Look gorgeous with Kerry Blogshop!

Salam,
Bride to be mana yang nak nampak spare tayar 2 3 lapis?
Bride to be mana yang nak orang cakap berisinya dia?
Bride to be mana yang nak tengok bridemaids dia lagi cun?

HAHAHA..ok..saya tak nak..walaupun bridemaids saya memang lagi slim..
Serius..Tak caya tunggu tengok 1 Oktober  2011 nanti..hehe..

Bagi kina nak 100% transform tu memang susah la..
Kita bukan la Bumble Bee Ataupun Megatron..heh..
Tapi baik la kita berusaha & berikhtiar..Allah suka itu..
Pertama semestinya senaman & jaga pemakanan kan?
Tapi kalau dah tinggal sebulan dua macam kina ni.
Lepas tu asyik makan McD & maggi..hahaha..berat makin bertambah..
Nak hasil yang instant, fast & affordable price plak tu kan?

Jadi macam mana? Sebagai pengguna SPANX, kina memang recommendkan 101%..

Bila pakai SPANX ni bukan rasa selesa je..buat kita rasa lebih yakin..
Tapi masa awal-awal semput jugak nak memakainye..ketat mek! hahahaha..

Kina tahu kina bukan la kategori gemuk, tapi lebihan lemak tu ada la jugak..
Bila pakai SPANX ni lemak tu macam lebih tersusun..well-organized kata omputeh..

Kalau pakai terus jadi kurus tu memang menipu la..
Tapi pakai memberi ilusi lebih kurus tu memang iye..hahaha..
Sebab tu la namanya INSTANT SHAPER!

Dekat mana nak beli SPANX dengan harga paling MURAH?
Mesti la dekat Kerry BlogShop! She is also a bride blogger ok!
Hanya bakal pengantin yang tahu apa yang bakal pengantin mahukan..heh..
Cakap je tahu dari blog kina, mesti dapat diskaun lagi tau..= P ok tipu.

Risau kalau beli online tak muat? 
Tak sesuai dengan saiz anda? Jangan risau!
Sebab dah ada size chart. Kina pun tak pernah beli test dulu..
Bagitahu berat & tinggi korang je..
Kerry akan suggestkan saiz yang sesuai dengan lemak degil kita..haha..

SPANX ni dah memang well known dah..Dekat Malaysia mungkin baru beberapa tahun..
Tapi dekat oversea tu memang dah tak perlu diperkenalkan lagi..Glamer gitu..
OPRAH & ramai artis hollywood pakai untuk menyembunyikan apa yang terjojol..hee..

SPANX bukan sekadar seluar ketat..tapi macam-macam ada..boleh jenguk dekat sini!
Dekat kerry blog shop pun bukan sekadar ada SPANX..Victoria Secret pun ada ok..
Kina pernah pakai lotion Victoria Secret memang wangi & lembut pada kulit..

kepada yang mahu membuat set hantaran, boleh la beli koleksi VS ini.
make up set, body care set, lingerie ,  macam-macam ada!
you just name it and Kerry will quote the best price for you! 
the MORE you buy the CHEAPER u get from kerry blogshop!

Harga sangat berpatutan iye..Jadi apa tunggu lagi? Order cepat2 dengan kerry..
Sebelum hari anda ditabalkan sebagai Ratu Sehari tiba..Kina dah ada 3 koleksi dari Kerry..
SPANX 1, ASSET 1 & VICTORIA SECRET 1..^____^
Yang kina pasti kina akan pakai SPANX masa 30/9/2011 & 1/10/2011 nanti..

Bagi encik tunang perut bahagia sikit tu a.k.a buncit..hehe.
Boleh la hadiahkan si dia SPANX for MEN..
Bagi mereka rasa slim melim jugak macam kita..haha..best kan?

Sebarang pertanyaan boleh la email terus kepada kerryblogshop@yahoo.com


Siapa yang dah pernah pakai SPANX, ASSET & VICTORIA SECRET ?
Angkat tangan dengan testimoni & komen anda ye..:)



Disclaimer: This post is fully sponsored by Kerry Blogshop.
Sila berurusan terus dengan Kerry Blogshop untuk info lebih lanjut.
Sebarang urusan jual beli antara anda dan Kerry Blogshop
adalah bukan tanggungjawab Journey of Bride to Be. ;)




9 lovely comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on July 14, 2011 at 1:25 PM said...

eh..utk lelaki oun ade..waa..

K.I.N.A on July 14, 2011 at 1:49 PM said...

maera: a,ah..lelaki pun ada..:)

Q on July 14, 2011 at 3:52 PM said...

memang nak beli.tunggu bajet jer ni...hihihi beli bulan 9 dan tak?kenduri bulan 10...huhuhu

K.I.N.A on July 14, 2011 at 3:56 PM said...

Q: sempat tapi kena order awal2 dari sekarang..sempat kerry ambil dari US..boleh bayar ansur2 juga..

Jari Pun Berkata on July 14, 2011 at 4:45 PM said...

korset tuh ada size ke?? sy nih dh la besar bgikn johan!

K.I.N.A on July 14, 2011 at 5:36 PM said...

cik jari: ada banyak size..ikut berat & ketinggian..boleh tengok dekat chart size dlm blog kerry ye..

ct_cucubi on July 15, 2011 at 3:40 PM said...

dah memulakan operasi nampak.. :) gud lak

nur aishah bte abd hadi on July 18, 2011 at 3:56 PM said...

NK BELI
Tp nape xle bukak laman web kerry tu]email sy boleh x
hee
azrijafni@gmail.com

K.I.N.A on July 19, 2011 at 8:13 AM said...

cucuni: hehe..melangkah ke arah business kecil2kecilan..

aishah: kina pass emel to kerry ye..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork