Promosi coklat bunga


Salam 
 Haish..hari ni asyik cakap pasal bunga kan?hehe..macam hati berbunga-bunga je.
Sekarang Mieza ada buat business coklat yang digubah untuk hantaran.
Bukan itu saja, ada promo hebat lagi. 40% discounts untuk 5 orang terawal!

Iye, kalau tak caya? Boleh tengok dekat blog mieza ni.

Barang hantaran kina semua dah siap. Alhamdulillah. 
Kalau tak mesti order 1 bakul coklat hantaran dari Mieza. Comel kot.

Suka warna biru!

Romantik!

Cute kan?
Kalau tak sempat jadi 5 terawal macam mana?
Dont worry, anda masih berpeluang dapatkan discount 20%.
Promosi ni sah sehingga 15 Oktober 2011 je ok.

Mari kita terjah MizaShoppe sekarang!


Boleh la berurusan terus dengan Miza melalui telefon @ email:
019-4930840
014-9429285
017-4875752

miezatzatza@gmail.com

Disclaimer: This post is fully sponsored by MizaShoppe
Sila berurusan terus dengan 
MizaShoppe untuk info lebih lanjut.
Sebarang urusan jual beli antara anda dan 
MizaShoppe
adalah bukan tanggungjawab Journey of Bride to Be. ;)

3 lovely comments:

M.O.S.A.F on September 12, 2011 at 9:37 PM said...

comel coklat yg 1st tu :)

K.I.N.A on September 12, 2011 at 9:52 PM said...

MOSAF: kan? tu la..paling suke yg tu la..colour faveret!

M.O.S.A.F on September 12, 2011 at 10:03 PM said...

aah..cute je nampk..suke juge ^__^

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork