Lelaki & SPA

Salam 
Sebagai bride-to-be mesti la at least ada la pergi SPA sekali..
Tapi groom-to-be? biasanya relax2 je..jogging la sikit2 untuk hilangkan buncit..

Hari ni kina jumpa 1 deal best dekat MyZealed untuk bakal pengantin lelaki.

Kina terus text pudin '' nak tak buat facial & massage..ni memang untuk lelaki''
Pudin pun reply '' bila tu? boleh jugak..tq..hehe''

Selalu datang KL teman kina beli barang kahwin..
Drive balik Melaka malam-malam..dengan stress cari duit..
Yela, lelaki dengan SPA? macam susah je kan nak diterima..heh..
So, kina pun beli la deal ni sebagai hadiah untuk dia.. 


Dapatkan deal ni dengan harga RM49.90 di website ni.
1. Derma Detox Facial 2. Hot Stone Massage 3. Abs Action Treatment

Lokasi Masculine ada banyak tapi rasanya ambil yang paling dekat la kat Mid Valley.
Boleh guna voucher ni dari 30 Ogos 2011 sehingga 30 November 2011.
Hanya untuk NEW customer dan 22 tahun ke atas sahaja..ok lulus!haha..
Lepas raya boleh la guna kan..tak pun lepas kahwin pun sempat lagi..hehe..


Tapi wajib check tukang massage tu mesti lelaki ok!


Hey Ladies, jom kita pakat manjakan si dia dengan deal ni jom..hee..
Lelaki pun nak merasa facial & massage bukan?hehe..
Takkan asyik-asyik kita je..

P/S: zimie, bila kita nak pegi SPA sama-sama dengan voucher free tu..:P

19 lovely comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid on August 24, 2011 at 9:38 AM said...

lelaki? spa? massage? err..seram..hihi~

K.I.N.A on August 24, 2011 at 9:41 AM said...

maera: haha..dia ada pekerja lelaki..tp still rasa macam geli kan..

Basyirah Abd Rahman on August 24, 2011 at 9:44 AM said...

utk abg i sesuai ni. haha.. tp make sure eh tukang massage tu laki! kalau x, grrrr.... hahaha
thanks for info shake.. agak2 kat ipoh ade x tmpt ni? [kes malas gugel]

Cik Zimie on August 24, 2011 at 9:46 AM said...

terkezot berok nampak namaku.hihi bila2 la kina free.tapi weekdays je tau.isnin-jumaat.tak pepasal zimie kene half day.errrkk :P

K.I.N.A on August 24, 2011 at 9:49 AM said...

basyee: of cos kena check tukang urut tu lelaki..kalau tak kita minta duit balik dengan deal tu..

zimie: oh, weekdays je ke? memang kena half day la kite..=_=

tqahmisdar on August 24, 2011 at 9:51 AM said...

menarik..tp dia mesti taknak..huhu

K.I.N.A on August 24, 2011 at 9:52 AM said...

tqah: org taknak jgn paksa2..takpe..jimat duit kita..:P

nida-razak on August 24, 2011 at 9:56 AM said...

waa..macam best..tp tunang nida mesti xnak...haha..

Fariza on August 24, 2011 at 9:57 AM said...

thanks. nanti tanya encik tunang. bila pk2 cm geli pun ada. ehehehe. lelaki pula tu.

K.I.N.A on August 24, 2011 at 9:58 AM said...

nida: biasanya lelaki mmg xnk..dlm hati nak..:P..haha

fariza: wokeh..memang geli geleman..hee..

e k i n ♥ y u s r i on August 24, 2011 at 10:06 AM said...

of course tukang massage tue kene lelaki....
x rela biar perempuan len pegang badan bakal suami sendiri...huhuhu

Cik Zimie on August 24, 2011 at 10:07 AM said...

tula kina.sadis je kan.jumaat boleh kan?hehe nanti zimie call dulu org tu tanya macam mane.ape2 roger kina nnt.

LisaLisut on August 24, 2011 at 10:09 AM said...

tq babe for the info.KR mmg nk g massage pn b4 kawin hehe. best gak deal ni sbb ade kat pyramid n puchong.nearest to our place.yey :)

FARAH YASMIN on August 24, 2011 at 10:17 AM said...

thanks for the info =) its a good deal..berbaloi2

K.I.N.A on August 24, 2011 at 10:22 AM said...

ekin: ada je org yang tak kisah tentang tu..=_=..

zimie:jumaat ok gak..hee..ok, pas raya la kot ye..

lisa:at least hilangkan stress kan..sebenarnya dorang ni lagi la stress cuma tak tunjuk..:P

farah: u welcome..:)

Mizz Ryn on August 24, 2011 at 5:45 PM said...

wah .. sker2 .. tp bile pikir2 .. mcm xleh gune jer offer tu kan ..

miszatie on August 24, 2011 at 8:59 PM said...

eeiwww mcm geli je dgr...aritu tgkt bawah atienye office is SPA..rmi laki dtg..eeiwww..geli sgt!!

http://miszatie.blogspot.com/2011/08/aktiviti-bersama-en-bf.html
mintak komen ni eh..:)

K.I.N.A on August 25, 2011 at 8:17 AM said...

ryn: hehe..nape tak leh guna?

zatie: done..da komen dah..;)

Mizz Ryn on August 25, 2011 at 2:57 PM said...

yelah kwin nyer lme lg .. lgpun if sker2 ni mmg cik abg nyer x minat la ..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork