Nak pakej doorgift bernilai RM2000 untuk majlis anda?

Salam
[STicky Post]
Berita baik! Berita baik! Berita Baik!
Elaniey Creative berbesar hati nak sponsor majlis korang..

Sape taknak kan?
Apa yang korang perlu buat hanya join pertandingan ni..
Pertandingan Menulis Ceritera Cinta

Korang join je terus dapat sponsor ok..
Apa yang penting penyertaan korang tu lengkap..
Terus boleh dapat voucher bernilai RM60..
Boleh la korang beli yasin ke doorgift2 yang menarik..
Jimat banyaaaak dapat..

Mana tau rezeki korang menang pulak..Uisshh..
Lagi jimat banyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak kan..

Tempat Pertama : Pakej Doorgift Bernilai RM2000
Tempat Kedua : Pakej Doorgift Bernilai RM1500
Tempat Ketiga : Pakej Doorgift Bernilai RM1000

Contest ini bermula dari 1 Februari 2014 - 30 September 2014
Boleh LIKE fanpage Elaniey Creative untuk maklumat lanjut ok..

P/S: Share tentang ni di facebook untuk membantu rakan-rakan anda
yang bakal mendirikan rumah tangga..
Dapat pahala membantu orang lain membina masjid kan..
Sharing is sexy!


*Kina tak dapat reply ye sebarang email dari 4hb - 17 hb Februari kerana tiada di Malaysia. Terima kasih. Advertisement juga telah dibekukan buat sementara waktu.

1 lovely comments:

aisyah ambris on March 18, 2014 at 11:05 AM said...

Follow u...pls follow me back http://aisyahambris.blogspot.com

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork