Undi Model Rumah Kebaya Malaysia!

Salam 
Rumah Kebaya Malaysia ada menganjurkan satu contest best
pada kina,sangat menarik. idea yang kreatif untuk mempromosi juga.

Pemenangnya akan dibawa ke Jakarta untuk photoshoot & melancong!
Bukan itu sahaja, ditaja baju dari Rumah Kebaya Malaysia!
Bertuah badan..itula namanya rezeki..tak perlu dipertikaikan lagi..

Ada 3 finalist yang telah dipilih dan mereka semua cantik-cantik..



 Jom kita undi jom dengan meng'LIKE' gambar mereka di sini!
Jangkamasa untuk " VOTE " adalah sehingga 15 September 2011.
Undi yang korang rasa layak ok! Kina dah undi..hehe..
Cantik sungguh ciptaan Allah kan, bertambah cantik bila kak sitti mekapkan..

P/S: Kak sitti, mekapkan saya macam model kat atas ni jugak bleh?hehe..
hidung tak mancung pipi terserong-serong kan..:)




8 lovely comments:

UyaRayza on July 7, 2011 at 4:30 PM said...

cntiknye diorg2 nie..suke yg merah hehehee

K.I.N.A on July 7, 2011 at 4:35 PM said...

yang merah memang pandai posing..tp aku suka yang gold..cun!haha

~~Miss iLa~~ on July 7, 2011 at 4:56 PM said...

kina: mane baju yg lagi cantek, gold atau meron?hehheh... lari topik..;p

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on July 7, 2011 at 5:03 PM said...

yg maroon tu sgt gojes!

ElyaElmo on July 7, 2011 at 5:43 PM said...

sekilas pandang yg pakai persalinan kaler gold tu...mcm atia pun ade..cuz ari tu die pakai gold kan.haha

Rilla on July 7, 2011 at 8:03 PM said...

Saya suka yang maroon :D

amy fahmi on July 7, 2011 at 10:00 PM said...

sume pun cantik! maroon kot paling suke.. :)

Ms Z on July 8, 2011 at 10:41 PM said...

bestye jadi model. cantek :D hee

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork