Dengan rendah diri menjemput

Salam 

Sebelum terus ke point utama post ini, kina mahu share sesuatu..
Tadi kina dikejutkan message dari seorang rakan kina di facebook..

salam. Kak kina,sy nak bg doodle ni utk akak...ngehehe sy skodeng blog akak pastu tgk pre wedding akak yg comel tu...hihi dari situ sy dpt idea nak men-doodle..hoho sori sbb buruk...haha
Comel gile kan? haha..tq salfiza!terharu ok!
Bersambung dengan tujuan utama post..

Dengan rendah diri kina ingin menjemput semua ke majlis kami..
Pada 1 Oktober 2011 di Kuantan, Pahang..
Samada anda blogger atau silent reader, jemput lah datang ye.. 
Boleh kenal-kenal..eceh..

Bagi yang inginkan kad jemputan boleh email kina sebelum 10 Sept 2011.
Sebab kina akan post semua kad sekaligus pada 12 Sept. InsyaAllah.
Email kina: shakina.farhan@yahoo.com
Subject Email: alamat kad
Supaya senang kina nak trace dekat inbox atau spam..

P/S: Lagi 25 hari ke hari itu..Semoga Allah permudahkan semuanya..

27 lovely comments:

Miss Sunshine on September 4, 2011 at 10:51 PM said...

Kina... comelnya doodle tu...
Dah tak sampai sebulan nak jadi isteri kan.... dah siap semua preparation...? Semoga semunya dipermudahkan...

K.I.N.A on September 4, 2011 at 10:56 PM said...

hana: hehe..comel kan..amin..tq atas doanya..:)

miszatie on September 4, 2011 at 11:08 PM said...

Kina atie nak dtg can x?? ati can kat kuantan pahang :D

K.I.N.A on September 4, 2011 at 11:15 PM said...

atie: boleh2 dear..kina da receive email atie..tq ye..:)

nurul izayani on September 4, 2011 at 11:44 PM said...

teringin nk dtg..tp jauh =( saya kirim doa je k..semoga selamat semuanya..nyway..doodle tu mmg sgt comel!!!! =)

K.I.N.A on September 4, 2011 at 11:58 PM said...

nurul izayani: hehe..its ok dear..kirimkan doa tu pun da cukup bermakna..tq ya!

zirconia on September 5, 2011 at 12:21 AM said...

macam excited pulak utk kina sbb xsampai sebulan pun lagi majlisnya kan..semoga selamat semuanya nanti utk kina & pudin ke alam baru :D

e k i n ♥ y u s r i on September 5, 2011 at 8:16 AM said...

nk kad...
dah email

Fariza on September 5, 2011 at 9:07 AM said...

comelnya doodle kak sheena dan abg pudin.
ehehehe.
ok. fariza email alamat nanti.
kak sheena pakai ouifit dr RKM. gorgeous.

kaklong on September 5, 2011 at 9:59 AM said...

kak long mt mf xdpr dtg...tapi xpe, kak long doakan semoga pejalanan majlis berjalan lancar..amin.

semoga kekal hga hujung nyawa bersama suami tercinta k ;)

erin moshimoshi on September 5, 2011 at 10:25 AM said...

kina sayang .. erin nak kad la dear hehehee

FiZ on September 5, 2011 at 11:01 AM said...

wah..xbrpa lama je lgi...mst berdebar2 nih...erm..rse mcm nk jgk kad tp tak tau la dpt pg ke x...tingin jgk nk jmpa kina n tgk wedding nye...hehe

K.I.N.A on September 5, 2011 at 12:54 PM said...

zirconia: hehe..thanks dear..:)


ekin: dah received emailnye..tq..

fariza: amboi..sejak bila jd adik spupu ni..:P..insyaAllah..mggu depan fitting..

kak long: its ok..doa pun dah cukup..:)

erin: orite erin syg, kina da terima email..

fiz: hehe..a,ah..xlama da..meh la dtg..:)

Cik Zimie on September 5, 2011 at 1:15 PM said...

nak kad jugak kina.tapi takley nak confirm.sedihnya.tapi ape pun nak kad gak kina gak.hahah will pm u ok:)

Mizz Ryn on September 5, 2011 at 4:50 PM said...

tahniah dear .. niat mcm nk dtg tp mcm xleh jer .. jauh kan .. ryn send doa je la ek .. hehe

anaztasias nora aira on September 5, 2011 at 5:16 PM said...

nora nak satu !!!

sarahhernyzar on September 5, 2011 at 5:27 PM said...

sara juga mahu... address amik doc ya.. makasih.. XOXO~!!!

K.I.N.A on September 5, 2011 at 5:38 PM said...

zimie: hehe..takpe2..:)..nanti pm address ye..

ryn: its ok dear..doa pun sudah bermakna..:)

nora: baik nora bucuk..

sara: ok sara comel..

syuhaidah on September 5, 2011 at 10:04 PM said...

congrat dear...jauh sgt nk dtg..sme la ngan yg len, kirim doa buat korang ye..tp nk kad bole...comel tgk DIY rhinestone kina 2 ;)

Mia-Ina on September 6, 2011 at 8:47 AM said...

kejapnya masa....dh nk dekat tue

choclairissa @ intan on September 6, 2011 at 10:31 AM said...

kina...rase nk pergi~~ nk mintak kad bleh? kalo x dpt pergi rasenye awak mrh x? nk buat kenangan in case x dpt pegi..

K.I.N.A on September 6, 2011 at 4:44 PM said...

syuhaidah: its ok dear..hehe..boleh2..pm alamat ye..

mia: itu la..makin cepat..=_=

intan: meh la dtg intan..nak jumpa intan..tak pernah jumpa lagi..pm kina alamat ye..

Miss Marea on September 6, 2011 at 5:27 PM said...

kinaaaaa... congrats.. hari semakin dekat...hehehe... selamat pengantin baru in advance hehhe

K.I.N.A on September 6, 2011 at 8:55 PM said...

tq marea cantik..:)

Xora on September 9, 2011 at 11:54 AM said...

Salam Kina.. tahniah, hari yg dinanti semakin dekat. dulu rasa jauh sgt lagi kan? nnt pejam celik dah esok harinya aje lagi :P saya niat nak balas kunjungan kina masa majlis kahwin saya dulu, tapi saya tengah berpantang dan hari terakhir pantang saya 9hb oktober ni. jadi mmg tak dapat nak hadiri diri. apa2 pun saya doakan majlis kina berjalan dgn lancar dan dikelilingi oleh B2B yg sntiasa dekat dihati kina :D

Hazwani on September 13, 2011 at 11:08 AM said...
This comment has been removed by the author.
Hazwani on September 13, 2011 at 11:09 AM said...

Salam... Kina, dah dekat dah tarikhnya... Pasal inai tu, sy nk suggest...coz sy memang gile pakai inai... yg plg senang, g kat mydin, ada inai serbuk dalam kotak tu... bancuh agak2 boleh lekat... pakai dlm 3-4 jam. Jangan lama sangat..nanti hitam jari... Leh la try kat sape2 dulu... Ibu ke..hehe.. Yg penting, jangan pakai yg inai tube tu...kebarangkalian tak telus air sangat la tinggi... all da best ye..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork