1000 and counting...

Salam 

Dalam beberapa hari lagi blog kina ni genap 1 tahun..
Alhamdulillah, dah ada 1000 lovely followers..

Mereka bukan pengikut kina tapi pengikut blog kina..lain tu..
Bagi blogger-blogger otai maybe macam nak gelak je..lor 1000 je kot..
Ada apa dengan 1000 followers? Berasa artis? Neh..

Tak dapat apa pun.

Cuma membangkitkan semangat untuk terus sharing dengan followers..
Kina tahu bukan semua followers sempat nak follow atau main follow je..
Tapi kina tahu ada juga yang setia follow walaupun hanya jadi silent reader..
Thanks semua!

Yang keep on emailing kina (sorry kalau lambat balas ye..i try my best)
I'm very appreciate that..Oleh itu, gambatte!

Follower ke 1000 adalah Anis Cupcakes..[sorry kina tak dapat nak bukak blog]
Semalam sempat capture angka 1000..:)..now dah 1003..
Terima kasih sudi follow blog picisan ni..
Keep on the numbers counting, i will keep on updating..:P
Heh..macam pantun versi omputeh plak kan..hehe..
Follow kalau suka je ye..Mahu exchange link bilang sahaja kok..

Untuk update secara terus boleh enter email korang dekat ruangan
sidebar belah kanan, scroll ke bawah sekali..
kina tak tahu pun kalau korang subscribe tu..jadi takyah segan-segan..
dapat la korang bebelan dari kina setiap hari dalam inbox..HAHAHA
tu pun kalau update blog kan..weekend selalu tak update pun..

Selamat malam..
P/S: Semoga tahun ini kita dapat grab offer LailatuQadar,
bukan LailatulKamdar..


12 lovely comments:

anaztasias nora aira on August 8, 2011 at 11:47 PM said...

Alhamdullilah. kina mmg besh !! go go kina :)

~ NANA ~ on August 9, 2011 at 12:05 AM said...

kina...buat la giveaway...hehe

Miss Sunshine on August 9, 2011 at 12:38 AM said...

dah 1000 follower... wah, bagus2.. teruskan menulis kina.. sharing is carring kan.. ^_^

K.I.N.A on August 9, 2011 at 8:02 AM said...

nora: nora lagi best..hehe..go nora go..

nana: hehe..nak giveaway eh..ok2 akan dipertimbangkan..hee..

hana: yup..thank u dear..:)

Fariza on August 9, 2011 at 8:42 AM said...

tahniah. :)
ada juga print screen pict fariza.
hik3.

fitria on August 9, 2011 at 9:01 AM said...

gulp.. lailatulkamdar....

♥ Kasut Pink ♥ on August 9, 2011 at 9:06 AM said...

yang last tu lailatulkamdar.. lawaklah kina.

K.I.N.A on August 9, 2011 at 10:20 AM said...

fariza: hehe..tq sudi follow..:)

fitria: hehe..renungan bersama..:P

ct: hee..ustaz tazkirah semalam..:)

Mawar misswateva on August 9, 2011 at 11:13 AM said...

kina, keep on updating ok!=)

K.I.N.A on August 9, 2011 at 12:17 PM said...

mawar: baik dear! hehe..

hanys on August 9, 2011 at 3:24 PM said...

Lailatul jakel boleh?. Hehe.

K.I.N.A on August 9, 2011 at 10:37 PM said...

hanys: haha..lailatul jakel adik tiri kamdar..:P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork