Wedding blogger: Liyana SCR

Salam
Selamat Pengantin Baru buat sis liyana SCR & husbandnya azzuan..
SCR stands for square cut ring..hehe..ini blognya..
Last minute punya nak pergi their wedding..sebab kebetulan pudin
turun KL..sian dia pakai baju tshirt keje je..tak plan pun..
macam budak nak pergi kursus BTN je..haha..

Kina dapat jumpa rilla, fati & elya..
First time jumpa rilla, dia datang tanya kina ke?
kina tak cam & tak pasti siapa..a,ah..sape eh? haha..
rilla kan tak pernah letak her photo dekat blog..sweet orangnya..
suka tudung rilla tu..1st time nampak..kina ni tak reti
pakai tudung selendang macam tu..muka bulat..huu

Fati pun first time jumpa..comel dengan tahi lalat manisnya..
tinggi plak tu..haish..kina juga yang kemetot..haha..
Elya pulak memang tiap kali pegi mesti ada..sampaikan
encik pudin & tunang elya dah geng..borak sakan dorang berdua..
pudin plak cakap elya & kina macam borak kakak & adik..haha

Jom layan gambar-gambar time wedding mereka..
penggunaan easel yang semakin popular..sepadan kan mereka?

at their photobooth dengan ucapan pakai kapur..hehe..tak nampak sangat..sowi
Perhatikan gambar ini & gambar bawah..(ini mode kena paksa bergambar..tapi muka hepi je)
Ini pulak pudin sendiri nak lagi bergambar siap ambil 2 ucapan tu..
tapi muka macam kena paksa..confius gila kina dengan dia ni..
macam budak camping yang kena buli..i'm not pembuli ye..haha

muka terpaksa tapi dia yang nak..haha..tak paham tunangnye..
cantik kan pelamin roman ni..nantikan review dari SCR aka mrs zack dah sekarang

kina dikelilingi orang tinggi..sempat juga bergambar dengan pengantin..
dari kiri : liyana & suami, elya,kina,rilla & fati

Tema wedding: english
Warna: ivory white & lavender
Dewan sangat cool..suka sangat sebab karpet penuh,selesa & tak terlalu besar..
Last but not least..semoga bahagia hingga ke syurga..;)
Cayalah cinta dorang dari sekolah rendah..bukan cinta monyet..;)



9 lovely comments:

sHaRiFuDdIn said...

HeHe...1st to comment..yeah..haha..xle blah mcm bdak nk g kursus BTN..oh no..dislike BTN wlpn x penah pegi.PKN lg suke..btw...nice wedding for Liyana & Azzuan..cool jer..suke dewan nye!!!cantik n sejuk..haha..congrats again n moge berbahgia selalu wat wedding blogger Liyana SCR & Azzuan!!!

Rilla on December 27, 2010 at 10:38 PM said...

Kagum ngan story diorang. Dari sekolah tu. Liyana sangat cantik

fati on December 27, 2010 at 11:44 PM said...

Yeayy!! Dapat jumpa Kina, Rilla n elya.. lepas ni nak jumpa lagi ramai!!

ElyaElmo on December 28, 2010 at 12:09 AM said...

ahhha..muke selalu ade yeh???
cam kakak n adik kan kite!!!mmg pun kan..kina lg mudaa..haha....

hana yoriee on December 28, 2010 at 9:29 AM said...

waaahhh..canteknya pelamin liyana..mcm masa tgk pelamin kat pameran pengantin yg dina halim nye..=)

MiYOKO TACHIBANA on December 28, 2010 at 9:55 AM said...

suka pelamin dorang..cntik sgt2...

Squarecut Ring on December 29, 2010 at 8:25 AM said...

Kina, tq sangat for coming. Elya, rilla n fati too. ^____^ malunye first tym jumpe bloggers. tp sgt happy! ^_^ nnt I review pasal pelamin ye. ^___^

So Shy Lady on December 29, 2010 at 10:22 AM said...

wah, cantiknya pelamin...serius. tu je nk tulis

Lyna Shaari on January 27, 2011 at 4:01 PM said...

blogwalking kat snie ;) liyana sgt cantek..bertuah die dpt kawen gn my cousin-azzuan..hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork