la bagi VVIP pepper & salt shaker macam ni. hee.
Hahaha..kina main ngelat dok join contest aje.
Kina nak bgtau, semua yang dapat ni memang suka bebenor.
Dalam sibuk2 tu sempat lagi kina pasang telinga dengar.

'Bestnya hadiah VVIP'
'Menarik gila, tak pernah dapat benda macam ni'
'Cute gila kan mak, tempat letak garam'
Memang best!
Renown Gift pun ada jual pepper & salt shaker ni.
Kalau beli 1 jatuh RM9.00 untuk sepasang.
Tapi takkan la nak beli 1 je kan? 
Dah la tak payah fikir dah pasal hiasan @ tq tag.
Macam yang kina cakap dekat atas 
Renown Gift boleh bagi discount lagi untuk kuantiti sedikit atau banyak.
Contoh harga untuk pepper & salt shaker ni:

20-99 pieces  RM5.60
100-199 pieces  RM5.30
200-299 pieces  RM5.00
300-499 pieces  RM4.80
500-999 pieces RM4.60
1000 pieces > RM4.50

Banyak tu beza discount dari beli 1.

Renown gift boleh decorate & personalizekan ikut tema korang.
Contohnya macam round candy box dekat bawah ni.

Yang ni wedding tema purple & beige. 
Letak coklat love dalam box ni romantic je rasa
Warna lain pun ada jugak, harga dah siap dengan riben & bunga.
Korang tengok je dekat product description dah lengkap.
Cute & elegan
Kalau kina la dapat love tin macam dekat bawah ni.
Lagi-lagi warna turqoise. Mesti dah melompat dah.
Tak kisah la dalam tu cuma gula-gula murah pun. Ops.:P
Sebab kompem kina takkan buang & buat isi brooch.
Hahaha..style brooch selalu hilang sebab letak merata.

Wow, love metallic tin warna gold!

Satu lagi yang kina tertarik bila go thru dekat Renown gift ni.
Ada label product khas : 'Gift for Bridesmaid'.
Klik tengok keluar la mini purse yang comel lote.
Sesuai sangat bagi dekat Bridesmaid
yang banyak berkorban+menolong utk kita nanti.
Bukan semua orang sanggup berhabis 
masa
+
duit
+
tenaga untuk jadi bridesmaid ok.
Jadi kalau dapat bagi doorgift special utk dorang mmg patut!

Ini pun sesuai untuk bagi dekat bridesmaid. :)

Tengok dekat soap favor ni plak kan, buat kina teringat..
Dekat hantaran masa kina tunang dulu.
Yup, instead of artificial flower atau fresh flower,
why not hiaskan hantaran dengan roses soap ni..
Unic + wangi. Tak payah nak sembur pewangi. hahaha.


Paper bag dorang yang ni pun comel.
Polkadot paper bag & plain paper bag. Simple!

OMG, sangat suka yang blue & light pink tu.
Last sekali yang menarik perhatian kina!
.
.
Alamak comel gila nak mampus..hahaha..
.
.
Harga pun tade la mahal. RM3.50 kalau sepasang.
Rasa macam nak grab je sepasang.
Ala yang tiup-tiup belon tu la..
Bride & Groom Bubble! Sesuai utk pre-wedding @ bagi budak kecik!
Untuk lebih details & harga korang boleh tengok sendiri ye.
Contact no : 0182727867
Atau pun isi borang di sini

All the best for your preparations brides!

psssst: Julai nanti kina akan buat contest!

Stay Tune ya!

11 lovely comments:

Fyka on June 11, 2012 at 10:10 PM said...

Salam kak,pka B2B baru dr penang..pka ada review blog akak.

http://srikandisyafyka.blogspot.com/2012/06/review-b2b-part-1-shakina-farhan.html

Shakina Farhan on June 12, 2012 at 12:07 AM said...

Wslm..hai2 pka! tq 4 the review..:)..happy preparing eyh..semoga semua berjalan dgn lancar..:)

blog-tips-kurus on June 12, 2012 at 4:46 AM said...

idea bekas tin tu bagus. boleh letak aksesori wanita.. :)

Syazlina Khairuddin on June 12, 2012 at 8:48 AM said...

menda cantik..harga pon cantik!

Boo on June 12, 2012 at 10:02 AM said...

kak kina, sheila geram lah tengok semua ni. tapi sheila dah selamat bernikah 2 minggu lepas. review blog B2B sheila http://apriljune2011.blogspot.com
:)

Haidasafera on June 12, 2012 at 11:49 AM said...

salam kina. dah lame kite follow blog kina tp baru skrg sempat nak ckp...you really inspired me! my blog link, http://haida-safera.blogspot.com

choclairissa@intan marliana on June 12, 2012 at 10:15 PM said...

kawan saye beli kotak bentuk bride and groom kt jalan dlm semua house..murah jugak dlm rm1.50 satu kotak :)

shera haifa on June 17, 2012 at 8:35 PM said...

menarik laa.. dh bookmark siap2 page tu.. sng nak akak nak khwn ke sndri nak khwn ke leh tempah.. hehe

♡ a.y.u ♡ on June 19, 2012 at 10:40 AM said...

HI SIS..JUST NAK PROMOTE MY NEW BISNES..I ADE BUAT DOORGIFT ALL IS HANDMADE.ONCE ORANG ORDER BARU KAMI BUAT KIRA FRESH DARI LADANG..HARGA YANG KAMI TAWARKAN PON BERPATUTAN..SIZE PON BOLEH REQUEST...QUANTITY XKISAH BANYAK MANA XDE MINIMUM ORDER..... SO JOM JEMPUT JENGUK FB SAYA https://www.facebook.com/Box2Kotak

tq....semua ni dari recycle item..look exclusive tpi harga sangat murah...harga boleh dirunding mengikut kemampuan bakal pengantin.....tenkiu :)

d-Ya on June 19, 2012 at 11:35 PM said...

kite pn mmg plan nak bg mint tin ni untuk guest..tp lg seronok,after compare dgn byk tempat,tempat yg saya nak beli ni lg murah 20-30sen gak laa..dah confirm kt mane,tp still tgh compare nak shape mane 1.haha.sapa2 nak info,contact la kite..=)

btw,kina kite nad yg order crest awl bln aritu..huhu.rajin jengah la blog yg x seberapa tu..;p

Yos Favorite on July 21, 2016 at 7:36 PM said...

Laman RG dah jadi renowngift.com.my

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork