40% discount hanya Hari Ini & Esok!

Salam 
Just a short message from RUMAH KEBAYA MALAYSIA !

''Diskaun sehingga 40% utk 17 & 18 Ogos  2011 utk pelamin,make up dan BUSANA.Make appointment with us dan dapatkan semua ini...''

Bride to be di luar sana, apa lagi..this is your chance!
40% tu sangat banyak ok! Memang berbaloi-baloi orang cakap..
Baju cantik, make up cantik, pelamin cantik..
kina suka sangat make up kak sitti dari Rumah Kebaya Malaysia..
Busana RKM digayakan oleh kumpulan FORTEEN - artis baru under KRU. source:FB Rumah Kebaya Malaysia
Busana untuk lelaki dari RKM memang unik & smart kan?
Busana untuk perempuan tak perlu cakap, memang cantik sangat!

                              Bagi yang belum tahu, RKM juga sudah punya pelamin!
Gambar ni kina kidnap dari facebook Ahmad Fairus..(ampun ye..:))
Nice kan?

Apa tunggu lagi, buat appointment cepat2 ye..

Website: http://www.rumahkebaya.com.my/
Tel No: 0123390943 atau 0172089044

7 lovely comments:

Cik Lijah on August 16, 2011 at 7:22 PM said...

wah3.....byk percent tu...berbaloi3....jeles...

tak aci sbb org da buat baju...hu3
peluang utk B2B yg blum buat baju lg.....!! grab the deal now...

Cik Emie on August 16, 2011 at 7:58 PM said...

cantik mekap tu :) mcm indonesia style kan

amy fahmi on August 16, 2011 at 8:04 PM said...

adore mekap die juga. terus berubah cantik muke tu. :)

anaztasias nora aira on August 16, 2011 at 8:09 PM said...

cantik !!! dua2 berbakat :)

Miss Sorbet Purple on August 16, 2011 at 10:02 PM said...

alahh i tak dapat la 40% ni..hehe

K.I.N.A on August 17, 2011 at 7:39 AM said...

cik lijah: hehe..itu la..sesuai utk bride to be 2012..

emie: suka sgt make up tu..

amy: sama!hehe..

nora: ahmad fairus & kak sitti kan?memang dorang secocok & berbakat..

linda: hehe..takpe..yang penting baju memang dah confirm lawa..mesti u nampak gojes nanti..

.:shura shushi:. on August 19, 2011 at 8:34 AM said...

pic atas tu g0jes!!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork