Memang Sedap Sedap Belaka la

Hehe..thank you sin chan..yup..you read it right! Hari ni kita cuci mata ye..
Sebelum kita berpuasa bulan depan..Haip2..Dah habis ke ganti puasa?
Kina dah raya hari ni..hahaha..

Pernah dengar Sedapsedapbelaka
Tengok nama pun dah tahu apa produknya kan?
Yes, untuk bakal pengantin yang mencari-cari dekat mana nak tempah kek..
Yela, masa upacara potong kek mesti la nak kek comel lote kan..
Tak untuk potong kek pun,untuk buat hantaran kahwin ke..
Untuk doorgift pun ada..In fact untuk birthday boleh ke ala semua boleh lah..
Boleh la tempah dengan Sedapsedapbelaka ye..
Comelness!! Macaron pun ada! Source: Sam Rais

Mini fondant cake untuk hantaran

Cake birthday yang sungguh chocolatey!

Ok, sekarang yang tengah IN dan A-Must-Die-For RED VELVET pun ada!
Nyum2..Dengan tekstur lembut lepas tu ada cream cheese..Masuk mulut je..Ahaa..
Dah meleleh dah air liur tu..:P..hahaha..
Red Velvet yang pasti menggigit jari..;)

Lagi sebulan lebih nak raya ni boleh la usha-usha biskut raya..
Beli banyak dapat discount ok dari Sedapsedapbelaka..
Kita tengok sikit pricelist & gambar biskut raya dari Sedapsedapbelaka..
Gambar ikut turutan: Choc&coffee wafer, Oreo donut cookies,Tart,Popia nestum

Choc&coffee wafer: RM16/50 pieces
Oreo choc donut cookies: RM23/50 pieces
Classic Pineaplle tart: RM24/50 pieces
Popia Nestum: RM10/balang

Yang kina pasti kina nak try yang ini..tak pernah nampak kat mana-mana lagi..
Heh..
Coklat yang sangat super banyak!!!!!


Choc Roses Cashewnut: RM28/50 pieces, RM15/25 pieces..
harga pun reasonable kan??

Tak puas tengok kesedapan dari Sedapsedapbelaka? Nak tengok lagi?
Taknak tengok tapi nak tempah terus? Bukan dengan kina ye..
Sedapsedapbelaka boleh COD juga ye..(cash on delivery)
Tengok kat bawah ni untuk maklumat lanjut!

Facebook : Sedapsedapbelaka
Email: blissnlunacylovers@gmail.com (hana)

Ramai dah mencuba & memberi testimoni mereka. Anda bila lagi?

Disclaimer: This post is fully sponsored by Sedapsedapbelaka .
Sila berurusan terus dengan 
 Sedapsedapbelaka  untuk info lebih lanjut.
Sebarang urusan jual beli antara anda dan Sedapsedapbelaka  
adalah bukan tanggungjawab Journey of Bride to Be. ;)


23 lovely comments:

Renee Meow on July 21, 2011 at 11:33 AM said...

sedapsedapbelakan mmg recommended..!! red velvet cake dari sedapsedapbelaka amatlah-sgtlah-teramatlah sedaappppp :D

-testimoni dari seorang yg bukan cakelover- ;p

UyaRayza on July 21, 2011 at 11:39 AM said...

memang sedap sedap belaka hehehe...aaaa terliur tgk red velvet..shake aku pose yer hari nie..waaaa dh ngidam nk makan kek..dgn oreo donut cookies tueeee..my fav sgt5 waaaaaa

~ NANA ~ on July 21, 2011 at 11:40 AM said...

ngidam red velvet! :(

K.I.N.A on July 21, 2011 at 11:40 AM said...

renee: thank u for the testimony dear! sgt recommended kan?

uya: ops, sorry..haha..balas dendam kat ko..semalam letak gamabr bege masa aku puasa last..:P

K.I.N.A on July 21, 2011 at 11:41 AM said...

NANA: ape lagi..mari order dgn Sedapsedapbelaka..hehe..

hana yoriee on July 21, 2011 at 11:43 AM said...

hikss..bila tgk post kina ni..taukey sendiri pon rasa terliur and lapar!! hahaha..thanks kina..

meh sesiapa nak order..cepat2 sblm order ditutup uollss..

e k i n ♥ y u s r i on July 21, 2011 at 11:44 AM said...

sedapnye......

Hidayati Farhan on July 21, 2011 at 11:48 AM said...

kinaaa, x tahu pun kewujudan cashew ape tu. hahaha. nak pi serang hana skrg!!!

K.I.N.A on July 21, 2011 at 11:51 AM said...

hana: hahaha..tokey pun dah lapar ye..its my pleasure dear..

ekin: memang sedap..hee..

yaty: haha..sgt menggodakan yang cashewnut tu..serang skg..!ahaha

fitria on July 21, 2011 at 12:14 PM said...

berminat tp xberkesempatan lg nk order.. terliur dgr org komen..

K.I.N.A on July 21, 2011 at 12:19 PM said...

fitria: its ok..take ur time..bila da ada masa terjah hana..:P

Adawiyah A.Halim on July 21, 2011 at 12:23 PM said...

alamak..mmg btol la kina..lapar dibuatnya!! sedap..sedap..auwwww

Fariza on July 21, 2011 at 12:36 PM said...

ALAAA...
tgk kan sy dh lapar. meleleh dh ni, ;(

zimie on July 21, 2011 at 12:47 PM said...

nak buat testimoni gak boley tak?;p

DAH RASA RED VELVET CAKE SEDAP-SEDAP-BELAKA. MEMANG SEDAP. SERIUS. BOLEY KALAHKAN SECRET. PUAN HANA PUN BAIK. haha ops capslock lak.

reader di luar sana,boley cuba try k:)

hana yoriee on July 21, 2011 at 12:54 PM said...

haha..zimie ni kelakar laa..thanks zimie & renee for the TESTI. yea yea..saya tahu sy mmg BAIK..hikss =p

tqahmisdar on July 21, 2011 at 12:55 PM said...

memang sedap..nyum2!

Asz Miza on July 21, 2011 at 1:56 PM said...

wahh..semalam ada g usha blog tu jugak..tapi tak perasan kuih raya..sedapnyee..red velvet ramai yg recommend kat sedapsedapbelaka..

Liza Razak on July 21, 2011 at 5:15 PM said...

red velvet tuh nampak menarik gile...terus rasa lapa..huhu

blog-tips-kurus on July 21, 2011 at 7:24 PM said...

ish! ish! sama entry food! mujur dah kenyang.. errmmm...

=MissRynn= on July 22, 2011 at 8:36 AM said...

Ya Allah..sedapnya!!

Reen Tart Nenas on July 22, 2011 at 1:20 PM said...

suka redvelvet

Gadis on July 22, 2011 at 6:54 PM said...

sedapnyerr tgk semua..^_^

ElyaElmo on July 25, 2011 at 2:53 PM said...

2 mggu berturut2 tak dpt order mini RV hana!! full jee order....mintak2 mggu ni dpt order...huhu *berdoa*

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork