Wedding Blogger: Aliza & Mawar

Salam 
Dah lama tak tulis tentang wedding rakan blogger.
Lepas ni pindah Sarawak mungkin susah nak pegi wedding rakan-rakan.
Yup, mereka adalah Aliza & Mawar. Err, bukan mereka kawen berdua ok.
Aip, jangan nakal-nakal..Tentu la dengan putera charming mereka. Ecece..

Wedding aliza di Temerloh pada bulan lepas.
Kebetulan kina balik ke Kuantan jadi sempat berkunjung ke sana.
Rasa tak sedap kalau tak pegi lebih-lebih lagi aliza datang masa wedding kina.
Macam biasa pegi dengan pudin, my charming prince.Haha.Sampai paling lewat. :P
Jumpa dengan uya, dyll, nora, sarah, shahoney..ade yang tertinggal?
Mari kita layan gambar ok..
dari kiri kina, sarah, dyll, uya, nora & honey (ops, pandang mana tu?)

syok main dengan dialog DIY liza..spot us with the bride & groom there?

ololo..tomey pelamin aliza..english style.

DIY candy buffet by aliza..comel! dapat ngap marshmellow 2 ketul. rambut budak mana la ni tercapture sekali..huhu..budak-budak paling ramai serbu ni.

lastly doorgift dari perantin
Tahniah buat aliza. Semoga bahagia hingga ke syurga ya!

Wedding mawar pula di Melaka. Kina kan tinggal kat Melaka sekarang.
Kebetulan tak jadi nak pegi mana-mana, dapat jugak pegi wedding mawar.
Jom tengok gambar yang tangkap pakai phone je ni.
Centerpiece, Invitation, Guestbook corner & Performance (best, tak sumbang pun)

Pelamin cantik dengan bunga foam besar-besar

Harus la pemilik payung bergambar sendiri..:P Pengantin tade kau bermaharajalela kina!

Sebelum balik sempat jugak jumpa mawar.

Lastly, mini perfume as doorgift. Kelasss! Wangi!
Tahniah mawar! Semoga berbahagia hingga ke syurga!

P/S : Kina notice semakin ramai b2b & rakan blogger yang komen di blog ni..


Sudah tentu kina nak sekali membalas kunjungan kalian..
Sekarang kina rajin jugak blogwalking, maklum la dah tak berkeje..hihi.
Bagi yang kina belum link kat sebelah ni..tinggalkan link di sini ya!
Terima kasih semua.

14 lovely comments:

nurul harnani on November 13, 2011 at 11:32 PM said...

hyeeeee... comelnye perantin baru ni..

my blog - http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

blog-tips-kurus on November 14, 2011 at 7:21 AM said...

pengantin 2nd tu pakai baju iklan Rumah Kebaya ke? pelamin bunga foam tu lawo!! :-)

K.I.N.A on November 14, 2011 at 8:05 AM said...

harnani: hee..pengantin yang tak berapa nak baru tu?

tips: a,ah dear..baju rumah kebaya malaysia..

oshinz on November 14, 2011 at 9:11 AM said...

wah... dapat mini perfume la. bestnya door gift tu.

nuha hayati on November 14, 2011 at 9:41 AM said...

kreatifnye pelamin mawar tu..suke3

erin moshimoshi on November 14, 2011 at 9:44 AM said...

comel <3

~ NANA ~ on November 14, 2011 at 10:18 AM said...

wahhh semuanya lawa2! berkenan pulak dgn pelamin mawar tu...cantik betol

LisaLisut on November 14, 2011 at 11:19 AM said...

aaa terkilannya tak dpt pergi wedding mawar sebab hari tu tak sangka mawar n vee lara dtg ke wedding i. sungguh terkilan.tp i tak bole nk pecah2 kan badan utk attend wedding yati and fiena.huhu... btw makeup dia gorjes,pelamin dia lawa! :)

cha on November 14, 2011 at 2:45 PM said...

cantikla pelamin mawar. doorgift pun kelas :)

Cik Zimie on November 14, 2011 at 3:22 PM said...

bestnye kina dpt pergi wedding diorang.cantik2 semuanya.pelamin mawar sangat eye catching!!!cantik.lepas tu doorgift dpt perfume?;) kelasss gitu kan.

anaztasias nora aira on November 14, 2011 at 6:59 PM said...

tak dan jumpa kina di wedding mawar sob sob :P

ctmz on November 14, 2011 at 11:15 PM said...

best nye doorgift tu!! btw, pindah srwk kt area mane ek..? ^__^ welkam to srwk kina~

tiefazatie on November 17, 2011 at 12:23 AM said...

sis!perfume tue tue mcm btol jadore la..pergh..gle kentang la..

pika pikah on November 19, 2011 at 7:41 PM said...

Hai Kina, sy ni salah satu silent reader Kina, hehe...love your ideas. They inspired me to DIY stuff for my wedding! kalau tak percaya, ini link blog saya, ada entry psl DIY stuff. http://syafiqahmazlan.wordpress.com/ . Keep writing! :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork