Siapa nak mini pelamin free?

Salam

Siapa yang taknak kan benda free? Hehe.
Siapa yang nak? Pegi la like page Precious Bridal Touch sekarang!
Precious Bridal Touch  tunggu sampai 1000 likes sekarang ni.
Once dah reach 1000 likes dorangkan akan launchkan contest ni.

Precious Bridal Touch ni bertapak di Shah Alam..
Antara perkhidmatan yang ditawarkan boleh tengok gambar ni..
Dekorasi, Pelamin, Andaman, Busana Pengantin & Lain-lain
Antara hasil karya dari  Precious Bridal Touch
Pelamin Dewan Bankuet MBSA
Pelamin untuk customer di Bentong, Pahang
Dekorasi wishing tree 
Photography & Busana pengantin
Orite, berbalik kepada contest yang bakal berlangsung..
Contest dia macam best je. Tak perlu nak raih undi like orang lain.
Tension kot nak mintak orang like kan? Susah tu.

Dengarnya contestnya dari  Precious Bridal Touch  ni....
Cuma like & share, lepas tu pemenang akan dipilih randomly..
Mana tau rezeki korang plak dapat tajaan-tajaan ni..

Ingat, kalau join contest ni jangan mudah putus asa ok.
Kalah sekali tak semestinya akan kalah je.
Rezeki tu Allah akan bagi cuma bila kita tak tahu..hee..

Tapi untuk tahu lebih lanjut sila la ke  Precious Bridal Touch  ye.
Mungkinkah korang akan menjadi pemenang? 
Kalau menang belanja la kina nanti. Hikhikhik. Just kidding!




13 lovely comments:

CINTA UNTUK KITA on June 21, 2012 at 8:48 AM said...

kyra mmg dah psg angan nk buat kt dewan mbsa. huhu klau ada jdoh la dgn staf mbsa tu..:) insyaallah.. semua cntik2!

Shakina Farhan on June 21, 2012 at 8:50 AM said...

cantik dewan tu..:)..sgt grand..

Boo on June 21, 2012 at 9:33 AM said...

alah, dah kawin pun. camne pulak kak kina? hehe

cha on June 21, 2012 at 9:45 AM said...

senag je contest tu. sape tak masuk rugila kan. anyway mmg cantik pelamin dorg. dhla cantik free plak tu haha :p

Shakina Farhan on June 21, 2012 at 10:00 AM said...

boo: hahaha..kite tgk je la org lain menang..hahaha..moga2 rezeki kite murah kat tmpt lain plak..:P

cha: itu la..like & share je..tak berkenan betul yg nk kena cari like byk2..sbb susah no nak menang..haha

Rahmah on June 21, 2012 at 10:00 AM said...

menariknya...naik join jg la mcm ni.....mane tau ade rezeki kan... :)

Shakina Farhan on June 21, 2012 at 10:06 AM said...

betul tu rahmah..jgn lupa bismillah sebelum share..hihi..:)..semoga ada rezeki ye..

Rahmah on June 21, 2012 at 10:10 AM said...

@Shakina Farhan

ala...tp kan kak kina...untuk mjlis bulan 10 smpai 12 je..huhu...mjlis rahmah bulan 2....xle join r mcm tu...huhuhu

Shakina Farhan on June 21, 2012 at 10:16 AM said...

oh..la..yeke..maybe bleh pujuk2 PTB lanjutkan..hee..sbb belum launch lagi contestnye..

Precious Touch Bridals on June 21, 2012 at 11:23 AM said...

Salam, Kina.

Thanks for the lovely entry :)

To Rahmah, kita still tgh discuss with the team if nak extend utk majlis yg awal tahun depan. Cuba la join nanti eh :)

cikpuanputeri on June 21, 2012 at 11:24 AM said...

nak join lah! ehh..hahaha

Amalina Ali on June 21, 2012 at 12:02 PM said...

Nana ada buat GA. jom join!

blog-tips-kurus on June 21, 2012 at 5:04 PM said...

dah lame tak jengok sini.. :-)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork