Studio Shagrasyiid in the house!

Salam 
 Selepas kes IndahKarya yang menipu customer kina lebih berhati-hati.
Yela, kita dok rekomenkan pada orang tapi rupanya habuk tadak.
Patutlah harga dia murah bebeno kan? MasyaAllah.
Jauhkan la kita dari penipu macam tu. Amin.

Seperti ayat reminder dari Abg Shagrasyiid
(Gentle Reminder: PLEASE, compare the Quality first before the price. Wedding is a one time event that cannot be repeated. You can get cheaper price out there, but remember there’s reason why a quality product is set at a higher price. Please browse through our pictures before making any decision. Thanks & good luck for your wedding.)

Hari ni kina nak promote Shagrasyiid Photography.
Kina dah kenal Abg Shagrasyiid sebelum kina kahwin lagi.
Tapi takde rezeki nak menggunakan khidmat beliau. huhu.
Kalau tak silap kina,
Gambar beliau selalu masuk majalah Pesona Pengantin.
Jadi kalau yang masih-masih mencari photographer yang bagus.

Boleh la consider Shagrasyiid Photography ya!

Mari kita layan sikit gambar dari Shagrasyiid Photography.
This is my favorite. Cantik make up!

Dengan budak kecik tu join sekali bergaya. hihihi.

Sweetnye
Nak tengok lagi?
Smart gambar ni

Nice!

Tira juga seorang bride blogger. hee. cantik!

Sekarang ramai yang hire photographer untuk honeymoon kan.
Kalau ada budget lebih why not? Romantic gitu.
Dan Abg Shagrasyiid juga offer package untuk honeymoon.
Ni gambar yang beliau tangkap untuk honeymoon di Bali.
Kenangan abadi

Seronok laki bini main pillow fight. haha
Bila tengok gambar ni teringat honeymoon aritu..haha..
Dah habis ke belum kina review..macam belum habis je lagi..
Hahaha..nanti la sambung balik..

Untuk lebih details sila la terus terjah ke:





19 lovely comments:

Errah on February 1, 2012 at 1:46 PM said...

serius lawa

SOULMATE is on February 1, 2012 at 1:54 PM said...

wah..kak kina..serius jatuh ati dgn dia punya art work :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus on February 1, 2012 at 3:00 PM said...

hemmm adk angkat eimy jd OP kat kulim n chemor...then utk post wedding pun hire dia jd OP gak...bila kina mention OP utk honeymoon mcm tetiba ada mentol kat kepala lak....nape tak tukar jek post wedding biasa ke post wedding + honeymoon ek??? mesti lagi best kan????

anyway chantek pic2 nie semua....

Suria on February 1, 2012 at 3:07 PM said...

cantik!!
paling suka pic. yg ada budak tu.. hahahahah!! so cuteee.. geli hati tgk dia :D

Shakina Farhan on February 1, 2012 at 4:09 PM said...

errah: lawa kan..suka gambar die..

soulmate: hee..dari mata turun ke hati ye..

eimy: bagus la..terlintas idea ye..:)..goodluck!

suria: comel gile kan budak tu..

tiramisu on February 1, 2012 at 6:45 PM said...

tengkiu kina cayang... =)saye terselit, hehe...

nurul izayani on February 1, 2012 at 7:27 PM said...

cantikkk..

Rina Lia (◕‿◕)✿ on February 1, 2012 at 8:42 PM said...

kina! review la ye honeymoon bali tu..sebab insyaAllah rina pn nak ke bali nanti :) so plssss review dengan detaill hehe..tq kina :)

Tokida Shuji on February 1, 2012 at 11:22 PM said...

salam.... pasal awak punya promote la, tunang saya dah bayar deposit rm1k pada indahkarya... sebab dia percaya blog awak... saya harap, lepas nie awak dan mana2 blogger sekali pun kalau nak promote apa2 selidik dulu kesasihannya... semoga menjadi iktibar pada kita semua..

Tokida Shuji on February 1, 2012 at 11:28 PM said...

minta tolong sangat2 pada awak yg mempunyai seramai seribu lebih follower utk promote something yang betul2 sahih... supaya tiada mana2 follower yang tertipu...

Asz Miza on February 2, 2012 at 9:05 AM said...

pic dia memang lawa..my sis pakai dia masa kawen dulu..dia one of my bro in law friends so dpt murah sikit. Kualiti gambar memang terbaik...kalau tau dulu amek je dia walaupun mahal sikit..

Shakina Farhan on February 2, 2012 at 10:54 AM said...

tira: hee..mmg tira cantik..

iza: cantik2 gambar die..xpe..iza da pilih razali kan? cantik juga..

rina: hee..insyaAllah..nt kina akan review lagi..tggl sikit je rasanye..

Shakina Farhan on February 2, 2012 at 11:01 AM said...

tokida: Wslm, terima kasih kepada tunang awk kerana percaya pd sy. Buat pengetahuan tokida, sy promote di blog dgn tujuan share kepada semua sebab sy pun tertarik dgn promotionnye malah sy pun hampir membooking IK tetapi last minit mungkin cuma sy bernasib baik & rezeki sy, syukur xjadi nak book. IK pun bukanlah kawan sy atau sy menerima apa-apa bayaran dari IK. Sy menulis utk semua dan tidak memaksa sapa2 utk terpengaruh. Sy juga berasa sedih bila ada kawan yang sy kenal juga tertipu dan turut merasa kesedihan bagi yang tertipu. Pada sy, dalam hal ni tak guna untuk menuding kepada salah sape2 sebab IK sendiri yang bersalah. Sama-sama jadikan ikhtibar & selidik dahulu sebelum booking. Seperti yang sy tulis, sy juga akan berhati-hati dalam mempromote. Tq. Wallahualam.

Shakina Farhan on February 2, 2012 at 11:03 AM said...

miza: hee..takpe..mana tahu masa akan datang miza bekesempatan untuk bekerjasama dgn die..akikah ke..:P..

mrs irmidrza to be on February 2, 2012 at 12:35 PM said...

the most difficult part in wedding is finding the OP...huhu..

shagrasyiid memang sgt cntik..tapi huhu..belum mampu untk itu...betul kata bro shagrasyiid we have to compared th quality and price..tp kene tengok duit poket dlu..huhu...

Khairiyah aka Kerry on February 2, 2012 at 1:00 PM said...

kepada yg berkenaan, saya pun salah 1 mangsa IK, sy pun tahu promosi dari another blogger (bukan kina). n saya +tunang tak terpk nk salahkan that blogger (sbb blogger tu pun tertipu jugak).

in fact salah saya sendiri sbb sy sendiri ambil tanpa usul periksa terlebih dahulu.well, sape tak suka bende yg dioffer lebih murahkan?

yg buat lagi geram sebab saya dh rase tak sedap hati mase nk book,tp disebabkan kebodohan sendiri, saya book jugak.bagi saya, bab ni dua2 salah. syd salah sbb die menipu, saya salah sbb terus percaya melalui internet. cume sya bernasib baik sebab saya baru bayar half (sy stop bayar lagi half sbb tak dpt invoice dari syd bodo tu),

bgi saya tak perlu lah kita (mangsa2 IK) tunding kesalahan kita pada org lain.

kita sama2 jadikan ini sebagai pengajaran.after ape yg terjd dgn kes IK (syd charice or siti rahmah), buat saya lebih berhati2 utk mempercayai any promosi dari any vendor.

blog-tips-kurus on February 3, 2012 at 8:09 AM said...

'smart gambar ni' memang superb!!
cantiknyaaaaaaaaaa...!!

Yasmin Aris ♥ on February 5, 2012 at 8:49 PM said...

Canteknyeee ^^

emy halim on March 20, 2012 at 5:59 PM said...

shagrasyid always dengan majalah INSPIRASI PERKAHWINAN, not PESONA PENGANTIN.. :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork