Pemenang komen yang ke5000!

Salam, 
 Maaf di atas kesilapan teknikal sebentar tadi..
Seperti yang kina pernah sebut dalam satu entry selepas kina unprivatekan blog..
Tukang komen ke5000 akan menerima hadiah giveaway berupa ini..:

Beijing mali woo..saiznye S..:)
Kita dah ada pemenang!

Ini buktinya...
klik untuk tumbesaran sihat
Iye..tahniah buat syaz aka rozelt!

Today is ur lucky day!:) 

P/S: mungkin akan ada lagi giveaway sebegini..
keep in touch di fanpage picisan di tepi ni..:)..
dah ada 108 penglike tegar..:)
terima kasih!

17 lovely comments:

UyaRayza on July 6, 2011 at 11:36 AM said...

ape? hehehe...aku lembab ke ape nie hehehe

e k i n ♥ y u s r i on July 6, 2011 at 11:40 AM said...

sapelah pemenang tue...
huhuhu

K.I.N.A on July 6, 2011 at 11:45 AM said...

uya: sori..bukan ko lembab..blogger hilangkan content & gambar..aku terpaksa rewrite..

ekin: kita dah ada pemenangnye..hehe..

UyaRayza on July 6, 2011 at 11:49 AM said...

wahhh dapat baju hehehe...best2

tqahmisdar on July 6, 2011 at 11:50 AM said...

nak jd yg ke 1000 la pulak..hehe

Miss Sunshine on July 6, 2011 at 11:51 AM said...

sape pemenangnya.. eceh, teruja je nak tau.. padahal tak menang pun.. saje nak raikan... ^_^

Basyirah Abd Rahman on July 6, 2011 at 11:53 AM said...

kroni je menang ni. hahaha..
p/s itu tandanya kami sentiasa menyokong anda shake! Well done syaz.

K.I.N.A on July 6, 2011 at 11:58 AM said...

uya: dah 6 bulan aku simpan baju tu dalam beg..hee..

tqah: 1000 ape tu?follower kah?hehe..

hana: pemenangnya syaz..:)

basyi: shake terkejot ok syaz menang..ada orang lain tu die buat spam dekat komen box shake ni ha..tp tak menang..:P..tq basyee 4 da support..

Hidayati Farhan on July 6, 2011 at 12:06 PM said...

huk aloh. apsal x tahu neh. klau tau tggu je dpn page kina neh nk jd ke 5000. pas ni i standby utk yg ke 5005 boleh? ahahha

♥ Kasut Pink ♥ on July 6, 2011 at 12:07 PM said...

Kina, sile buat yg ke 10,000 pulak ye..hihi

K.I.N.A on July 6, 2011 at 12:11 PM said...

yaty: kalau yang ke5005 dah lepas dah..hehe..

ct: hehe..insyaAllah..:)..good idea..

zimie on July 6, 2011 at 12:17 PM said...

wow bestnye.yay tahniah kpd pemenang. :)

syaz@rozelt on July 6, 2011 at 12:17 PM said...

..thanks menceriakan hidup syaz..hihi..saje je suka menyelit tengah ade orang buat spam tue..hehe

thank you kina!! silalah buat yang ke 6k pulak..sebab ade org merajuk la..hehe

K.I.N.A on July 6, 2011 at 12:26 PM said...

zimie: she is so lucky..i mean it..

syaz: errr..6k terlalu dekat..takde idea nak bagi ape..hehe..

fitria on July 6, 2011 at 12:47 PM said...

fuiyoo ramainye follower.. mantap kina.. hehehe

Hunny Kitty on July 6, 2011 at 4:55 PM said...

melepas lagik hahahha

nur on July 7, 2011 at 10:35 AM said...

BESTNYA..
NAK JUGA HADIAH.. HAHA.. MEMAIN JE..


ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork