DIY:Download free template {Bracket}

Salam 
Hai semua..disebabkan ramai tak dapat download bentuk bracket ritu..
Kina pun pelik nape tak terfikir nak share download link je kan..

Jadi kat sini kina nak share free template untuk didownload.
Bentuk bracket ni ada 3 jenis..Korang boleh pilih yang mana sesuai..
Click dekat ----> Download File je.

1) Bracket dalam bentuk JPEG


Bracket ni kina buat sticker untuk centerpiece.
Tapi dalam bentuk gambar iaitu JPEG.
Sesuai untuk orang yang takde AI (adobe illustrator).
Korang boleh edit maybe pakai paint, photoshop ke.

2) Bracket kosong dalam format SVG

I got this file from The Free SVG Blog. Tapi link sana dah broken.
Bracket ni adalah bracket kosong tanpa warna & tulisan.
Sesuai untuk orang yang ada AI & nak edit ikut suka hati.
Background kosong.

3) Template bracket centerpiece kina

Bracket ni yang kina dah edit untuk centerpiece kina.
Yang ni lagi mudahkan kerja korang..
Editable!
Sesuai untuk orang ada AI & nak tukar sikit-sikit warna ke,
atau nak guna je template kina just tukar nama boleh..
Cuma temanya pink, grey & dark purple la..:)
Kina tak kisah kalau sama pun..Ambil je..Sharing is sexy!

Kalau tak boleh bukak lepas download maksudnya korang takde AI.
Jadi download la trial AI untuk sebulan. Then try edit..You can do it!
Selamat mencuba!

20 lovely comments:

❦❦❦ ~ Cik Sue ~ ❦❦❦ on November 16, 2011 at 12:49 PM said...

Hehe nice lah Kina!
Btw tQ for the template ya ^_^

K.I.N.A on November 16, 2011 at 12:58 PM said...

cik sue: its my pleasure..:)

BLuRpL3 on November 16, 2011 at 1:01 PM said...

tq kina...so sweet..

K.I.N.A on November 16, 2011 at 1:04 PM said...

blurpl3: u most welcome..;)

aNNor on November 16, 2011 at 1:34 PM said...

kina dah copy..tenkiu ek bg share. tp saya guna paint jer. senang. hihii

blog-tips-kurus on November 16, 2011 at 2:25 PM said...

ai love kina! o yeayyyhhh!! :-)

K.I.N.A on November 16, 2011 at 2:33 PM said...

annor: hehee..goodluck dear!

tips: hahaha..ai lap u too!

cik ems on November 16, 2011 at 2:54 PM said...

wah kiut. mintak izin copy. :)

SophoRoSyNe a.k.a cik giRang on November 16, 2011 at 4:14 PM said...

another way nak amek bracket ni..

1) print screen (prnt scrn at ur kibod)

2) paste kat microsoft ofis word

3) crop apa yg patut

meminjam ayat kina.. 'sharing is sexy' (^_~)

iedayah on November 16, 2011 at 4:45 PM said...

kina,i pn ske gile bab2 menDIY ni dear...=)

Lysa Jai on November 16, 2011 at 4:55 PM said...

Wahhh. Thanks sys :)

K.I.N.A on November 16, 2011 at 4:59 PM said...

cik ems:boleh2..silakan..

miza:macam tu pun boleh juga dear..hee..

iedayah:lama xdengar berita kamu..

lysa:u welcome dear..

nurul izayani on November 16, 2011 at 6:03 PM said...

thnx kina..sbb iza pun xleh downlod hari tu..

FaRaLySsA on November 17, 2011 at 7:32 AM said...

hihi...comey la kina mase wedding..!!
suke tgok!!
rupenye baju akd nikah cmtu rupenye!
sgt2 cantek lorr...
suke sgt gabungan 2 kaler cmtu..
xterlambt lagi kn nk wish..slmt pngntin baru ye..:)
cepat2 dpt beby tau..hehe

erin moshimoshi on November 17, 2011 at 10:27 AM said...

kina yg bek hati .tq :)

erin moshimoshi on November 17, 2011 at 10:29 AM said...

xleyh downlod ahhaa

ENEF with ♥ on November 17, 2011 at 11:48 AM said...

Thanx Kina, memang suka dengan template inih.... ^^

Fiza Zainol on November 17, 2011 at 4:03 PM said...

tq kina,,,fiza dh dpt..rtu dh mtk kina email kn.. ;)

Cik Azizah on November 19, 2011 at 9:25 PM said...

sis. jijah amik yer template ni..

::mysimplelife -misznurul- :: on November 22, 2011 at 3:07 PM said...

saya suka baca blog Puan Kina ni..very helpful..tapi sy nk try donlod yg bracket tu susah la..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork