Drama kad kahwin

Salam
Selepas menerima draft kedua & submit sikit pembetulan..
2 minggu kina tunggu email dari si A yang bertanggungjawab mengedit..
Akhirnya kina & pudin membuat keputusan pergi ke kedai terus ahad lalu..

Sampai sahaja hanya bos kedai yang ada..pekerja lain cuti 2 hari..
Sebab BERSIH pada hari Sabtu lepas, jadi bos bagi cuti..

Encik bos bertanyakan invois & mencari-cari butiran kad kami..
Namun tidak ketemu jua..hehe..ayat novel gituuuu..

Encik bos tanya siapa yang berurusan dengan kina..
Kami jawab la si A bukan nama sebenar..

Encik bos cakap patut lah terkendala..sorry ya..
si A dah berhenti & bawak lari duit kedai..
Ya Allah..Macam-macam..patut la si A buat kerja nak taknak..
Tak ikhlas dalam berkerja..semoga Allah ampunkan dia..

Kalau tunggu lagi mau je tak dapat2 finalize design..

Encik bos bilang akan minta pekerja lain email balik design..
Kalau ikutkan hati yang cerewet nak lagi edit-edit..heh..walaupun 30sen je..
Tapi nanti ada jugak yang tak dapat kad ni kang..takde orang datang..haha..
Lagi 77 hari je lagi..at least sebulan sebelum dah kena siap..
Yang penting map & nama betul orite dah tu..

Alhamdulillah, dah confirmkan untuk print..Tak sabar nak tengok kad nama sendiri..
^__________^

p/s: sempat tak nak diy rhinestone ni..be positive..buat masa puasa..

20 lovely comments:

miszatie on July 15, 2011 at 8:18 PM said...

bestnye i bace ni i excited myself..i smlm pun cr2 design kad yg menarik..tp i insyaallah design sdr :)..keep in touch yaa..:)

Basyirah Abd Rahman on July 15, 2011 at 8:32 PM said...

tu dia aih.. lambat jugak drama kad khwin hang shake.. sampai gitu sekali si A tu. hmm.. sabar jelah. takpe2.. masih berbaki 2 bulan lebih lagi. at least hangpa sedia awai semua tu..

rara pinkmafia on July 15, 2011 at 8:34 PM said...

besh nya dh nk print,rara pon nk print jugak minggu ni.buat sendiri.heeee.

K.I.N.A on July 15, 2011 at 8:44 PM said...

zatie: design sendiri memang puas hati..cuma saiz kena besarkan..at least 1.5MB ye..

basyee: hehe..macam2..itu la..kalau prepare lagi lambat agaknye kad dapat lepas kawen..:P

rara: hehe..bila wedding rara? semoga Allah permudahkan urusan kita ye..

Hunny Kitty on July 15, 2011 at 9:02 PM said...

semoga Allah permudahkan urusan cik kina lepas nih ye.

zimie on July 15, 2011 at 9:14 PM said...

mak uiii.drama betul.sabo jela kina.nasib buat kad kawin awal2.kalau tak, tak dpt nak merasa rhinestone kina.ekeke

syaz@rozelt on July 15, 2011 at 9:22 PM said...

hehe..smoga semuanya bjalan lancar shake..naseb baek tawu kejadian nie awal2 lg..klu nak dekat sgt mesti kelam kabut dok??hihi

Ms and Mr Red Ribbon on July 15, 2011 at 11:05 PM said...

memang drama... nasib baik ada msa lagi... harap2 cepat siap ye kina, good luck :)

lind on July 15, 2011 at 11:05 PM said...

err nama gaya kena ready nak pilih kad kawin dah.

intan on July 15, 2011 at 11:41 PM said...

samelah! kad kawen i pon dah siap. Kina bile g amek? intan g esok~

miss v on July 16, 2011 at 6:12 AM said...

gud luck! :)

Mia-Ina on July 16, 2011 at 7:36 AM said...

dasyat jg drama kad kahwin kina ni..pepun hope selesai & dpt tgk hasilnya ye

~ mizzAmy ~ on July 16, 2011 at 1:24 PM said...

nasib baik kina pergi sendiri. kalau tak, mesti tertunggu2. haiishh, macam2 hal. hopefully kina berjaya diy rhinestone tu yer. =)

K.I.N.A on July 16, 2011 at 1:53 PM said...

hunny: thanks dear..:)

syaz: tu la pasal..kl lengah lagi pergi mesti kelam kabut..

ms ribbon: thanks u..^_^

lind: hehe..pilih jgn tak pilih awal2..

intan: kina punye belum print lagi..huhu..jgn lupe share..mesti cantik!

miss v: thanks!!!

mia-ina: hehe..amin..kad biasa2 je..

amy: kan..harap siap dgn cepat..;)

Rilla on July 16, 2011 at 2:07 PM said...

Drama sungguh, boleh oulak budak tu bawak lari duit semua. Sib baik Kina ngan Pudin pergi kedai kan?

Hidayati Farhan on July 16, 2011 at 9:11 PM said...

nasib baik kina seorang wanita sabar yg ayu gitu. hahaha. klau yaty da jd monster dah. jahat betui lah curi duit kedai tuuu.

♥ Kasut Pink ♥ on July 18, 2011 at 12:39 PM said...

Skali deal dgn org yg dah cabut lari plk daa.. sabar je al.. mujurlah kina mmg jenis penyabar. Kina, 30 sen pon kite customer, customer always right..hehe

fainie_riz on July 18, 2011 at 9:10 PM said...

kina, i pun order kt tmpt yg same dgn u..so far ok, on time, typo pun sgt kurang..alhamdulillah puas ht..tauke kdai tu baik kn

Syima Syaz on July 18, 2011 at 11:25 PM said...

ha? sib baik kina gegarkan kedai tu kan...kalau jenis pasrah tunggu 2,3 minggu lagi...
apa2 pun, kita doakan semua nya berjln lancar k...

K.I.N.A on July 19, 2011 at 8:26 AM said...

rilla: drama tercipta..haha..

yaty: aip..mana ada ayu..hehe..

ct: hehe..tu la..nasib badan..:P

fainie: bos die mmg baik..:)..org yg kina deal tu yg ngengade..;P

syima: haha..shake it boom2..tq syima..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork