Review: TQ tag CBL

Salam 
Beberapa bulan yang lalu Creative By Lynda ada anjurkan giveaway.. 
Tapi giveaway ni special sebab tarikh-tarikh tertentu je dapat..
Lepas tu kira sape cepat dia dapat..Alhamdulillah, tarikh kina ada..
Maksud tarikh ni adalah tarikh perkahwinan ye..1 Okt 2011..
Terus la kina comment nak2..hahaha..siapa tak suka barang free..?
Pemenang-pemenang bertuah..:)
30pcs of DIY VIP thank you tag dimenangi oleh mereka-mereka di atas!
Lynda, owner CBL chat melalui fb dengan kina nak macam mana..
Kina cuma bagitahu warna tema & serahkan semua pada lynda..
Sebab kina percaya karya lynda memang creative menepati citarasa kina..

Lynda post terus ke rumah kina di Kuantan..
Bila bukak parcel pos ekspress tu rasa happy sangat..
Gambar di bawah ini dikidnap terus dari Creative By Lynda..

Hasilnya di hari kejadian..................Maaf ini je gambar yang ada..:)
Honestly, kina tak sempat pun tengok hadiah yang dah diikat dengan tq tag special ni.
Sebelum diikat pada hadiah VIP iaitu untuk keluarga lelaki

Ini Janna, dia pun salah seorang bridesmaids..:)..tapi dia pun dah berpunya..:P
Terima kasih Hazlynda Kushairi! Oh, kina tak cakap lagi kan?
She is indeed an awesome bride blogger. Banyak info kina belajar blog dia.
Hazlynda Kushairi adalah pemenang The Most Glamorous Bride 2010 by 4weddingku.
Yup, Blog Hazlynda Kushairi & CBL dimiliki oleh orang yang sama.
Semoga semakin success dear.!


Check it out all awesome artworks by CBL!
Kina suka catchy tagline yang lynda guna di CBL, jadi kina copy je letak kat sini..
Do check it out bride to be! Banyak lagi design menarik di CBL..
Curiosity in finding what’s new, chic and modern?
Tell us what's in your mind.
Email us here creativebylynda[at]gmail.com


Something big gonna happen this monday!
Tungguuuuuuuuuu..

15 lovely comments:

LisaLisut on November 18, 2011 at 3:09 PM said...

yessss CBL design adalah kreatif dan lawa i like.kina punya pun lawa! :)

K.I.N.A on November 18, 2011 at 3:10 PM said...

lisa punya lawa sgt!

Fariza on November 18, 2011 at 3:38 PM said...

cntiknya :) mmg kreatif.

K.I.N.A on November 18, 2011 at 3:40 PM said...

sesuai dengan namanya creative by lynda kan fariza..

iqb on November 18, 2011 at 4:16 PM said...
This comment has been removed by the author.
iqb on November 18, 2011 at 4:17 PM said...

WAh cantiknye kina..untung kina..rajin join semua giveaway..luv..

dr;
aien b2b jb..(gne blog niaga jap..)

erin moshimoshi on November 18, 2011 at 4:28 PM said...

yesss lynda seorang sgt2 kreatif
ade je idea terbaru2 dye...
wanna order la

K.I.N.A on November 18, 2011 at 6:18 PM said...

aien: hee..salah satu cara jimatkan kos..

erin: betul2..kreatif sgt..sila2 order, berbaloi2..

mia-ina on November 18, 2011 at 6:58 PM said...

byk rezki kina ye sempena majlis kahwin tu....bgs la jimatkan kos..

ps: kak mia dh private blog..if wanna to view my new blog emel to me k

miafazlina@gmnail.com

Ms and Mr Red Ribbon on November 19, 2011 at 8:46 PM said...

kiutnyer.... :)

ENEF with ♥ on November 19, 2011 at 8:48 PM said...

Bestnye dapat tq tag from CBL. Cantik! n can't wait for this monday... hee....

Cik Azizah on November 19, 2011 at 9:24 PM said...

wah untung lah sis..bestnya dpt!

BLuRpL3 on November 22, 2011 at 1:50 PM said...

wahh comelnyer..macam nak juga la.hehe

blog-tips-kurus on November 29, 2011 at 7:27 AM said...

pantang tengok benda comel lote ni. mai 1! :-)

ChocStrawberries on December 4, 2011 at 12:33 AM said...

lawa sgt.. sweet giler.. kina dari kuantan jgk eh? huhu.. nerves la nk buat prep for wedding..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork