Tambah 'gula' pada majlis anda

Salam
Ingin menambah kemanisan pada majlis anda?
Sugar Town can do it for you!
Sugar Town kini di bandar-bandar berdekatan anda!

SO ATTENTION TO
B2B dari KL (sudah tentu la kan..KL ni semua ada)
B2B dari Melaka (oh Melaka Maju Kusayang..haha)
B2B dari Seremban ( org Nogori mari - mari )
B2B dari Kuantan, Pahang ( orang kampung, siap ada 20% discount tu ! )
sudah menjadi kawasan jajahan Sugar Town.
Actually bukan utk B2B saja, utk semua pun boleh!

So bagi sesiapa yang majlisnya setempat & sewaktu dgn di atas.
No additional transportation charge! Best tak?
Kadang-kadang kos pengangkutan lagi mahal dari service yoo.

Apa yang  Sugar Town  buat sebenarnya?
Apa yang manis sangatnya tu untuk majlis?


Candy Buffet!!!!!!!!! 
Sila jerit style kanak-kanak nampak coklat.
Seriously, kina memang suka la pegi majlis yang ada ni.
Satu sebab kina ni hantu coklat, marshmellow & gula-gula.
Dua sebab candy buffet ni sangat la comel & manis.
Tiga sebab bila lagi dapat strawberry coklat free. Hahaha.

Sayangnya masa wedding kina nan ado. Hahaha.
Satu sebab takde orang nak tolong buatkan.
Dua sebab takde orang nak jaga. 
Tiga sebab budget tak mencukupi kot. Hahaha.
(Masa tu Kuantan limited kot candy buffet punya pakej)

Sekarang ni orang Kuantan, nak tempah dengan  Sugar Town  senang je.
Dah la tak perlu bayar kos pengangkutan, dapat lagi 20%.
20% untuk 3 orang yang pertama je ok.  Sila grab.
Rasa nak grab utk akikah baby. Hikhik. Boleh tak suami?
Kalau tak pun utk birthday baby yang 1st. 
Ni macam tema fairytale @ princess-princess je
Tema enchanted forest. Ala-ala macam ada snow plak rasa.

Pemilik  Sugar Town pun merupakan seorang B2B.
Jadi, lagi senang la nak discuss tema atau apa-apa.
Harga yang ditawarkan pun affordable. Bermula dari RM180.

Untuk melihat package  Sugar Town  boleh klik sini.
Kalau rasa macam takde package yang sesuai dengan korang.
Korang boleh la isi form dekat sini untuk custom package.
Maksudnya package yang ikut budget korang la.

Katakan lah korang nak DIY candy buffet sendiri kan.
Tapi korang takde mesin fountain coklat bagai tu kan.
Korang juga boleh sewa mesin coklat yang mengiurkan itu.
Tiap kali kina tengok coklat mengalir memang rasa seksi ah.
Pakej sewa bermula dari RM100 siap free 2kg premium coklat.
Bukan coklat masakan yang biasa tu. Yang tu tak sedap.
Geram rasa nak celup strawberry & marshmellow tu!
Tambahan lagi, korang juga boleh menempah siap ini.
Handsigns untuk photobooth korang.
RM20 untuk 5 pcs, Pilih jela kod mana mau.

Untuk makluman semua,
 Sugar Town sudah berkhidmat kepada lebih 40 customers.
Jadi mereka ni sangat reliable ye.
So, bagi yang berminat & saja-saja nak tanya lebih lagi.
Jangan malu jangan segan hubungilah  Sugar Town .

"#First 3 customers yang book hari ni dapat 20%!!!"

Facebook: Sugar Town
Email: ilovesugartown@gmail.com





6 lovely comments:

Cik Tqah on June 27, 2012 at 9:31 AM said...

yeay.. support kwn2 kan.. rahmah owner sugar town bekas lunchmate..hihihi

Boo on June 27, 2012 at 9:40 AM said...

wahh bestnya. support bisnes :)

CINTA UNTUK KITA on June 27, 2012 at 10:00 AM said...

wahhh... sdpny tgok.. huhu

Fyka on June 27, 2012 at 10:00 PM said...

waaaaaaaa beshnya..tp jauh la plak rasanya..

dhiera on June 27, 2012 at 11:40 PM said...

best ye... kalau lah dekat!

miszatie on June 28, 2012 at 10:52 AM said...

hey me me dr kuantan..ihik...tp i bt sdr je..^_^
but comel la candy buffet !!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork